Vrancea (14)
Raspunsuri - Pagina 12
katalina spune:
Fetele mele dragi,imi cer scuze ca dau asa de rar pe-aici, dar ce sa-i faci, netul ramine pe ultimul loc in ultima vreme.Tocmai am terminat temele cu fi-miu(trebuie musai sa-l supraveghez,caci baietii nu-s asa de constiinciosi ca fetele, noroc ca-i istet), si am intrat sa mai vad ce ati mai scris voi.Nu stiu unde sa scriu mai intii, la mamici sau la voi, caci toate imi sunteti dragi, si pe unele din voi va "cunosc" de citiva ani.
Astept sa treaca gerurile astea cumplite sa pot sa-i mai scot pe copii putin pe afara si sa mai fac ultimile cumparaturi pentru botezuri.In rest,hibernam ca toata lumea.Multumim Dana pentru pozele superbe, ne-am mai incalzit si noi putin.Peisajele sunt de vis, si voi aratati la fel, frumosi,frumosi.Va mutati in alta casa mai mare?Bafta sa gasiti ce va place.Salutari lui Adi de la sotul meu, poate ne vedem cind mai ajungeti pe la Focsani)
Parca DidiAlex propunea ceva despre o intilnire de Paste.Puneti-ma si pe mine pe lista, atunci va fi primavara si frumos.Facem intilnirea la Focsani?Ce ziceti?Andra si Flori vor veni si cu burticile evident.
Simona, am vazut camera lui Ruxi, wow, are si baldachin...si ce mult a crescut frumoasa ta.Imi plac planurile voastre de vacanta, pe unde ati mai calatorit, mai pune si poze sa-mi mai clatesc si eu okisorii caci tinjesc dupa o vacanta departe,departe...
Andra, deci vreti sa "puneti" de un bebe mic, sau poate chiar s-a intimplat,dupa cum spui tu ca...cred ca testu ala n-a fost bun.Vesti bune astept, vezi sa fim primele care aflam,ok?!
Prixi, deci munca si iar munca.Poti sa asculti de sfatul sefului ,sa faci cursul respectiv si sa urci si mai sus si mai sus,si salariul la fel sa se duca sus de tot.Tin pumnii.
Vad ca Flori n-a mai scris nimic,poate ne da doar un semn mic.Ne gindim la ea.
De Lorena nu mai stiu nimic, poate are timp sa ne mai dea un semn.
Didi, mi-a placut mesajul tau lung,tine-o tot asa.
Am fugit caci sunt chemata la datorie, n-am ce face,s-a trezit teroristul mic.Of,si am promis niste poze, dar nici acum nu le-am descartat,dar nu uit.Iertare.
Va pupic pe toate.pina data viitoare.
Catalina, ROBERT si CATALIN
flori76 spune:
,foarte timid...Mi-e si rusine,de cand nu am mai scris...sincer am pierdut sirul discutiilor voastre.Ma mai primiti?
Andrule,baga,mama,un test de sange si vino cu vestea buna,ca-i prea detot UM pe 16 nov!tin pumnii stransi!
Sim,Ruxi si camera ei m-au dat gata.Is innebunita dupa buclisoarele ei blonde
Cata,bine ai revenit!Abia astept sa ne mai povestesti despre Roby si Cata(mic)
Dana,am ramas fara cuvinte.Ce sa zic...peisaje superbe,iar voi doi.....frumusei foc!!
Rox,AlexVa multumesc,ca ati intrebat de mine
Va pup si sper sa revin curand.
dana n. spune:
Alex,noi doua nu am mai vorbit despre teste.Noi nu avem asa des.Am avut un singur test prin decembrie,dar a fost anuntat(tot in genul la ceea ce ai spus tu).Noi l-am dat cu profaŽ si cu directoarea scolii.Tu nu faci tot curs de integrare?
Katalina,Ma bucur ca te mai "vad" pe aici.Multe salutari sotului din partea lui Adi si pupici prichindeilor.
Flori,ne-ai lipsit!
Multi pupici si la restul fetelor!
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana
DidiAlex spune:
Neatza, Neatza,
la noi a nins si e asa frumos..mai ales ca pe aici mai mult ploua decat ninge!
Flori,ieri cand ti-am citit mesajul am "citit" ca si tu ai UM tot pe 16.11....si plec mai fac ceva si ma intorc la computer sa le scriu fetelor: breee ceva nu e in regula, hai una e ametita si a incurcat datele dar doua! si dupa ce chiar am citit mesajul, nu era deloc vorba de tine
Dana, sigur am scris de testul meu pe aici dar l-ai sarit tu ca erai cu gandul la Rep. Dom asa cum am io acu gandu numai la sky!
Kata, tu te plictisisi de mesajul meu cel lung ?
Noi suntem in ro de pe 14-30 aprilie. dar tre sa fac ordine ca nu se mai poate. si vreu sa imi duc puiu la servici printre altele si muuulte..ca parca vad ca sa revenim la varianta initiala, io ma intorc cu avionu ca am de umblat!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">La 1 anisor e diabetic insulinodependent si are mare nevoie de noi!
carmenp spune:
si eu tot rar, da` am intrat sa va salut si sa vad ce mai faceti...
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
motanik spune:
Fetele dragele, UM a fost intr-adevar pe 16 noiembrie si de atunci nik...dar nu sunt burticoasa. Mi-am facut un test de sarcina acum vreo 2 saptamani si nik.
Am luat sange luni si pe lunea viitoare astept rezultatul...dar rezultatuil ca sa vad ca sunt sanatoasa pt bb...nu ca sa vad daca sunt gravida.
Dr mi-a zis ca e normal s aintarzie asa mult pt ca inainte de anticonceptionale tot asa dereglat aveam CM.
Pupici, sunt intr-o viteza dar revin.
--------------------
Andra
flori76 spune:
Andrutz si eu am avut CM neregulat inainte de AC,neregulat il am si acum,dar totusi,asa intarzieri mari nu am...Nu ai nici un simptom,nimic??
Fetele,am uitat sa va spun ca am facut sarbatorile in Ro anul asta Ne-am hotarat pe 19 dec si pe 23 am plecat,fara sa le spunem nimic parintilor,nimanui.S-au trezit cu noi la usa in miez de noapte,le-am spus ca noi suntem cadoul lor de Craciun.A fost suuuper,ne era atat de dor sa mai facem sarbatorile acasa,cu parintii...
Gata,va pup si revin(tb sa plec la sala,is pe fuga)
dana n. spune:
Salutare!
Andreea,fratele meu a ajuns ieri cu bine.S-au uitat doar daca are tot ceea ce-i trebuie in mana,dar nu i-au citit invitatia.
Mersi mult ptr. ca mi-ai trimis exemplarul.
Flori,super ca ati fost in tara de sarbatori.Si mie imi lipsesc mult ai mei.
Pupici la toata lumea!
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana
sim spune:
Mai, mai...lume noua cat cuprinde! Bine v-ati intors la noi Andrutule si Flori!!!
Alex pai sa lipseasca "tzepusa" din peisaj se putea? Oricum toti copilasii au fost surprinsi (inclusiv mandra noastra care nici prin cap nu avea un tort de soiul asta). Pentru sotron trebuie sa-i multumim Elenei pentru a ea i l-a oferit Ruxandrei...si maaaare succes a mai avut! partea super este ca nu superi pe nimeni cand sari, ca este dintr-un material buretos, dar suficient de solid ca sa poti tzupai.
Kata ideea cu baldachinul mi-a venit in gluma, dar apoi daca am vazut ca nu incarca prea mult camera am luat-o in serios si acum fata noastra e tare mandra ca doarme in "pat de printesa" (asta este din ciclul de povesti "cum mi-am invatat copilul sa doarma singur in camera lui") Cat despre poze...am tone, dar timpul e asa putin ca aleg repede una doua sa fac o idee oamenilor despre ce-i vorba si restul raman nevazute si de mine luni intregi.
Flori esti o draguta! Multumesc mult de tot! De fapt, in primul rand, ma bucur mult ca te-ai intors la noi si sper sa nu mai pleci!
Motanikule draga...la mine tot cu okisori se vede dinspre Londra, asa ca nu stiu ce-i cu CMul tau, dar e prea lunga perioada totusi... Daca ai sti cum astept sa pup un Motanik mic...Raman cu pumnii stransi! Am zis!
Maine dimineatza dam o fuguta la Focsani cat sa pupam bunicii si sa le spunem ca mai traim (n-am mai fost din noiembrie ).
Va pup pe toate!
Mami Simona si printesa Ruxi