Vrancea (14)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

quote:
Originally posted by helbi

quote:
Originally posted by dana n.

quote:
Originally posted by helbi

Dana, am vazut pozele....f. frumoase!!!

Ai facut invitatia dupa modelul ala? Sper sa fie ok si la fratele tau. Cu ce vine? Ca prietena mea a venit cu avionul si-mi zicea ca au citit invitatia la vama cu mult aatentie........

La noi nici o noutate remarcabila. Doar ca e taaaaaaare frig!

Andreia

Da,am facut invitatia dupa modelul de la tine.Am legalizat-o la notar.La burgeramt nu au vrut.Sper sa nu fie problema(eu am mai citit pe internet ca au mai legalizat persoane la notar si nu au fost probleme).Fratele meu vine cu autocarul.
Si la noi este FOARTE FRIG!!!

------------------------

Dana, cred ca e ok si la notar. Sa fie insa tradusa si legalizata is in RO (in cazul in care ai facut-oi numai in germana).
Drum bun fratelui tau si sa ajunga cu bine la voi !

Andreia

A tradus-o si legalizat-o si la notar in .ro.
Mersi mult!

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Dana, you made my day!!!! Ce poze frumoase am vazut!!! Multumim frumos!

Nici nu imi revin din ce frumuseti am vazut...Ce peisaj mirific, iar voi doi...ce bine va statea impreuna!

Iar de suparat...cine a indraznit sa o supere pe fata noastra frumoasa? Sa ne spui numai si rezolvam...imediat!

Pupici la toate, fetelor si noapte buna!

Roxana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by prixi

Dana, you made my day!!!! Ce poze frumoase am vazut!!! Multumim frumos!

Nici nu imi revin din ce frumuseti am vazut...Ce peisaj mirific, iar voi doi...ce bine va statea impreuna!

Iar de suparat...cine a indraznit sa o supere pe fata noastra frumoasa? Sa ne spui numai si rezolvam...imediat!

Pupici la toate, fetelor si noapte buna!

Roxana

Prixi...

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Buna,
asa este rusinica sa imi fie dar am o leneee..doar mesaje scurte ca la cele lungii..of!
dar azi am avut o zi de milioane. am vb pe mess cu cineva, nu spun cine, persoana importanta de pe DC si ma simt...excelent!!!!!
asa caaaa sa le luam in ordine:

Andreia, m-ai facut praf cu torturile mai ales ultimul cu personajul din Teletub...iar poza in care Bianca il privea admirativ si maaaaandra foc!
E o scumpa foooc foc. Si are okii albastri. Ar trebui sa facem club!
Tu ce mai faci ca esti cam tacuta zilele astea? ceva planuri?

Prixi, crezi ca starea asta ciudata nu e de la lipsa serviciului...hmmm.. si io ma simt tare nasol ca ma suna ai mei de la servici si ma intreaba: dar, tu cand apari nu mai vii odata???

O sa le dau veste cand vii de Pasti ca aici incremenesc 5 ani!

Dana, superbe poze!!! de altfel ca toate pozele voastre..superbi!!

Cand ai timp poate imi spui cum e la cursul tau de limba si cum au fost testele. x, y, z..sau cam ce iti trece tie prin cap!

Katalina, ti-am citit noutatile la mamici..deci casa noua, aleeea alea...hmm..frumos...

Fetelor, io sunt in ro, a se citit bucuresti, c-lung, focsani de pasti...se intalneste cineva si cu noi?

fac termin ca tot e obligatoriu aici programarea in orice!

Sim, ce mai face Ruxi? unde mergeti in concediu anu asta..a mai ramas vreun locusor neimblat sau calcat de voi?
Am uitat sa te intreb: cum a iesit camera printesei? ai poze pe aici pe undeva si io nu le-am zarit?

Mamicilor in devenire Flori, Andra, Pet, Roxana,pe Dana si Sim am citat-o deja pe unde umblati???...hai ca va striga absenta sefa pe aici..ma trezisi acu, tocmai io, sa fac morala..ce tupeu ..
Dar de Iselin si Lorena mai stiti ceva?
-ici la toata lumea si revin sa va mai povestesc despre noi.. bineinteles de prostiile si ispravile luiiiii Robert, of course!!!

scuze lipsa punctuatiiei sau a Smile-urilor..dar vorbesc si cu sor-mea pe mess..si nu mai trimit acest mesaj ma apuca pastile cailor pana scriu altu' si voi sunteti cele mai dragute!!!

Edit: ca am uitat niste chestii esentiale domle!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">La 1 anisor e diabetic insulinodependent si are mare nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Buna ziua doamnelor!

Iertati-ma ca apar asa din joi in Paste..stiti povestea.

Cu bb...ne pregatim. Ultimul CM l-am avut in noiembrie pe 16 si de atunci nik..asa ca mi-am facut un test care a iesit insa negativ.
Nu mi-a parut f rau caci vroiam neaparat sa facem analizele mai intai.
Si ieri dimineata ne-a luat sange la amandoi, am fost f bucuroasa ca am reusit sa obtin trimiteri pt analize pt amandoi (trebuie sa fii bolnav sa se intample treaba asta)...si acum asteptam, caci dureaza o saptamana sa vina rezultatele. Sper sa fim ok si sa primim unda verde pt bb.

Va tin la curent.
Va pup si va doresc numai bine.

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Tiii..ce mult ati scris!

Petro sper ca analizele au iesit bune si totul e ok. Lasa, mama draga, ca zilele negre vin si se duc... Sotul meu zice: "ce-i aia depresie? ia hai sa desfacem o sticla de vin si sa vezi ce-ti trec toate gandurile negre!". Stii ce, hai sa mai stam de vorba si ii musai sa treaca si starea asta! Uite un ca sa te simti un pic mai bine.

Katalina bine ai revenit pe la noi! Hai, mami, mai ia o pauza de la puiutii tai si mai vino sa mai vorbim!

Danuta m-ai terminat cu pozele... sunt deja in drum spre raiul pe care l-am vazut acolo... de cateva ore stau si ma uit pe net dupa poze d'astea exotice. Daca o sa auzi ca s-au terminat biletele pentru R Dominicana in Romania poti fi sigura ca sunt eu cu toata trupa de oameni pe care i-am ametit de cap cu treaba asta. Saru'mana de o mie de ori ca ne-ai aratat ce-i pe acolo! Si inca ceva...sper sa auzim repejor vestea cea mare...a dat roade au ba? Inclin sa cred ca da...

Alex draga esti o scumpa ca intotdeauna! Pai hai s-o luam pe rand: sa nu-ti treaca prin cap ideea ca daca vii in Ro scapi fara sa te pup personal! Nu stiu unde: la Focsani, la Bucuresti, la Suraia...te gasesc eu! Mandrulita mea e ceva mai bine dupa raceala prin care a trecut ...mai tuseste putin, dar se reface cu aerosoli. hehehe...cat despre concediu...uite chiar aseara faceam planuri si ne bate un gand sa revedem Barcelona (impreuna cu Ruxi de data asta) si sa ne prajim la soare in Croatia. In rest, lista ramane deschisa...ce-o mai pica si ce s-o mai nimeri...
Asa, ai dreptate, ramasesem datoare cu niste poze cu isprava pe care am facut-o in camera fie-mi. Uite acilea cateva din camera si cateva de la ziua ei POZE

Va pup!

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Buna seara!

Alex,la curs este bine.Gramatica...din ce in ce mai grea.Dar nu stiu despre ce teste vorbesti.

Sim,imi pare rau sa-ti spun ca nu a dat roade... noi nu ne-am apucat de "treaba" deocamdata.De abia am renuntat in decembrie la anticonceptionale.Mai asteptam putin(vrem sa ne ducem intai la doctor,sa ne facem toate analizele).
Frumoasa camera...dar fetita ma lasa fara cuvinte!

------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Danutule esti o scumpa! Daca atunci cand o creste mare o sa fie la fel de frumoasa ca tine inseamna ca proiectul chiar a reusit .
Despre "roade" sa dea Domnul sa vina cand o sa va doriti voi, eu raman in continuare cu pumnii stransi.

Alex uite ca mi-a scapat sa scriu in mesajul de mai sus, dar in pozele de la ziua Ruxandrei piticutul in rosu este baietelul Elenei, Victor. O poti vedea si pe mami a lui cum il invata sa joace sotronul.

Motanikule ce zici tu acolo, mama draga? De pe 16 n-ai mai avut semne de rusi? hmmm...ia mai pune un test in functiune ca mare-i Dumnezeu ...parca te vad cu doua liniute

Pupici.

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Am intrat sa va spun ca nu am rezistat tentatiei si am facut un contract pe 6 luni pt net...din nou.
Asa ca in maxim 2 saptamani revin in forta de acasa!

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Salutare, Salutare!!!!!!

Motanik-ulee, nu inteleg nik ce e cu data aia? 16 noiembrie 2005 UM? breee ori il astepti pe bb ori ai dereglat sistemu. de regula dupa anti nu se intampla,dar ce stiu io.. ma cred si medik acu!
Daca e 16.12 iar e de gandit. Asa eram io acu vreo doi ani cu UM pe 15.12 si cu anti la activ si nu credeam..si uite ca se poate, nu va spun din auzite ci din experienta proprie!
Of, mi-ai luat o piatra dupa inima ca ti-ai reinnoit netu'.
Sa traim bine

Simo, iti da-i seama ca dupa ce am admirat camera lui Ruxi, ce idei geniale ati avut cu sotronu' si tortu' "tepusa"
instantaneu am regasit-o pe Elena. e neschimbata cum o stiu io din clasa I, sau chiar mai devreme ca ma mai duceam la fratele meu la scoala.

Cateodata ma minunez de ideiile asta inovatoare. Andreia cu unele voi cu altele. si ce mandra era Ruxi de admosfera creeata.

Dana, cand am spus teste, si parca am mai vb o data de ele, noi avem niste teste lunare sau dupa fiecare lectie dar, pe la inceputul lui decembrie am avut nu test, neanuntat, de ce? nu stiu si i-am recomandat ca ar fi bine sa ne informeze daca nu e secret, toata ziua. Nu l-am dat cu profa ci cu o tipa de la Univ. profa era si ea pe acolo.
25 minute ascultat si ales varianta dupa un formular cu 15 teste.
25 minute de citit si ales varianta corecta, 20 minute de citit un test si facut un rezumat si vreo 20 minute conversatie dupa o tema sau un cuvant extras. in grup de 4.
Voi nu ati avut?
Pp ca stii despre aceste metode ca asta e tiparu' de examen de limba la nemti.
As fi putut sa trec la VSH sa dau un test sa sar primele 300 ore si sa fac doar 10 saptamani. dar efectiv nu avem cu cine sa il lasam pe Robert. asta e, termin in ianuarie 20007!!!!

Cam atat ca tot umblu dupa reducerile astea si pregatirile pt sky.

-ici la toata gasca vrancenilor!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">La 1 anisor e diabetic insulinodependent si are mare nevoie de noi!

Mergi la inceput