Vrancea (14)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Va salut si eu.........am tot fost prinsa cu cele 3 petreceri ale Biancai: pe 4 cind a fost ziua ei, pe 6 cind i.am serbat-o acasa si apoi pe 13 cind am serbat si la gradi.

Si pt ca vineri am avut ultima petrecere, cea de la gradinita, va pun poze cu tortul care a facut "furori" la gradi, toata lumea intrebind daca e facut in casa...si da, a fost facut acasa!

Speram sa va placa si voua tortul Sponge_Bob.......si nu numai:
http://community.webshots.com/user/bianca_elena

In rest, aici e taaaaaaare friggggggggg si nu imi vine sa ies deloc din casa, dar chiar acum trebuie sa plec sa iau fata de la gradi si sa o duc la inot! Ása ca.....pe curind!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Bine v-am gasit fetelor.Mi-a fost tare dor de voi, am stat cam departe de internet o buna bucata de vreme, si uite cind apar acum, gasesc subiectul nostru drag pe pagina 3!!Nu mai stiu nimic de voi, o sa-ncerc sa citesc din urma ce ati mai scris.Sper ca toate sunteti bine si sanatoase!

Noi suntem bine, scoala merge bine, copiii sunt ok,poate reusesc sa pun niste poze mai proaspete cu noi.

Mi-e dor de voi: Andra, Flori, Roxi,Lorena, si celelalte fete.Cam slaba activitate pe-aici.Sper sa ne vedem mai des de-acum.Iarna acum ,in afara de joaca cu copiii,internetul a mai ramas oun mod de relaxare pentru mine.

Va pup si va astept pe toate aici!

Catalina, ROBERT si CATALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Andreea, am vazut pozele tale:am ramas uimita de torturile Biancai.Si spui ca sunt facute de minuta ta!!!Cita rabdare ai avut si...talent.Bravo.Si LA MULTI ANI Biancai pentru 4 martie cu intirziere.Ati tinut-o intr-o petrecere!
Cum merge cu innotul????

Acum ma duc sa citesc din urma si poate mai vad si niste albume...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by katalina

Andreea, am vazut pozele tale:am ramas uimita de torturile Biancai.Si spui ca sunt facute de minuta ta!!!Cita rabdare ai avut si...talent.Bravo.Si LA MULTI ANI Biancai pentru 4 martie cu intirziere.Ati tinut-o intr-o petrecere!
Cum merge cu innotul????

Acum ma duc sa citesc din urma si poate mai vad si niste albume...

Katalina, ma bucur ca ai gasit timp sa mai scriis i ca sunteti ok cu scoala.

Muktumesc si de urari....Torturile au fast facute in casa, cu marele ajutor al sorei mele (si al unei prietene la decoratul lui Sponge Bob).
Cu inotul.....a terminat acolo unde mergea si tot incercam la un club...prima data a plins, apoi a zis ca vrea sa reia dupa vacanta..ieri a fost ok, nu a mai plins, dar, desi a zis ca merege si lunea viitoare, s-a razgindit apoi ca ea nu mai are ce cistiga, ca are tot ce se poate cistiga acolo O sa vedem pina luni...daca nu, asta e.........de inotat inoata f. bine.aici la club era numai pt perfectionare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Buna, fetelor!

Ce mult s-a scris...Si avem si vesti de la Kata... Bine ai revenit, Kata si asteptam sa ne mai povestesti despre ce iti mai fac baietii!

Andra, ce pofta mi-ai facut cu shoriciul ala! Cred ca gaseam si pe aici, dar nu ar fi avut acelasi gust ca acasa!
Daca te duci la control, iti tin pumnii ca totul sa fie OK si sa vina bebele cand va doriti voi!
Ce pacat ca nu mai ai net acasa...

Andreia, super-reusit tortul! Ce rasfat pe capul Biancai cu asa o mama...

Alex, un concediu placut in Austria! E un nastrusnic Robert si tare drag imi este sa citesc despre tot ce face si ce zice...Eu raman muta de uimire cand vad ce isteti sunt astia mici...
Despre jobul meu... e aceeasi situatie, doar ca am si mai mult de munca si ajung acasa si mai obosita decat inainte...Acum le ajut pe fetele de la Officers, adica pe cele care calculeaza efectiv salariile, ca au o gramada de modificari, si mai trebuie sa fac si tot felul de rapoarte si bugete, de visez si noaptea numai cifre... Seful chiar mi-a propus sa urmez un curs despre legislatie si sa fac efectiv munca lor, dar nu stiu ce sa zic... Toate sunt niste dragute, dar parca sa trec direct la salarii ma cam sperie...

Sim, si eu stiam de site-ul ala! Imi pare rau ca nu te-am facut sa il descoperi mai de demult!

Petro, chiar ti-am urmarit postarile si de la fetele din Italia si cand am vazut ca nu mai scrii nimic, m-am intrebat ce s-a intamplat cu tine! Am vazut ca ai fost cu sotul tau intr-un parc de distractii (pozele sunt super), ca ati petrecut de sarbatori cu prietenii vostri, dar apoi...nimic! Acum esti bine? Eu am intotdeauna stari de depresie in perioada asta a anului...Imi lipseste lumina soarelui si nu stiu ce sa mai fac ca sa nu mi se mai para un chin asteptarea timpului frumos! In we am fost atat de down incat nu am facut nimic si am stat numai in pijamale... Am darul la ora asta sa vad numai partea goala a paharului... In fine, imi trece mie! Culmea e ca am crezut mult timp ca sunt asa din cauza ca nu am un job si acum, cand am unul, constat ca nu e de la asta! Eu sunt canutza-om sucit!!! Dar sa nu va mai plictisesc cu prostiile mele...

Vai, Dana, te-am citit si la opinii pro-contra despre vacanta in Rep. Dominicana sau Maldive si asa de mult imi doresc sa ajung si eu pe acolo... Ne-ai promis ca ne arati si cateva poze...
si bafta la scoala!

Fetelor, va pup pe toate si va doresc numai bine! Sper sa mai ajung sa va scriu cateva randuri, ca de citit va citesc in fiecare seara, inainte de culcare... Noapte buna!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Salut!

prixi - sunt aici, e totul ok! Am scris chiar foarte recent pe-aici, la pag. 6. Va urmaresc mereu, va citesc, dar intervin cand am noutati sau mai nimeresc pe cineva pe-aici sa conversam (ceea ce se intampla mai rar). In ultima perioada am trecut si eu prin aceeasi stare de spirit de care povestesti tu ... un pic mai neagra. Dar, ca si tine, sunt optimista si sunt sigura ca-mi voi reveni. Poate e de la vreme, e un ger pe-aici ...!!! Abia astept sa vina caldura. In rest, noutati ... sunt pe drumuri in perioada asta pt. niste probleme de sanatate, analize etc (nimic grav, controale de rutina, dar e de alergat, de asteptat). Aaa, si ma mai ocup cu fotografiile (retusat, ordonat, etc.) pe comp. Si ma gandesc la vacante, dar sunt asa departe ...

Va pup si poate ne mai auzim in week-end!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Salutare,salutare!

Am gasit subiectul pe pagina a4a!!!
Ce mai faceti?Nu mai spune nimeni nimic?
Eu am avut o perioada mai dificila.Acum sunt bucuroasa ,ca joi vine fratele meu din.ro pe la noi.In rest...suntem in cautare de o noua locuinta.Pana acum, nimic satisfacator.

Am reusit sa pun si eu poze din Republica Dominicana:
http://www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra

Mergi la inceput

Dana, am vazut pozele....f. frumoase!!!

Ai facut invitatia dupa modelul ala? Sper sa fie ok si la fratele tau. Cu ce vine? Ca prietena mea a venit cu avionul si-mi zicea ca au citit invitatia la vama cu mult aatentie........

La noi nici o noutate remarcabila. Doar ca e taaaaaaare frig!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

quote:
Originally posted by helbi

Ai facut invitatia dupa modelul ala? Sper sa fie ok si la fratele tau. Cu ce vine? Ca prietena mea a venit cu avionul si-mi zicea ca au citit invitatia la vama cu mult aatentie........

Andreia

Da,am facut invitatia dupa modelul de la tine.Am legalizat-o la notar.La burgeramt nu au vrut.Sper sa nu fie problema(eu am mai citit pe internet ca au mai legalizat persoane la notar si nu au fost probleme).Fratele meu vine cu autocarul.
Si la noi este FOARTE FRIG!!!

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dana n.

quote:
Originally posted by helbi

Da,am facut invitatia dupa modelul de la tine.Am legalizat-o la notar.La burgeramt nu au vrut.Sper sa nu fie problema(eu am mai citit pe internet ca au mai legalizat persoane la notar si nu au fost probleme).Fratele meu vine cu autocarul.
Si la noi este FOARTE FRIG!!!

------------------------

Dana, cred ca e ok si la notar. Sa fie insa tradusa si legalizata is in RO (in cazul in care ai facut-oi numai in germana).
Drum bun fratelui tau si sa ajunga cu bine la voi !

Mergi la inceput