Vrancea (14)
![](images/user_woman.png)
Vrancea www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37760" target="_blank">1, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43611" target="_blank">2, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46675" target="_blank">3, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47434" target="_blank">4, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47972" target="_blank">5, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49073" target="_blank">6, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50232" target="_blank">7, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50952&whichpage=1" target="_blank">8, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51885&whichpage=1" target="_blank">9,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53252" target="_blank">10,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54668&whichpage=1" target="_blank">11,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57180" target="_blank">12,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61042" target="_blank">13
V R A N C E N I si OASPETI
Liliann - 28 ianuarie 1976
Pet-21 februarie 1979
lili_ang - 25 februarie 1976
shylili - 27 martie 1978
DidiAlex - 4 aprilie 1976
Ela76 - 17 aprilie 1976
Katalina - 15 mai 1976
josefine - 19 mai 1983
iselin - 30 mai 1975
nasti - 14 iunie 1961
flori76 - 21 iulie 1976
lorena.n - 14 august 1964
carmenp - 15 august 1969
prixi - 16 august 1973
bruxinha - 24 august 1974
sim - 25 august 1973
helbi - 1 septembrie 1970
Robert - 12 septembrie 2004
Loru - 18 septembrie 1979
bubutzu - 08 octombrie 1974
motanik - 24 noiembrie 1980
dana n. - 15 decembrie 1980
pet.cost2005-15 decembrie 1975
asteryaro - ?
dianaelena -?
speranta - ?
Se vede ca nu am mai deschis demult subiectul...Sper sa nu fi uitat pe nimeni!
Va astept sa stam de vorba!!!
Roxana
Raspunsuri
sim spune:
Helbi multumesc mult! Am vazut si eu pozele cu Bianca. Cat este de scumpa! Sa-ti traiasca si sa va bucure prin tot ceea ce va face! Am vazut-o imbracata in balerina! Cu asta ma bate la cap si Ruxi: in fiecare zi se aseaza in fata televizorului si incepe sa faca tot felul de figuri din ce mai invata pe la gradi. Abia astept sa impodobim si noi bradutul: este atata bucurie in aer, ca nu poti sa nu-ti umpli plamanii de viata. Si la varsta asta si inca mi se pare ceva magic: pur si simplu ne trasformam, devenim ceva mai buni.
Prixi saru'mana mult de toate vorbele frumoase! Promit sa aduc multe poze de la serbare.
Petronela ce bradut frumos ai facut! Hai ca nu mai am rabdare: parca vad ca maine ajung direct la cumparat bradut, ca ornamente (desi s-au strans o gramada de ani trecuti) tot am mai luat...
Am tot avut discutii cu Florin zilele astea: de care brad sa luam - natural sau artificial? Of, tare complicat. Pana la urma am hotarat o sa facem 2 braduti: unul natural in sufragerie si unul mai micut si artificial in balcon (care e parte din camera). Insa crengute de brad natural vom pune peste tot. Ce frumoase sunt pregatirile de Sarbatori!
Va pup si va doresc o zi linistita!
Mami Simona si printesa Ruxi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
helbi spune:
Neatza fetele,
azi mi-am luat rezidenta permanenta in Germania. De-acum incolo vad eu ce mai fac, ramin aici sau ma intorc in Ro.......
Ieri a avut Bianca serbare si a recitat poezia fara nici o greseala in fata Mitropolitului pt Europa Centrala si de Vest si a peste 100 de oameni care la sfirsit aplaudau si strigau "bravo!". Cei drept.....nici una din fetite nu s-a incurcat, si au cintat bine si colindele.
Apoi, am fost la o aniversare in alt oras si la plecare am avut surpriza ca masina amicilor care urmau sa ne aduca acasa, sa fi ramas incuiata pin azi dimineata in parcarea de la cimitir (si scria mare pe doua indicatoare ca parcarea e deschis anumai pina la ora 17) Asa ca, ne-am vazut la ora 20.30 la 30 km de Frankfurt cu 3 copii si 5 adulti, uitindu-ne amuzati de situatie, unul la altul....Dar, pt ca au fost mai multi cu masinile, ne-am repliat si am ajuns ok acasa. La aniversarea a fost dragut. A fost ziua unei fetite de 3 ani si i-au serbat-o in incinta gradinitei pe care o frecventeaza micuta. F- dragut.....pacat ca la Bianca la gradi nu se poate inchiria spatiul, ca asa as fi facut si eu.......
Va doresc o saptamina frumoasa!
sim spune:
Helbi, felicitari pentru rezidenta ! Este bine ca ai de ales. Acum stii ce inseamna si viata de aici si cea de acolo, asa ca sunt sigura ca o sa alegi ce-i mai bine pentru voi si Bianca. Felicitari si frumoasei domnisoare!
Ne arati si niste poze?
Cred ca noi avem cele mai mari emotii, ca ei mititetii nu realizeaza prea bine ce li se intampla; si chiar e mai bine asa. Noua sambata ne vine randul la emotii...si o sa tot avem ca galeria depaseste deja 10 persoane (sa vedem cati or ajunge).
helbi spune:
Acum am reusit sa pun citeva poze de ieri:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andreiah70/album?.dir=2e6e&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/andreiah70/my_photos
Sim, ai dreptate cu emotiile...eu le aveam mai mari ca ea......
Prixi, abia astept sa pui pozici ca sa te cunosc si eu.....eu inca nu mi-am format o imagine a ta, asa ca astept cu nerabdare sa te cunosc!
sim spune:
Helbi am vazut pozele. Ce mandrete de copila ai! Tare bine ii sta in costumul popular! De cat timp locuiti in Germania? Bianca era nascuta cand ati plecat? Intreb asta pentru ca tare ma intereseaza sa aflu cam cat de repede poate un copil sa invete o limba straina ajuns intr-o tara in care nu se vorbeste deloc limba cu care el era invatat.
Am auzit ca engleza se invata destul de usor, insa germana mi s-a parut intotdeauna o limba destul de dificila.
helbi spune:
Sim, simbata pe 10 dec. am facut 5 ani de cind suntem aici (numai dupa 5 ani poti primi rezidenta permanenta). Bianca avea 11 luni atunci. Ea a inceput sa vorbeasca .ro in vara lui 2002 in nici 3 sapt (in primele 3 sapt,. din cele 6 luni cit a stat in tara atunci), iar germana invata de cind mereg in gradi, adica din acelasi an 2002 dar din noiembrie. Practic, le-a invatat in paralel: acasa cu mine romaneste si la gradi cu restul lumii germana. Acum, le vorbeste bine pe amindoua, dar daca se joaca singura sau cu alti copii care merg si ei in gradi/scoala aici, chiar daca si acestia sunt vorbitori de limba romana, tot pe germana se "intretin". Si asta, pt ca ei stau in gradi pina spre ora 17, apoi vin acasa, deschid TV-ul, sau asculta povesti tot in germana.
Din punctul meu de vedere, care am invatat limba de nevoie la 32 ani, e o limba f. grea. Dar, pt un copil e altceva. Ca orice limba straina, de altfel! Imi spunea cineva zilele trecute ca o limba straina se invata usor pina la 10-12 ani......
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dana_sp_n_p_/dana_sp_n_p_.jpg)
dana n. spune:
Buna seara!
Helbi,felicitari ptr. viza!
Ai o fetita superba!Deabia astept sa am si eu cu cine "ma lauda"!
Va pup!
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
helbi spune:
quote:
Originally posted by dana n.
Buna seara!
Helbi,felicitari ptr. viza!
Ai o fetita superba!Deabia astept sa am si eu cu cine "ma lauda"!
Va pup!
Multumesc Dana!
ei...poate dupa concediul din Republica Dominica, ne anunti vestea cea mare!
Pupici
prixi spune:
Buna, fetelor!!!
Felicitari, Andreia pentru rezidenta! Ce bine ii sta Biancai in costum popular! Cred ca esti foarte mandra ca ai asa o fetita!
In privinta pozelor, eu am pus destul de des poze pe aici... Ma gasesti sub numele acmrox pe webshots. Ultimile pe care le-am pus sunt de aseara cand am avut niste prieteni romani in vizita, care au venit sa ne vada bradutul.
Sim, eu am spus ce am vazut! De abia astept sa o vad pe Ruxi in pozicile de la serbare!!!
Va pup si va doresc o seara placuta!
Roxana
DidiAlex spune:
Salutare, Salutare!
Superbe poze, superbe poze, suuupeeerbe poze.
Of, mamicilor de fetitze ce va mai admir! sunt superbe printzesele voastre. si mari!
Andreia, felicitari pt rezidentza.
si noi aflam zilele astea ce si cum, unde vom ramane si sincer efectiv nu stiu ce sa vreau. Asa ca ma las in voia sortii.
Roxana,nu am reusit sa vad bradutzul tau
O sa pun poate si io poze cu puiul meu, l-am mai pus o data dar..m-am razgandit...
Andra, Dana concediu placut!
azi am avut o zi plina, plina....dar revin!
e bine cand e veselie pe aici prin muntzii Vrancei!
Alexandra
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">La 1 anisor e diabetic insulinodependent si are mare nevoie de noi!
"Secretul fericirii este sa faci numai ceea ce te pasioneaza" Gabriel Garcia Marquez