Excursie in Maroc
Ma gandesc sa merg in excurise in mAroc. Ati fost acolo? Cu ce agentie? Stiti ce agentie este organizatoare (nu re-vanzatoare de pachete turistice)? Sfaturi pentru petrecerea unui concediu acolo?
Raspunsuri
cait spune:
Eu am fost in maroc dar nu am plekt din Romania.Ce iti recomand eu este sa stai cateva zile ma Marrakech(mai mult e 3 te vei plictisi), apoi Essouira e o localitate la ocean superba, Agadir, Fes, Ourzazat.Casablanca nu se prea merita.Acum depinde ce vrei sa faci dak ai chef doar sa stai intr-un hotel al plaja sau sa te plimbi.
Perioada cea mai buna e dupa 15 martie k incepe sa fie cald cat sa faci plaja si suficient cat sa fie suportabil.dak mai ai intrebari iti raspund.
Si ink o chestie dak itit alegi Marrakech sa fi un hotel aproape de centru de piata Jmaa el Fna.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
intruder spune:
quote:
Originally posted by cait
Eu am fost in maroc dar nu am plekt din Romania.Ce iti recomand eu este sa stai cateva zile ma Marrakech(mai mult e 3 te vei plictisi), apoi Essouira e o localitate la ocean superba, Agadir, Fes, Ourzazat.Casablanca nu se prea merita.Acum depinde ce vrei sa faci dak ai chef doar sa stai intr-un hotel al plaja sau sa te plimbi.
Perioada cea mai buna e dupa 15 martie k incepe sa fie cald cat sa faci plaja si suficient cat sa fie suportabil.dak mai ai intrebari iti raspund.
Si ink o chestie dak itit alegi Marrakech sa fi un hotel aproape de centru de piata Jmaa el Fna.
Cait
Buna Cait,
Multumesc pentru informatii. Doresc sa merg in Maroc si sa fac un circuit (al oraselor imperiale). Nu vreau sa merg si stau intr-un singur loc. Imi poti da mai multe detalii despre excursia ta? Nu tin neaparat sa merg cu o agentie din Romania - sunt patzit vis-a-vis de seriozitatea lor si de "pomul laudat"...
cait spune:
E mai bine sa faci o excursie k nu se merita sa stai doar intr-un loc.Eu zic k 2 zile pt Marrakech e suficient, apoi de acolo se poate plek spre Agadir, Essouira, Meknes,Ourzazat.(aici au de obicei excursii de camile in desert dar trebuie negociate la sange)Aici tot in jur de 2 zile maxim mai mult nu ai ce face ..Apoi ce e super fain de vazut e Fes care de obicei in excursii se combina cu Rabat..Cum ti-am spus Casablanca nu se merita pt k e aglomeratie si nici nimic de vazut.
vezi ce cazare iti ofera..de obicei in Maroc e fain sa te cazezi in Riad(nu stiu dak ai vazut telenovela Clona), un fel de hotel dar cu curte initerioara, sunt superbe in orice caz.
dak te decizi iti mai dau sfaturi cum sa negociezi cu louitotii autohtoni knd vrei sa cumperi ceva..
Cait
intruder spune:
orice informatie este binevenita, mai ales ca vine de la cineva care a fost acolo. ma intereseaza in masura in care este posibil sa imi dai si detaliile agentiei de turiam cu care ai fost tu - in Romania toate agentiile au ca scop unic jecmanirea clientului, nicidecum ajutarea lui...astfel incat ma gandesc foarte serios sa plec in circuit cu o agentie de afara...
acest mesaj a fost scris in timpul unui cutremur!
cait spune:
Eu am plekt cu o agentie din Franta se numeste Nouvelles Frontieres..altele care organizeaza excursi in Maroc si nu sunt asa de scumpe sunt Plein Vent, fram..dai o cautare pe net si iti afiseaza.
Ce a fost bine cu agentia cu care am fost e k peste tot aveam un corespondent local, deci dak ai probleme ia macar la cine apela.
Cait