Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 90

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Simonette, superba poezie! Mi se pare mie sau chiar este cam multa durere in aceste randuri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Amely, nici nu stii cat de mult te inteleg! De multe ori...de pre multe ori, am gandit si simtit si eu, ceea ce simti tu... E greu, dar trebuie sa ne straduim sa infruntam starile astea care nu ajuta de altfel, la nimic! Eu, am o metoda...atunci cand sunt cu moralul la pamant, ma gandesc, ca in lumea asta sunt atat de multi oammei amarati, care nu au ce manca, care nu au ce imbraca, care nu au unde dormi...care nu au practic, nimic! Pe de alta parte, sunt oameni care sufera de boli care nu se vor mai vindeca niciodata, care traiesc mai mult prin spitale, sun oameni care pierd persoane dragi lor, pe care nimeni niciodata nu le va putea inlocui............mai vrei? De cate ori ma gandesc la acest soi de oameni pe care daca as avea o putere, i-as ajuta cu toata inima, imi dau seama ca trebuie sa pretuiesc ceea ce am, sa iubesc ceea ce am fiindca, in comparatie cu ei, ma pot considera cu-adevarat norocoasa! Iti doresc sa iesi din starea asta cat mai rpd si sa se intample minunea la care visezi {atunci cand reusesti sa dormi], in viitorul f. apropiat

Mergi la inceput

Motzunica, a fost, dar mi-am revenit, caci totul e bine din nou!

Galinarodica multumesc pt. manutza pe care mi-ai intins-o, apreciez! Am vb. cu chelu despre botez...il intereseaza cate persoane vor veni, si ce meniu ai prefera! Cred ca se rezolva! Daca vrei ma poti suna: 3481358/0727788244!

Mergi la inceput

Madana, stiu si simt lucrul asta, nu ati fi avut cu ce sa ma ajutati, si n-am vrut decat sa-mi ling ranile, de asta nu prea am intrat! Multumesc mult, esti o scumpa!!!

Mergi la inceput

Liano, nu ma provoca, ca acu imi dau drumu si refulez tot ce am strans zilele astea De iertat nu am de ce sa te iert...Doamne fere! Ca de la tine am luat si io cu imprumut neshte optimism, curajul de a ma ridica de jos si dileala, care prinde tare bine uneori!!! olteanca inimoasa!

Mergi la inceput

Kitta, felicitari pt. reusita! Stai linistita, ca nici io nu sunt departe de tine! Sunt asa de prostanaca!!!

Mergi la inceput

Hellooooou!?! vad ca vb singura! Pana acum ma strigati si acum ati fugit?

Cine tipa, ca are nevoie de neshte rushi? Galinarodica si Kitta parca! Va dau io, ca nu se mai termina la mine, de 16 zile m-au invadat si nu mai scap!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Buna , fetelor!
Ma bucur ca a trecut repede valul de "intepaturi " sau reprosuri, stiu ca voi nu sunteti asa, ci sufletiste si saritoare!
La cat egoism si rautate exista injurul nostru, hai sa pastram forumul ca fiind locul nostru de refugiu! Eu asta simt ca este, si abia astept sa vin acasa sa mai citesc ce ati scris!
Simonette, nu mai fi suparici!
Amely, eu fac parte dintr-o familie ca 11 frati, dintre care 9 suntem fete... Eu sunt penultima. Toate surorile sunt casatorite, toate au 2- 3 copii, au ramas insarcinate fara probleme.... am vreo 20 de nepoti sunt matusa perfecta(de fapt doar Feli, ca nu imi zic matusa:))... mai putin eu... De ce eu? Nu am gasit inca raspunsul... Asa ca te inteleg f bine... Hai, nu mai fi suparata!
Va doresc o saptamana cat nai usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Fete dragi va pupic pe toate...
Simonette foarte frumoasa poezia scrisa de tine...sper sa rezolvi repede problemele si nimic sa nu-ti mai umbreasca zimbetul...
Liana tare frumos cadoul de la tine...o sa vina si ziua in care vom avea un Craciun feeric si noi...si casele noastre vor rasuna de risetele molipsitoare ale ...
Noaptea trecuta am avut un vis superb...eram la socrii si la un moment dat intra sotul meu tinind in brate o fetita splendida, de vreo 8 luni...blonda cu ochii de un albastru intens...frumoasa de-ti taia rasuflarea...mi-a zis ca e fetita noastra,ca va ramine la noi si pe perioada procesului pt adoptie...iar eu plingeam de fericire si-l intrebam cum e posibil,pt ca aici dureaza in jur de 2-3 ani procedeul pt adoptie...si socrul meu(care nu vede cu ochi prea buni adoptia) privea fetita emotionat si imi zicea "nu-i asa ca o s-o lasati si la noi uneori?"
Cind m-am trezit imi venea sa pling...i-am zis sotului meu ca n-as fi vrut sa ma mai trezesc niciodata din visul asta...

Va pupic pe toate si va doresc tot binele din lume

Mergi la inceput

Bineeeee! Atunci noapte buna!!!

Mergi la inceput