Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 90
Raspunsuri - Pagina 14
asi spune:
Simonette nu sunt suparata pe mine dar am fost ingrozitor de sincera.Mi se pare ca unele femei asteapta la nesfarsit sa raman gravide si nu isi dau sema ce pierd.Nu le condam ci doar le plang de mila.
Poti sa fii linistita ca nu sunt suparta deloc pe nimeni ci doar am avut un moment de slabiciune.
Cristina multumesc .Razvan este copilul meu si chiar daca as ramane gravida amadoi ar fi puiutii mei.Oricum in toamna viitoare Razvan va avea un frate sau o sora.Asta e sigur.
Familia mea
Razvan
Madana spune:
Asi 
sa-ti traiasca puiutul si sper ca la anul sa vina surioara sau fratiorul din burtica ta. Si daca nu o fi sa fie si adopti inca un copilas imi scot palaria in fata ta si ma inchin cu respect. 

[Ingeras]
si tin pumnii sa fie reusita ISA.
Cami
eu incerc sa fac exact cum zici shi tu, dar ce ne facem cu fetele astea care isi dau intrecere cine intra prima in butoi?
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
asi spune:
Mai gagici mai terminati cu palaria aia ![]()
E foarte simplu ce ma facut eu .Adica mi-am dorit foarte tare un copil si m-am cam saturat sa stau cu picioare cracanate si in sus pe la doctori si pus de aia imi place sa fac

de placere![]()
Familia mea
Razvan
motzunica spune:
Cristinna, din pacate simt acelasi lucru ca si tine, diferenta este ca eu i-am si propus "motzului" meu sa ne despartim insa nu este de acord. Iti tin pumnii pt cele 2 liniute 
Asi, draga mea ai dreptate in ceea ce spui insa nu toata lumea are curajul sa infieze un copil...din pacate ma numar printre acestia 
Mishulina, uite aici 

pe burtica sa-i treaca la fata.
Ingeras, utrogestan se foloseste dupa ovulatie, altfel o inhiba. E ultima luna din an si barza nu se dezminte ![]()
simonette spune:
Se poate mai fetelor, sa ajungem noi pe a doua pagina??? Nu-mi vine sa cred! Ma gandeam ca nu vad io bine, cand cautam pe prima pag. subiectul nostru si nu-l gaseam! Chestia asta chiar ma deprima!
diciu spune:
simonette...nu fii trista iubita
...subiectul nostru e primul....dar acuma fetele se agita mai tare un pic...ca sa aibe un cadou frumos de MOS
...
asa faceti fetelor nu?
eu una...nu prea fac asta ca-s in ziua 2...dar ma agit cu noua casutza si cu nebunia de la servici...
anda
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
piccaflor spune:
In seara asta am luat rezultatul analizei secretiei vaginale :enterobatteri,candida,streptococco,chlamydia,gardnerella si mycoplasma toate ok
...scuze ca le-am scris in italiana...
Deci pot face Hsg linistita,ca sa zic asa...poate am noroc si reusesc sa-l fac luna asta...
Stiti ce mi se pare ciudat?...de ce in Ro foarte multi dr nu-ti spun sa faci analiza secretiei inainte de Hsg???...aici e absolut obligatoriu s-o faci...
Pupici 
diciu spune:
felicitari piccaflor!!! 
e o usurare ca ti-au iesit bine analizele astea...nici n-ai idee cat timp se pierde cu tratamentele astea...
anda
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
piccaflor spune:
Merci Diciulica!
....chiar imi era putin teama...dar acum am rasuflat usurata...a,si mi-am facut si analiza pt hepatita C si a iesit negativa si asta
...ma speriasem un pic,pt ca varul meu a fost diagnosticat de curind cu hepatita C...
simonette spune:
Ei...daca asta e cauza...urez multa bafta tuturor si, merg si eu in dormitor!
Picutzule...felicitari pt. analize! Bravo

bafta pe mai departe!!!