Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 90

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Gabiu ceai de tei draga mea. Si cel mai bun calmant natural ... un de la mine.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Cristinna asha te vreau iubita. Sa-mi spui ce bere iti place .

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Madaorice bere e buna atata vreme cat nu ne pierdem speranta de tot si mai ales daca vine de la o scumpa si optimista ca tine care nu ne lasa sa bicam de tot in butoi

Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Dragele mele, vad ca unele tot mai au stari din alea nashpa!
Asi, pari cam suparata pe mine in mesajul ala...eu n-am vrut decat sa-i ridic moralul Cristinei, ca era tare necajita. Si intr-un fel chiar sunt convinsa ca vom fi mamici intr-o buna zi! Iar faza cu 67 de ani, a fost la misto...referitor la madam Iliescu! Bineinteles ca nici eu nu voi astepta pana atunci ca sa fac un bb, dar asta mi-a venit sa zic! Scuza-ma daca te-am suparat cu ceva! Crezi ca trece cu un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

Madana esti o scumpa, multumesc, de maine beau ceai de tei. Sper sa nu ma linisteasca prea mult la serviciu, in rest ....
la toate.

Mergi la inceput

Gabiu, aceleasi stari le am si eu dupa ovulatie, mai ales daca am facut stimulari si probabilitatea creste! Ba as manca tot timpul, ba as fuma, sunt nervoasa...ma foiesc si ma mananca pielea...nu am liniste, ce mai! Se pare ca nu esti singura care se loveste de asemenea nervozitate exagerata! Ia de la mine un poate te mai linistesti!

Mergi la inceput

Aaaa, si vezi ca la plafar se gasesc neshte pilule naturale 100%, care se numesc Anti-stres

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Doamnelor... e in prag de sarbatori de aia ne simtim asa straniu. TOate am dori un ANUME cadou de Mos Craciun da' sa nu ne pierdem speranta. Eu zic sa ne bucuram de ceea ce este in jurul nostru, de caldura caminului, de dragostea iubitului sau sotului, de hrana de pe masa, de prieteni si de parinti..Va veni si acea zi cu siguranta!!

pozelemele

cami

Mergi la inceput

Picaflorule, eu pana aseara nu prea mai vedeam multe in fata ochilor, dar acum am primit de la tine, si ti-i inapoiez cu mare drag+ neshte ca esti o dulce si mi-ai fost alaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fetelor, am vazut ca T spune ca sansele la ISA pe ciclu stimulat sunt de 70% si nestimulat de 5%, iar Moisica spune de 30-35%. Moisica mi-a dat Utrogestan a doua zi dupa ISA 2, iar T spune ca e bine sa iei dupa 4-5 zile...
Cum o fi? Oricum acum e faptul consumat si sper sa nu mai fie cazul de alte ISA...dar intreb si eu, poate stiti cum e.

Pupicei, Ingeras

Mergi la inceput