Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (140)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kro spune:

AndreeaB si mie mi-a fost dor de voi...parca am lipsit o luna nu cateva zile...noaptea trecuta am stat pana la 3.30 sa citesc ce ati scris ...DEPENDENTA scrie pe mine...

Ce fac fetele ? ...Alessia este in plina criza de personalitate , de o saptamana am declarat-o "fetita care l-a luat pe NU in brate"...la mai mult de 90% din intrebarile care i se pun raspunde apasat NU...alta expresie favorita este "al meu", toate astea acompaniate de scene cu plans si dat cu kru' de pamant la tot ce nu-i convine ....In rest rest e bine sanatoasa, mananca bine, vorbeste din ce in ce mai mult si mai bine...Inca mai avem probleme ce somnul, de fapt cu adormitul...am incercat si noi tot felul de strategii dar nimic nu functioneaza mai mult de o zi- doua...
Felicia e bine, cam sensibiloasa in perioada asta si putin cam prea mult distrata da' sper sa-si revina dupa vacanta...
Multi pupici Alexiei, am citit ca a fost bolnavioara...sper sa va refaceti repede amandoua ...

Daria - felicitari....ai vazut ca a venit si timpul tau sa fii strigata mami....Pupici Giuliutei...

Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
ALBUM 1 ALBUM 2
CELE MAI FRUMOASE FLORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

fetelor, de cateva zile vreau sa va zic ceva, da' nu am avut cum....
Poate unele din voi stiti deja sau poate nu va intereseaza...da' eu tot va zic...

Cei de la ziarul EVZ au o campanie prin care acorda tuturor copiilor inscrisi DIPLOMA DE COPIL CUMINTE din partea lui MOs Craciun...Mie mi-a placut ideea, fetele mele au primit si anul trecut...Felicia a fost foarte incantata si super emotionata, Alessia nu a inteles despre ce era vorba si nici anul asta nu o sa inteleaga da' eu cred ca diplomele vor fii amintiri placute peste ani...Daca sunteti interesate, tot ce trebuie sa faceti este sa trimiteti un talon din repectivul ziar....Problema este ca maine, 15 decembrie este ultima zi cand apare talonul si poate fi trimis pana cel mai tarziu pe 19 decembrie...asa ca trebuie sa va grabiti...Daca vreti sa vedeti cum arata diplomele de anul trecut spune-ti-mi si va pun o poza...

Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
ALBUM 1 ALBUM 2
CELE MAI FRUMOASE FLORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Felicitari Daria, inca un pas mic si ajungi pana la dorintele de neclintit "cu mami vei" sau "cu tati vei" si sa vezi atunci ce frumos esteCand este la mine in brate,"cu tati vei" si invers,cand sa faca nani cu tata "cu mami vei"(invers destul de rar)cand merge la papa cu mama "cu tati vei" si asa mai departe...

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

dragele mele,
eu deja nu mai stiu cine vine la party si cine nu, o parte din mamici au zis ca vin, apoi ca nu mai vin... deja m-am pierdut si nu am timp sa citesc toate paginile din urma si sa vad cine a confirmat si a anulat, cine a confirmat si a ramas confirmat... sper sa iasa totul bine diseara.

pe lista mea (din ce am citit si am retinut) au ramas: dana cu ricardo, nicole cu andreea, dana cu vicu, simona cu luca, ramona cu sara, alexandru (baietelul de care va spuneam) si eu. daca mai e cineva - spuneti-mi ca eu sunt deja

petrecerea are loc la ZIG ZAG, in seara asta de la ora 17.30!

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Si eu va doresc petrecere frumoasa diseara, ce mult as vrea sa putem veni si noi!!
Liliana succese!!
Noi plecam iar in recunoastere la magazinul de jucarii... poate reusim sa cumparam ceva de data asta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Marcela, chiar imi pare rau ca nu vin - daca pot pleca inainte de 7 de acasa poate incerc sa vin, dar nu pot sa promit nimic...

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Caro,multumim pentu urari,eu sper sa n-o iau dar nu cred ca scap,fata e bine acum nici nu zici ca a fost bolnavioara.
hehe,si noi am avut o perioada cand il luasem pe nu in brate,dar a tecut,acum cand spune "nu" sigur e nu - de fapt de cele mai multe ori
...misto faza cu diplomele,dar nu stiu daca ma trezesc maine asa devreme sa apuc ziarul,o sa incerc...

Fetele,inca o data distractie placuta,diseara la party!

...am culcat matza,acum navighez,ca mancarea am facut-o aseara...

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Buna ziua!

Marcela, imi pare tare rau de patania cu evisu'.
AndreeaB, si Vicu mi-a zis intr-o perioada "any" (probabil de la Dani), dar eu ii raspundeam cu "da, mami" si dupa o perioada a abandonat.
Adela, felicitati pentru Dodo Pupa!
Liliana, cum a fost cu "campania"? Ceva rezultate?
Olivia, eu am rabdare, dar depinde si de bona sa nu mi-l mai adoarma dupa ora 5 seara , ca atunci rabdarea mea se duce pe apa sambetei... Aseara am reusit sa-l adorm in patutul lui cam in juma de ora (estimez eu). Inca asimileaza bibele de seara cu ora de culcare si nu mai vrea sa il pape decat in patutul lui. Deocamdata il las asa ca sa pot sa il fac sa adoarma la el, dar dup-aia tre' sa caut altceva... Aaaa, azi noapte nu s-a mai trezit!
Cori, pupe Marei, muuulta sanatate...
Gabitzu, cu ocazia asta Stefan o sa isi dea drumul la mers! Felicitari! Si imi pare rau ca nu veniti!
Monique, petreci, nu gluma! Ma bucur pentru tine! O sa iti faca taaaare bine! Iar Bobo, oricum doarme in perioada kefurilor sau e preocupat de altele

O zi buna!

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Roller - apropos de subectu` bibele cu lapte, pediatra mi-a zis ca este mai important ca Giulia la varsta asta sa bea laptic decat sa scot bibele cu forta.
Deci io una nu ma mai stresez pe tema asta Bine ca bea lapte si bine ca doarme !

Asteptam chiulitoarele !!!

_
Daria & Giulia (2004 08 16)
VENITI LA BAZAR SA-L AJUTAM PE ALEX !
Sarbatori fericite !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Stiu, Daria, de asta nu ma agit acuma. Sa reusesc sa-l fac intai sa adoarma singurel la el in pat, 'om vedea dup-aia...

Am o zi azi, ca vremea de afara... De s-ar termina o data...

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput