Mamici de martie-aprilie 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

ok....ceva nu e in regula....

un puiutz de moldovean

[url"http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=522550180&security=ntbDgc" buritici la 6 si 1/2[/url]
[.url"http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=522550197&security=EoeEYv"de la nunta[/url]

catrinutza gravidutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileana spune:

Aida_o, misto de tot faza cu laptariile. Asa mi s-a intamplat mie la inceputul sarcinii cand dadeam sutienul jos, trebuia sa-i tin cu mainile ca aveam senzatia ca-mi cad. Partea frumoasa era cand ajungeam odata cu sotzul acasa, ca-l rugam pe el sa mi-i tina. Ajunsese sa-i placa chestia foarte mult, venea singur cu amandoua mainile in dreptul lor cand vedea ca incep sa ma dezbrac si zambea galesh, ca un copil mic.

Delia_21, citeste despre exercitii Kegel, sunt foarte bune pentru intarirea muschiului din zona respectiva. Am citit ca de asemenea ajuta la nastere, desi daca faci cezariana nu e cazul, decat dupa nastere cand vezica va ramane putin flasca si s-ar putea sa scapi mai mult daca de acum scapi cate putin.

Catrinutza m-am zapacit de ras. Singuru neuron face sinapse cu el insusi? Sincer, cred ca si eu sunt in aceeasi stare. Cand mi se spune ceva, capat acea moaca serioasa ca si cum deja as avea solutia in minte, iar cand persoana respectiva a terminat de spus, o rog sa-mi mai spuna o data. Sunt de groaza.

26+

Ileana si
Most wanted baby

Pozele noastre

Life is like a box of chocolates... You never know what you're gonna get

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Catrinutza,ti-a iesit semnatura lu bebitza!Acum ca sa faci celelalte semnaturi scrii exact cum ai scris la bebitza!Insa vezi ca linkurile puse de tine nu merg!
Si lucru care l-am omis cred ca este sa pui ] dupa ultimele ghilimele!Te!

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea

Mergi la inceput

M-am prins cu neuronu' sa ma iau dupa adresa cealalta cu bebitza....uitasei sa imi spui sa pun si un semnul egal...de ] imi zisesei...
Hai sa vedem acum si spune-mi...
Cred ca stiu unde am gresit de nu se pot vedea.... si nu sunt blonda...dar am dat la album privat nu cu acces .

un puiutz de moldovean

buritici la 6 si 1/2
de la nunta

catrinutza gravidutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileana spune:

Tina si Catrinutza, stiu ca veti reusi pana la urma. GO FOR IT!!!

Fetelor, am fost si noi la doctor sambata, singura veste mai putin buna este ca am putin mai mult lichid amniotic, dar bebe nu este afectat absolut deloc, a crescut foarte bine si este mai mare si el cam cu 2 saptamani decat varsta sarcinii. Este foarte adevarat ca m-am speriat cand mi-a zis, dar fapul ca baietelul nu are nimic m-a mai linistit. Cauza? BEAU PREA MULTA APA!!!!. Daca va puteti inchipui, beam (caci de 2 zile am rarit-o) 2-3 litri in fiecare zi, in uichend si mai mult. Domne, ce arma puternica e autosugestia asta. Impunandu-mi sa beau apa, ca deh, asa e bine, am picat in extrema cealalta.

Doctorului meu nu i-am spus ca am fost la 3D si stiu sexul copilului, asa ca la vizita asta mi-a zis ca i se pare ca e ba fata, ba baiat. Am ras in hohote si abia m-am abtinut sa-i spun sa nu se mai chinuie. La doctor mai mergem saptamana viitoare, inainte de Craciun. Credeti ca e prea devreme sa discut cu el optiunile despre nastere?

Ca sa inchei polologhia, baiatul e activ atat cat trebuie, am citit ca de la 25-26 saptamani s-a dezvoltat complet urechea interna si se echilibreaza singur in uter, adica stie care e susul si josul. Ce minune avem, fetelor, in burtica, manca-l-ar mama pe el de gogoshel.

26+

Ileana si
Most wanted baby

Pozele noastre

Life is like a box of chocolates... You never know what you're gonna get

Mergi la inceput

Yes, Yes, Yes....am reusit...ete sa mai zica cineva ca un singur neuron nu poate fi eficient....
Te pup tinutzo.

un puiutz de moldovean

buritici la 6 si 1/2
de la nunta

catrinutza gravidutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

catrinutza nu se vad.Si linkul este prea mare pentru poze.Uita-te la linkul meu sa iti dai seama.trebuie sa inceapa cu community.webshots.!HAi mai incearca si dupa aia sa schimbi linkul in semnatura!

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea

Mergi la inceput

Tinutza nu mai am curaj sa zic nimic....
Ia vezi acum....

Saru'mana pt incurajari.

un puiutz de moldovean

buritici la 6 si 1/2
the nunta mea

catrinutza gravidutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Ia sa vedem daca neuronul meu a receptionat sfaturile tale Tinuta...am incercat si eu cu semnatura...sa vedem ce va iesi...

Oricum, pana una alta, va pup duuuuuuuulce pe TOATE si sper sa va mearga bine....

pupici
adar si bebel

http://community.webshots.com/user/adarr103 minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

IOTE CE DESTEAPTA SUNT !!!!!!!!

http://community.webshots.com/user/adarr103 minunea mea

Mergi la inceput