Bebelusi de mai-iunie 2005 (38)
Raspunsuri - Pagina 9

loreen spune:
Elisor citeam citeam si chiar ma intrebam unde ai tinut ascunsa matza pana acum...si cand colo era vorba de pisoiul mic cu ochii albastrii...pup eu boticul ei mic...
Fran asa dese sunt aparitiile...?! Nu mai tin minte de la Bianca ca nu au fost cu "zgomot" aparitiile dintiilor...doar ii simteam pe pielea mea...La chestia cu biotronul chiar nu ma ducea bibilica,insa de antibiotic stiam ca nu se administreaza in cazul bolilor de piele...ca intarzie eruptia...Dar cand face copilasul febra sa mor daca ma gandesc la asta...prima data imi trec tot felul de supozitii printre neuroni si abia dupa aia eventual daca mai reusesc sa-mi aduc sinapsele la un loc ma intreb de altele...
Crissi desi Theo este printre "codasii"listei cred ca este campionul de necontestat la "greii" listei...vai ce-mi plac bebelusii dolofani...mor dupa ei...Bravo pentru reusita cu oala...sa perseverati...
Corni,Cornelia vreo reactie la bebelusi dupa vaccin?! A mea nu are...bubele de pe fata au fost fie de la caldura fie de la balele imbelgusate care le mai si intinde pe toata fata...
Oana dormiti nu?!Poate dati pe la noi maine sau poate ne vedem prin parcuri?!
Am constatat cu stupoare ca m-am prostit intr-un hal care nu are remediu...imi citesc randurile pline de "agramaticalitati" si ma ingrozesc cat de handicapata cu exprimarea sunt...Daca stau doi ani acasa cred ca uit si tabla inmultirii...
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mercedes spune:
Salutare fetelor!!!
Eu astazi ma simt ff nasol- simt parca m ar durea pielea pe mine mai ales pe spate- un masaj sunt convinsa ca nu mi ar strica- sper sa treaca de la asta si sa n am alte surprize
Azi noapte Bianca ne a terminat.. s a trezit pe la 2.30 si pana la 3.30 ..pauza ...cred ca a sculat tot blocul
Saracuta de ea cred ca nu putea respira i-am pus solutie de nazomer si i am curatat nasucul cu pompita. Asta n o mai suporta- cand vede pompita urla ca din sarpe - avea niste lacrimi
Daca va continua si azi la fel (desi e pe antibiotic ) maine nu cred ca va fi vaccinata si din pacate se va da tot tabloul de vaccinari peste cap
Am primit si noi un bilet de trimitere la dermatolog pentru eczema atopica. Gabitzam si celelate fete care au folosit creme si sapunuri pentru eczema asta nu sunteti dragute sa mi scrieti denumirea lor ca nu le am retinut
Androix- mersi pentru raspuns in legatura cu cromul si felicitari si pentru al doilea dintisor.

pisik 4ever spune:
neata si de la noi! am calatorit bine, bursuca a fost tare cumintica si nu a zis nimic nimic pe drum. acum suntem acasa la bunica si mami vrea sa fie si ea rasfatata, acum dupa masa chiar vrea sa-si faca siesta!!!
iata ce am gasit chiar aici pe forum:
Cele mai multe cazuri au fost raportate in Constanta, Prahova, Arad si Bucuresti. Pana la inceputul acestei saptamani au fost vaccinati 17.990 de copii, majoritatea cu varsta de 7 ani. Desi Ministerul Sanatatii a recomandat ca varsta pentru vaccinare sa scada sub un an, multi pediatrii se opun acestei masuri, considerand-o inutila si riscanta.
am fost in cora. pampersii sunt la acelasi pret ca in fr, iar borcanelele cu piureuri aici sunt la 1 euro bucata, iar noi le luam 2 la 1 euro...
You're unique. Just like anyone else.... si
bursuca 08.05.05

pisik 4ever spune:
era vorba despre pojar in citatul pe care l-am pus mai sus...
You're unique. Just like anyone else.... si
bursuca 08.05.05

andreeaatan spune:
LA MULTI ANI SI PENTRU CRISTIAN LUCIAN ! Si pentru al meu Thomas, care azi a papat supa de spanac si mult, mult, f. mult usturoi...
Felicitari pentru dintisori, cacacei si alte reusite.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

andreeaatan spune:
Am uitat sa multumesc pentru felicitarile adresate lui Thomas.
Mi s-a sters din memorie chestia asta, cand am aflat ce factura avem la gaz. Factura de gaz va fi cadoul meu de CRaciun.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

babygirl spune:
Salut! Salut! Am revenit.
Mi-a fost stricat calculatorul. Suntem bine, multumim, Androix. Mi-ati lipsit. Update? Ema are un dintisor. E mititel inca, mai are de crescut, dar musca lingurita. Face tot mai des kk. Toata ziua tre' sa o schimb. Daca pana acum nu era nevoie sa o ung cu creme, acum dau la greu cu bepanthen sau nivea cu oxid de zinc pt ca face kk mult si puturos, si se irita usor:) I-am coborat patutul pt ca deja era periculos la miscarile pe care le facea. I-am dat galbenus de ou, iar la 7 luni incepem cu ficateii. Papa bine orice ii dau, mananca la 4 ore, 2 mese de lapte la trezire si la culcare si 3 mese de fructe, legume, cereale, ou, carne, iaurt napolact, branza de vaci prodalacta. Gaurile din urechi sunt ok acum ca i-am pus inapoi cerceii chirurgicali. Daca se poate, o sa ii las p astia pana gasim cercelusi potriviti de 18 carate. fran, voi cum sunteti? Am citit in zig-zag ce ati scris in ultimele 2 zile, dar mi-e imposibil sa citesc ce s-a scris mai bine de o sapt, asa ca va pot spune ca si mie imi este f greu sa-i mai pun scutecul. pe salteluta de pe comoda nu mai sta decat tinuta de brate de mihai. se intoarce p burta intr-o sec si trage servetelele din cutie, asa ca o schimb p pat de o sapt. si ii dau in mana o jucarie sau alt scutec caci altfel nu-i chip. Este f agitata si activa. Cand o tin in brate si vede o persoana sau un ob. p care vrea sa il atinga, sare, da din picioare, mai-mai sa o ia la sanatoasa. De abia o mai tin in brate.Ca si ai vostri, este fascinata de telecomanda, camera, telefon. Mi-a scos telecomanda de sub plapuma desi eu citisem ca ei daca nu vad nu percep. sunt tot mai abili si mai isteti bebelusii astia. Oana, si Ema urla de ma uimeste, dar nu ma mai sperie. E in stare sa urle pana transpira toata numai sa nu o las singura. Citeam ca faza asta ar fi pe la 8 luni, dar vad ca la noi se manifesta mai repede. Nu o prea las singura din cauza asta. Stau cu ea in pat. Ea isi vede de tumbe si de joaca, iar eu citesc, mananc, ma uit la tv, vb la tel. Trece si asta. doarme tot mai putin peste zi. Programul ei acum este:
60:00 trezirea/ 230 ml lapte humana
08:00-09:00 somn
09:00 mix din ce am din urmatoarele: banana, portocala, mar, iaurt, branza de vaci, cereale de la humana
12:00-13:00 somn
13:00 legume cu pui sau legume cu ou sau hipp cu pui/curcan si iaurt cu cereale ca desert
16:00-17:00 somn
17:00 hipp cu fructe, cereale, sau iaurt, branza de vaci
19:30 baita
20:00 200ml lapte cu 2 linguri de gris cu vanilie de la humana si somn pana dimineata
Eu cu sanatatea sunt mult mai bine. Analizele mi-au iesit ok, urechile inca ma mai dor din cand in cand, dar in rest sunt bine, am mai multa putere, dar cel mai imp. este ca sunt de o sapt plina de entuziasm si viata. V-am spus eu ca luna decembrie este pt noi plina de evenimente. Acum cel mai imp. eveniment ce se lasa asteptat este nasterea verisoarei Alexia. Este bebelusa cumnatei mele, nasa Emei. Mamica este in sapt 41, dar bb nu da semne ca ar iesit din culcus. dr. T de la Elias a trimis-o de 2 ori acasa. Sa vedem maine...Andreoix, e adevarat ca dr tau nu era adeptul cezarienelor? Cred ca da, caci altfel ar fi venit bebelusa de mult pe lume. Spune-mi ceva de bine despre el ca sa-i prinda bine cumnatei mele, te rog.
In curand o sa va arat si poze recente, pana atunci va imbratisez larg. S-aveti o dupa-amiaza linistita si calda.
Cu drag,
Adina, mami de ratzusca

loreen spune:
Andreeaatan cate dreptate ai...
Anky primeste scuzoaiele mele si in acelasi timp urarile nostre de LA MULTI ANI pentru Cristian....sa fie sanatos...
Nu stiu de ce am trait cu impresia ca este doar Thomas pe 12...
Andreeaatan stai asa cum te-ai ingrozit la factura de la gaz?ca eu in ianuarie o primesc pe prima si stau si gandesc cu groaza...asa scump e gazul?
Nu da nimeni kiwi la copii ca sa-mi spuneti si mie cum il dati?
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

maysa spune:
Din punct de vedere al hranirii lui Rares, eu ma bucur foarte mult ca m-am intors la servici. Adica am ajuns la tzitzi cu program si nu la cerere. Lapticul a ramas seara si dimineata de doua ori, in rest mincarica.
Andreea.a, prin septembrie cred am vazut citeva poze cu tine mireasa. Mama era prin preajma si zic uite ce mireasa dragutza si nonconformist imbracata. Replica mamei: ginerele e actor, asa-i? Zic nu stiu dom'le doar eu ti-am aratat mireasa. Cica stie ea ca joaca intr-un film. Zic nu se poate, e prea mare coincidenta. Zice: intreab-o tu sa vezi ca am dreptate. Nu te-am intrebat ca nici un moment nu am crezut ca are dreptate. Dar acum ca spui ca ai sotu' actor.. Sa vezi ce ochi o sa faca mama cind o sa afle. Ai fost super mireasa.
Fran, daca ar merge si la noi faza cu vulpea (deh caciula), zau ca ar merita toti banii. Ca tot vin sarbatorile si e greu sa gasesti cadoul potrivit pentru anumite persoane.
Cu vaccinul sintem in asteptare, adica doctorita a zis ca nu stie inca daca putem sa-l facem miercuri pe 14 intrucit nu a trecut o luna de la vaccinul de 6 luni(adica de pe 16 noiembrie). Si doctorita care vine acasa nu ne recomanda vacanta departe de casa pentru ca cica umbla multe viroze.. nu se refera numai la posibilitatea de a face rujeola. Cica socializare sa fie dar mai incolo. Ca acum de sarbatori e greu sa opresti rudele sa nu-i indese o sarmaluta lui Rares ca de rimneste si copilu'. Concluzia: nu stim ce vom face.
Va las ca m-am pus pe citit: cel mai stupid cadou. multumesc celei care l-a recomadat. Ne mai descretim fruntile putin.
Pe curind!
Poze Rares

simona_filipas spune:
Buna fetelor,
Sunt pentru prima data pe aici asa ca ar trebui sa ma prezint. Numele meu este Simona Filipas iar pe prichindelul meu il cheama Dragos Octavian. S-a nascut pe 23.05.2005 la ora 11.
La nastere cantarea 3.100 kg si a avut 50 cm lungime.
Poze cu noi...avem garla dar din pacate m-am lasat pagubasa sa mai fac album ( am incercat o data si nu am reusit...)asa ca poate ma indrumati voi.si va dorim sa cresteti mari si sanatosi