Bebelusi de mai-iunie 2005 (38)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Tot vreau sa intreb si mereu uit
Adina, sunteti bine? N-ai mai dat nici un semn... Te asteptam sa ne mai spui despre Ema.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Androix ce interval este intre eruptii...?Ca sa stiu la ce sa ma astept...prelungim greva foamei sau ma pot destrabala in bucatarie...Cu unghiutele ce sa-ti zic...e foarte simplu la mine...o pun pe genunghii mei si ii fac manichiura fara sa o leg sau sa ma urc pe ea cum faceam cu Bianca...macar atata...Lu' sor-sa i le taiam cand dormea...mai greu era la picioare,dar ma descurcam...Acuma si le taie singura cu...dintii

Subscriu si eu la absenta Adinei...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

'neatza fetelor, si o saptamana buna va doresc!

Ati citit cumva topicul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63916&whichpage=1" target="_blank">asta? Ca eu m-am stricat de ris cind l-am citit

Unghiutzele se taie cu lupte grele si cu strigaturi. In somn nu se poate, ca simte imediat. Prin urmare il iau pe genunchi si il tin cu putere si incerc in viteza sa-i cioplesc unghiutele fara sa-l tai (prea tare).
Mai nou dam lupte grele la fiecare schimbat de pampers. Prevad ca in scurt timp o sa alerg dupa el prin casa. Parca e intors cu cheita. Cum il pun sa-l schimb se intoarce invers si o ia la pas. Il trag de picioare inapoi, incercind sa-l intorc si sa-i vir pampersul sub fund. Daca trebuie sa-l dau si cu crema e si mai vesel . Daca sta totusi pe spate are treaba de apuca cutia cu servetele umede sau cremele. Sau trage cu nadejde de scutecul de sub el. Sau trage de ariciul de la pampersul gata pus pina reusesc sa-i pun eu body-ul la loc. La sfirsit sint stoarsa.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei Pozele cele mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna!

Tocmai am salvat copilul dintr-o criza de nervi, de care vorbeati. Credeam ca doar al meu e tauras nervos. Tipa de zici ca il tai (daca nu sunt pe faza, chiar ma ingrijorez ca a patit ceva) in special cand are Maria absolut orice in mana si el nu ajunge la acel ceva si cand nu se executa catelul si nu vine la el sa il jumuleasca! Catelul e cea mai atractiva jucarie. Si l-au apucat urletele si acum ca nu il las sa butoneze la tastatura.

Pupici si multa sanatate tuturor!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

LA MULTI ANI! THOMAS, sa fii sanatos si sa ai noroc ca de restul au grija parintii (ma simt ca o ursitoare la ce urare am bagat )
Ne-am trezit si noi dupa o noapte ca la 2 luni, cred ca nu dormea mai mult de 15 minute si maraia, ba suzeta, ba o intorceam pe diferite parti, dar pana nu am saltat-o din patut la 4.30 si i-am bagat vidanja in nasuc nu s-a linistit. Din pacate e o operatie care trebuie sa o fac zilnic de 3 ori (asa ne-a spus dr.orl) dar nu gasesc intelegere la matza, urla de se intreaba tot blocul ce-i fac si se lupta cu mine, dar rezultatuul final e satisfacator si pt. maimuta ca poate respira.
Azi am zi maraton, mereu lunea se gasesc tot felul de chestii adiacente celor deja programate. Noroc ca am ieri am gatit.
Azi vreau sa ajung la dr. musai ca am avut si azi noapte niste dureri de spate exact ca in ultimele luni de sarcina, moldaminul lui Andreas, reteta de lapte, dus copilul la antrenament si eventual inceputa curatenia generala, asta-i o gluma ca nu ma vad spaland geamuri. Unde gasesc si eu o femeie sa-mi spele geamurile de la balcon ca sa mi le ingaleze a doua zi nesuferita de deasupra care-si scutura presurile in capul meu si pe munca mea.
Fran culoarea rosie se da in bolile copilariei ca sa "scoata" boala mai repede, rosu emana caldura mai multa decat orice alta culoare. De aceea se tin si in casa copiii, la caldura, dar ai nostri bb nu or sa mai faca ca ii vaccinam.
Oana si Bianaca are crize de nervi, se inroseste si se tine batoasa si urla, eu incerc sa previn criza cand vad ca pune boticul ca sa nu degenereze ca, of, greu o mai impac.
Ioana considera-te fericita daca iti mananca produsul trudit cu mana ta, a mea are radar, i-am pus facatura mea in borcan de hipp ca mereu e curioasa sa vada de unde ii vine lingurita, dar cand simte gustul imi arunca o privire de aia de "iubire" si-si fereca buzele, dar nici eu nu ma las, sa fiu al naibii.
Ce zicea Monica se aplica perfect la Bianca cu borcanele si mancarica mea, daca am inceput cu borcanelele alea sunt in top.
Aseara n-am scapat de facut clatite!
Loreen sa te faci bine! Sanatate si tie si Deliei, aveti grija!
Inesuca, Alina_a, Carolinah, Boobooricu si alte fete pe unde suteti, sper ca sunteti bine si voi si bb.
Mi-a expirat pauza de cafea! Sa aveti o zi bune, poate ne mai vedem!

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Androix felicitari pt. pereche, asa da dom'le eruptie, bravo Filip!
Eu pot sa zic ca am o pisica in casa si cu vocea, dar mai ales cu gherutele, greu de tot si la noi si de-aia i le tai rar ca e chin si pe ea si pe mine, iar drept multumire ca nu i le tai ma zgarie, am niste urme pe maini, chiar m-a intrebat cineva in parc "tin pisica in casa cu bb?" Sa-i fi spus ca pisica e fica-mea?!
Vad ca-i curge nasul, sper sa nu-mi raceasca ca n-a mai iesit din casa de joi.

Eli, Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Gabitza parca vorbesti de mine...e o intreaga istorie schimbatul unui pampers,iar dupa baie trebuie sa-i dau diverse jucarii ca sa pot sa o imbrac...cu telecomanda avem si noi circ,dar si laptopul si canile de cafea sau paharele...

Azi a inghesuit Delia cu premergatorul pisica intr-un colt si a inceput sa o traga de coada ca sa o ridice si sa o bage in gura...aia era disperata,dar statea in acelasi timp,a mea era plina de extaz,urla satisfactia pe fata e, iar eu nu stiam cu sa iau matza de-acolo...

eu nu am probleme de igiena cu soacra ca nu calca pe la mine,eu la ea nici atat asa ca nurisc sa faca copilul icter de la greata soacra-mii...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

La Multi Ani ! THOMAS

La noi taiatul unghiutelor nu este cu cantec, dar David da din maini tot timpul, de fapt isi misca permanent si mainile si picioarele, asa ca trebuie sa fiu f rapida la taiat. Nu-l pot tine o clipa locului. Nici el nu mai sta intins pe spate decat f putin si cand are jucarii in maini, in rest... pe burta, doar ca el nu inainteaza inca...
Acum, copil cuminte, doarme.
Si am mai obeservat ca atunci cand suntem in alta parte cu el este cumintenia pamantului, iar acasa...munte de rasfat!

Margott

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissi spune:

Fetelor, am primit cel mai "dragutz" cadou de ziua lui fii-miu! deci Theo al meu, care miercuri face 6 luni a facut primu' kaka la olitza.. si dupa ce i l am aratat a ras cu hohote , fericire mare.. parca pricepea ce "realizare" mareatza a facut..
am inceput si noi in sfirsit diversificarea , poate asha mai slabim nitzel ca batem la 11 kg deja..
Mai iesiti afara cu bebeii?? de cind cu rujeola asta in aer??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Loreen- la noi al doilea dintisor a iesit la o zi dupa primul, iar la aia de sus dupa 3 zile a aparut si al doilea.
Crissi- iesiti linistiti afara, doar sa nu se apropie alti copii de carut. Se ia de fapt prin picaturile de saliva de la stranut etc.-deci in spatiu deschis nu e nici un pericol. Mie mi-e teama de lift, da' am rezolvat-o si pe asta- ii pun peste carut aparatoarea de ploaie pana iesim din bloc. Bine, la noi in bloc nici un sunt kupii mici, doar cu colindul daca or incepe sa umble. Da' zau puteti iesi ca am intrebat-o si eu pe pedi.
Elisor-stai linistita ca nu la chestii fine gen bioptron se gandea madama cand zicea de rosu
Laura- nu-mi amintesc, da o sa o sun de Craciun ca vad ca merg pe urmele lui Lucas, ma mai distrez si eu de sarbatori.

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
http://community.webshots.com/user/annelise05

Mergi la inceput