Bebelusi de mai-iunie 2005 (38)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

da fetelor, aveti dreptate cu faza cu nasa. toata ziua am fost intoarsa. inca ma macina chestia asta. noroc ca nasa e psiholog si stie ca poate face depresie si analizeaza la rece. a ajuns deja la sedinte de psiho terapie. si au fost impreuna timp de 9 ani!!! stau sa ma gandesc daca ar face al meu asa ceva. cred ca il jupoi! de fapt nici nu stiu cum as reactiona.
fiica-mea a reinceput sa scuipe. de dimineata a scuipat mancarea din gura de a improscat-o in toata camera. a mai exersat si statul in patru labe. dintii insa lipsa la apel dar saraca plange de durere de gingii.
va pup si va doresc o seara placuta si fericita

si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Se pare ca fata mea e pretentioasa la mancare.... Dupa ce a refuzat categoric piureul cu ficatel i-am schimbat meniul... adica am schimbat ficatul cu galbenus de ou si de data asta a mancat tot! A mancat apoi doua mandarine - a supt zeama de la ele mai bine zis, ca nu-i place cand ii dau sucul cu lingurita, prefera sa ii dau cate o feliuta in gura sa suga toata zeama. Tare ma bucur cand vad ca mananca, mie nu mi se pare slabuta insa daca dr. a zis ca nu a luat bine in greutate m-a cam pus pe ganduri!

Laura, eu i-am luat Mayei leagan de la Carrefour care poate fi folosit si ca scaun de masa. Mie mi se pare tare util si Maya e tare fericita cand o pun in el.

Androix - ai dreptate cu ghetutele. Si eu am primit hainute pentru Maya de la finutul meu si chiar imi place cum ii sta in culori mai "baietesti". Insa nu vad cum i-ar sta unui baietel imbracat in roz si cu sclipici pe deasupra. Eu ma gandesc la al doilea bebe si mi-as dori un baietel insa pe de alta parte ma mai gandesc ca mai toate hainutele Mayei sunt multe si roz. Are body-uri pe care le-a purtat numai o data si altele noi, sigilate in pungute pe care nu a apucat sa le poarte. Mi-e tare mila de ele sa le dau fara sa le fi folosit nici macar o data asa ca acum vad si avantajele de a avea tot fetita...

Andreeaatan - pai cum crezi tu ca poti sa-l pacalesti pe Filip sa manance tocana iar voi sa va desfatati in atatea bunatati?! Copiii astia nu mai sunt cum eram noi odata!!!

Tina si Maya
Pozele noastre
Botez Maya
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Florentina-poate am fost noi mai nepriceputi, nici nu stiu ce sa cred, da' i-am recoltat de 2 ori acasa si o data a iesit E.Coli si alta data neconcludenta analiza-flora polimorfa (adica posibila contaminare)-la asta cred ca am atins eu cu degetul interiorul pungutei, si de doua ori la ei- ambele negative. Acum insa cred ca o sa-i repet si eu urocultura ca in ultimul timp parca are o stare subfebrila- 37,2-37,5 in ureche- nu e mult da' tot o tine de o saptamana. De la dinti nu cred ca mai e ca are deja patru aparuti. Chestia cu temperatura de fapt e un alt pitic al meu vis e vis de vaccin...
Maysa- am luat si noi olita, tot rosie. A si cazut deja de pe ea, ca s-a intins dupa pisica, da' nu s-a suparat prea rau.
Voi ce faceti, mai plecati de sarbatori? V-ati vaccinat?
In alta ordine de idei, azi a fost soacra pe la noi, sa-si vada nepoata pe care nu o mai vazuse din septembrie. A picat la tanc, Iepu' halea de pranz. A venit ca o floare la ea in camera cu caciula de blana in cap si s-a repezit sa o pupe ( pe manuta). Mey si unde s-a pus Iepu' pe zbierat... Se inrosise la fata si urla cu ochii la caciuloi...Madam a taiat-o urgent in sufragerie- acolo a incoltit-o motanul- da' asa e alta poveste( am o mata destepta foc v-am mai zis :D])
Ideea e ca pana a plecat nu a mai reusit sa puna mana pe kupil. In camera a tolerat-o, da' sa o atinga ba. Cred ca s-a ofticat rau, ca acum 2 saptamani a fost socrul pe la noi si cu el s-a jucat bine merci. Oricum, am aflat tot felul de chestii tari- de exemplu daca face kupil' rujeola ii legi o carpa rosie si in 3 zile ii trece. I-am sugerat sa le faca un pustiu de bine si la aia de la ministerul sanatatii si sa le zica...A, si aia de au facut complicatii le-au facut fiindca au luat antibiotice si nu trebuia.
Parca a mai dat o perla da' nu-mi mai amintesc...
Noapte buna !

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
http://community.webshots.com/user/annelise05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salutare! Intru repede ca barbatul mi-a pus gand rau
Florentina - nu-ti face griji cu laptele, oricum in curand veti ajunge (daca nu ati si ajuns deja) la doar 2 mese de lapte. Iar majoritatea nutrientilor ii va lua din mancarica solida. Si mie mi se pare ca am laptele cam chior, dar de cand am inceput cu cerealele si legumele ia in greutate bine de tot. Si-apoi cat cantareste micuta acum, ca vad ca la 4 luni avea 6.650 (ceea ce nu pot spune despre fiica-mea, care era o pisica slaba) - greutate f. buna dupa parerea mea. In plus, pediatra nu stie ca bebelusii nu iau in greutate in mod egal? O luna mai mul, una mai putin, important e sa nu scada! Cel putin asta e parerea mea.
Elisor - am prestat si eu un strudel cu mere si l-am lasat in grija barbatului ca-mi adormise Ana pe picioare (?!). SI s-a cam ars, dar asa intr-un mod placut, ca a curs zaharul si s-a caramelizat. Din pacate am mancat ca haplea si mi s-a cam aplecat
. In schimb imi este foame de mancare, dar soimt ca pocnesc daca mai bag altceva.
Cloreta - merci de info cu biscuitii, daca stau bine si ma gandesc, mai stau 2 saptamani pana face Ana 6 luni si incep cu biscuiti normali. Ca prea a fost sanatoasa si mancacioasa pana acum ca sa aflu ca are intoleranta la gluten. Cel putin asa sper!
O sa-i dau si eu ficatel, dar tot aman momentul ca nici mie nu-mi place. Pana una-n alta am achizitionat o vita pe care vreau sa i-o servesc maine. ZIca lumnea ce o zice, tot mancarica pe care i-o fac eu e mai buna. I-am dat azi borcanele ca am vrut sa fiu o doamna si sa nu batesc, bey, si aveau un gust! Cah! Bine, ca nu trebuie sa-mi placa mie, dar orsicat; eu as manca piureul pe care i-l fac, daca nu mi-ar fi atat de lene sa-i fac si nu as trage de cantitatea gatita o data mai multe zile (nu stiu daca intelegeti ce vreau sa spun ca ma exprim cam ciudat la ora asta).
Hai sa aveti o seara buna si sa ne vedem maine cu mai mult spor la scris!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

A, si sa nu uit sa marcam si noi prima cazatura. Din fericire nu din pat, ci de pe o perna de canapea pe care am intins-o pe jos ca sa ne uitam la film, ca tiganii. SI cum noi eram concentrati la actiune hop si Ana a luat o gura de covor. Mai mult s-a speriat, a luat-o repede tati in brate si s-a linistit.
In rest, frate, e cu ochii dupa noi toata ziua! Daca e la mine se uita dupa taica-su, daca e cu el se uita dupa mine. SI baga ocheanele alea mari, albastre si intrebatoare de ma baga-n boale. M-as uita toata ziua la ea si la fetele pe care le face. SI a inceput sa scoata si niste sunete noi (inclusiv un matzait de alintatura) asa ca as asculta-o toata ziua. Ceea ce de altfel si fac
Pa, pa

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Fran, trebuie sa-ti amintesti, ca m-am innecat de ras! Toata ziua am fost azi suparata ca Cristina nu a vrut sa manance, dar cand ti-am citit postarea am ras si am tot ras! Si acum mai citesc mesajul tau inca o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Neatza...

Sunt floscaita rau de oboseala,ma curteaza si o raceala sexi rau ca stranut la secunda ma ustura nasul si ma cam ia cu ameteli... Adevarul e ca nu-mi doream altceva de sarbatori decat sa bolesc la pat...fir-ar sa fie...vad ca si Delia e cu mucii la vedere asa ca vom boli in familie...

Am avut musafiri ca mi-am deschis muzeu in casa si pana nu se perinda toti nu scapam cu fata curata...Am primit o buruiana mare astazi,frumoasa ce sa zic,insa e pacat de ea ca matza mea cea tampita si cu creier de gasca a si halit un sfert din ea...Sunt tare curioasa daca pana dimineata mai gasesc macar ghiveciul...

Si eu am renuntat sa-i mai fac plodului mancare cu specific bebelusesc...odata ca nu are gust,apoi ca ma chinui de-mi sar capacele sa fac cantitati mici,mai mult arunc asa ca azi i-am servit un dumnezeu de bors de perisoare ca la mama lui,cu singura exceptie ca perisoarele ei erau din carne de pui...Si a lipait Delia fara comentarii...a bagat si niste pizza,oul l-a cam tratat cu siktir...da merge...Insa tot nu pot sa o fac sa haleasca banana si mar...copil nerecunoscator...nu stie ce-i bun...Apropo de fructe cum le dati,cine da,kiwi...suc nu merge ca-i oribil la gust,ca atare de inneaca si i-as da ca are vitamine C...dar nu stiu cum...

Monu imi pare rau sa aud de nasii tai...eu stiu ce inseamana divortul ca am avut destule tentaive la activ ...dar totusi o explicatie,macar in citatie nu a dat?! are pe cineva,nu-i mai place mutra nevestei...ceva acolo cat de mic?!

Fran noi nu plecam nicaieri ca avem artileria grea dupa noi si dupa experienta de asta vara nu-mi mai trebuie...nu ca as mai avea cu ce sa plec...si apoi nu-mi arde la cata oboseala am adunat...Cu vaccinul vad ca stam bine la reactii...deocamdata nimic...In ceea ce priveste relatia soacra -matza si a mea soacra o fura de la a mea matza...Intr-un an am lasat-o la ea ca zugraveam si bestia de soacra nu a amai intrat in baie o saptamana ca nu o lasa pisica...restul comentariilor sunt de prisos

Ioana mi-a placut si de protagonista,insa filmul a fost mortal ...ma buseste cate-un pui de plans catre final exact ca la filmele indiene...

Cloreta poate a fost agitata de la dinti...acum astept sa se reproduca in serie si sa iasa si perechea...ca sa scapam pana de revelion si sa avem si noi seri linistite...ca zile as da de la mine vorba aia,ca sa fiu numai cu mine...macar 5 minute

Elisor...vad si voi va luptati cu diversificarea...of...eu nu-i mai dau tzatza de pui am trecut la craci ca-i mai frageda carnea,mai ales la punga si o mananca mai bine...supa ca atare nici scarbosenia asta mica a mea nu vrea,dar ii dau cu painica si se faca mai grosuta si merge...In schimb vorba aia veche la masa nu se vorbeste...nu se strimba nimeni,decat DElia cu mancarea evident in gura,ca sa nu ajung maine poimaine sa joc mima cu mancarea si fii-mea in loc sa ghiceasca ce-i in castron sa-mi serveasca o scuipatura fix intre ochi cu continutul...

Pengunica o frumusete Ben...are niste trasaturi care te fac sa-l remarci imediat...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Neatza si noi...iar am dormit din doua'n doua ore sper sa fie de la dintzi si sa nu-si fi facut o obisnuinta din trezitul asa des ptr luat putin in brate sau o gura de lapte.
Vroiam sa va intrb daca si copiii vostri au crize de nervi..sau nu stiu cum sa le denumesc. Daca nu o iau in brate sau nu faccum vrea ea, o apuca plansul,tipatul, da din maini, din picioare si are cateva momente in care se incordeaza...aseara chiar m-a speriat. Am lasat-o in grija sotzului, sa dea el putin rasfatul jos din pod ca la mine nu merge, nu ma lasa sufletul, o tinea pe canapea dar nu o baga in seama si a inceput spectacolul. Am suportat o perioada, m-am facut ca nu vad si nu aud, dar la un moment dat m-am speriat si am luat-o in brate. Clar ca trebuie sa plec de acasa cand mai vreau sa iau masuri de-astea drastice. Recunosc ca am rasfatat-o prea mult, am obisnuit-o in brate dar acum nu ma mai tin shalele...e sotzul in concediu si sper sa repare el greselile mele in educatia copilului.
Sunt suparata acum ca nu m-am odihnit bine...dar cand ii vad mutrita dulce imi trece imediat...mi-a si trecut
Nu stiu dc ati ascultat postul de radio ptr copii, e super si se asculta si online. Merg sa beau o cafea sa-mi revin.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Neatza...

La multi ani decanului de varsta...Thomas...sa fi sanatos si sa-ti aduca Mosu'un sac de noroc...

Oana si a mea face crize de nervi,se imburica si plange de zici ca i-ai taiat vreo mana sau in picior...Si mai nou daca sutn prin casa nu sta la nimeni ca vrea numaila mine...si o mai baga si aia cu "mama"...eu nu ma las si uite asa incepe scandalul...

Mai nou nu mai sta nici cum,fiind si obosita ca nu doarme ziua...si a inceput sa traga tot de pe masa,de pe unde apuca si eu nu suport si dai cearta tiganeasca...si in final o cam fura peste manuta...sa vedeti atunci suparare...Ieri i-ar mi-a reezolvat cafeaua si a halit-o peste manuta...s-a pus pe un plans monumental parca as fi transat-o cu unghiera...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Salut
Fran, esti mortala cu socrella. Si a mea nici nu intra bine, nici nu se spala pe gheare ca intra repede sa-l pupe pe fi-miu pe unde se nimereste
Noua ne-a rasarit si perechea dintisorului, deci avem doi iepurasi! Nu a zis nici pis. Asa da! Nici n-am stiut! Offf asa va doresc si voua sa va iasa dintii fara sa stiti!
Azi dimineata ma gandeam ca daca m-ar lasa si sa-i tai unghiile ar fi copilul perfect. Dar nu, frate, dam o lupta de ma dor mainile cand termin. Si la voi tot asa naspa este? CUm ii pacaliti sa le taiati gherutele?

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput