Bebelusi de mai-iunie 2005 (38)
Raspunsuri - Pagina 5

elisor spune:
Tare mai imi place pe-aici, iata-ma din nou, nu m-am putut abtine.
Loreen cu tine mi-am luat si ultima portie de ras pe ziua de azi, ca azi m-am amuzat teribil cu copiii, in special radeam de rasul Biancai care radea in hohote, o facea Andreas sa rada. Eu nu reusesc decat s-o fac sa zambeasca sau sa rada daca o pup pe la burtica, dar cu Andreas rade in hohote pana se ineaca, e o scumpa foc cum se ridica ea in cot sa vada de unde se aude glasul lui, ce mai, il adora. Si asta ma bucura enorm ca eu cu sora-mea am fost o scorpie.
Deci mai am de asteptat cu renuntatul la mixat, nu ca m-as fi grabit ca oricum sunt cu ochii in patru si cand ii dau cate-un popular sa nu cumva sa i se strecoare ceva pe gatulet. Ii mai dau sa suga cate-o feliuta de portocala si stramba din ochisori dar nu se lasa.
Hai pune si tu o poza cu dintisorul ca mult l-ai mai asteptat.
Normal ca iti creste inima cand o auzi ca spune mama si te stie ca esti tu, eu cred ca o sa am un acces de ras d-ala turbat cand o voi auzi, pana atunci ii repet toata ziua "ma-ma" si ea rade ca prostuta in loc sa ia exemplu.
Ioana dar plimbareata ai mai fost azi. Vezi cu spatele ce faci si eu am avut acum o sapt. durere intre omoplati, n-am reusit sa ajung la dr. si mi-am facut si o multime de idei care mai de care m-ai urate, acum mi-a trecut dar uite ca a aprut alta la mijloc de-asta am stat azi mai mult pe net ca oricum nu eram in stare sa fac curat.
Mercedes sanatate Biencutei sa se faca bine pana marti (face si Bia mea 6 luni) ca sa scapati de vaccin.
Cum naiba n-am stiut de crom si de ce nu mi-a spus nimeni pana acum la 33 de ani lucrul asta ca eu sunt turbata daca nu bag ceva dulce in mine, in vara am facut abstinenta 10 zile si a fost bine, pacat ca am reinceput vechile si proastele obiceiuri. Vazusem si pe discovery despre serotonina un documentar, la mine se aplica 100%.
Androix ca sa fie migrena trebuie sa te doara capul cumva sub orbite, in spatele ochilor si de cele mai multe ori doar jumate de cap, plus simpotemele ce le-ai descris tu, greata, voma, etc. Eu am migrena si stiu ce pacatoasa e, daca nu o contracarez imediat ma tine si 2 zile sau ma scol si dimineata cu capul ca o banita de durere.
Mai spune-mi despre crom, ce inseamna carenta, adik petele albe de pe unghii lipsa de Zn (asta o fi simbolul?!), etc. dar la crom?!
Asta ii tot spuneam sotului sa faca cu termostatul (in afara de sa si-l bage...) sa mearga la comersant (citez cuv. de la tine ca-mi place) si sa-i spuna ca garantia se aplica la produs acasa nu in alt mediu, in orice caz luni ma bag si eu pe fir ca se pare ca se ingroasa gluma si in ian. imi expira si garantia. Intradevar e o problema SF cu el.
Inca ceva (ca vad ca nu ma dau dusa la culcare) ce fel de ficat dati la puiuti? Ce marca, romanesc sau de import si cat, un ficatel? Chiar am emotii cu el ca Andreas mi l-a refuzat categoric si acum ma cert cu el sa-l manance.
Noapte buna sa aveti!
Eli, Bianca & Andreas

andreea.a spune:
Elisor - nu cred ca mai facem unul. Dupa cum stii, sotul meu e actor si nu exista sanse sa-si schimbe meseria, nu pt ca n-ar vrea, ci pt ca e cam tarzior.. Iar eu mai am 1 an de facultate (in afara de asta in curs) deci.. lucrurile nu sunt prea roz. Ca sa nu-ti spun cat m-am chinuit sa-mi conving sotiorul sa facem UN bebe. Tot timpul imi spunea "acum nu e momentul, acum nu e momentul.." si ma scotea din minti. Nu cred ca mai am putere sa ma "reapuc" de batut sotul la cap.
Oricum Eric imi ocupa timpul 100% acum si nici nu cred ca se va schimba curand. Nu cred ca mai fac unul.. Sau cine stie?! Poate peste vreo 10 ani asa.. si pana atunci nu am unde sa depozitez hainutele.
Loreen - vai, ce te invidiez! Abia astept sa faca si Eric asa. M-am emotionat numai cand am citit. Si felicitari pentru dintisor, ca nu am apucat sa-ti zic!!!!
Si eu am tras cu ochiul la Brad Pitt aseara, cu toate ca vazusem filmul de vreo 2 ori. Ce sa fac, daca nu pot sa ma abtin? Radea si sotul de mine..
Crom - si eu iau.. nici pe mine nu ma ajuta cine stie ce. Am tinut cura disociata, dupa aia am mancat cat se poate de "sanatos" (in limita bunului simt) dar de vreo 2 zile am o pofta de dulce.. uuuaaaa.. Ma abtin cat pot. Insa tot mai scap cateva patratele de ciocolata amaruie, ca asta ingrasa mai putin.. Si ma consolez cu acest gand.
Andreea, mama lui Eric Andrei (16 iunie 2005)
Pozele noastre

Androix spune:
Elisor, nu mai stiu ce sa-ti zic despre crom. Stai ca-ti dau un link.
http://www.getfit.ro/cromul.php citeste aici ca si eu tot de aici am vazut ce si cum. Si daca vrei arunca-ti okii pe tot situl ca e interesant. Cel putin pentru mine este
Andreea, mie imi zici, ca azi am dat gata o pizza la pranz ca sufla vantul in frigi si cum am fost lovita in aripa n-a avut cine sa presteze la cratita. Si am zis ca pentru pizza aia renuntam la cina si cine a dat gata o cioco cu mere si scortisoara, ultima editie milka? Eu si sotul
Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

ioanailincam spune:
Muica, da' vad ca aveti logoree, deloc nu ma lasati sa pun monopol
Elisor, cu spatele n-am rezolvat nimik inca pentru ca tot am sunat sa ma programez si nu raspunde nimeni de vreo 2zile. Luni cred ca ma duc direct la ei, sa sunt aproape si cu ocazia asta plimb si copilul.
Care copil ori e precoce ori am innebunit eu. A inceput si ea sa mishune prin pat, ma rog, nu se intoarce pe burta, dar da din picioare di ajunge de-a curmezisul etc. SI in seara asta i-am pus picioarele drept, dar nu mai era fix pe mijlocul patutului, cum o pun de obicei, ci mai spre latura dreapta. I-am infipt suzeta-n bot, am netezit pilota si m-am intors la cratitele mele. Peste vreo 5 minute o aud bodoganind. Hait, ca iar si-a scapat suzeta, ma duc sa i-o dau.
Cand colo, ce sa vezi? Mandra se apucase cu mana ei stanga da latura patutului de care era mai aproape. Ori voia sa se intoarca pe burta si a apucat bara sa se ajute - ceea ce pare mai plauzibil la varsta ei - ori voia sa se ridice pe patut. Sa fac infarct nu alta, ca de cand i-am pus salteluta e foarte mica ingraditura. L-am chemat si pe barbat sa vada si ce se mai umfla in pene, sportiva lu' tata.
Acum chiar ca va las ca iar mi-a trecut ora de culcare. Good night!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

loreen spune:
Hai ca vin eu schimbul trei la siderurgie...ca am dat sa opresc scula si hai sa mai trag un ochi...putin asa sa dorm mai bine...
Multumim pentru felicitarile dintoase...sa va aduca si celor ce nu au Mos Craciun dintii cat mai repede si fara chinuri...
Elisor as face poza la dinte da crezi ca ma lasa...isi face gura dop si cu chiu cu vai imi var labele in gura ei sa-i mai frec si restul de gingie...da o pacalesc eu cumva...ca doar is nascut amai devreme...Si a mele capre se amuza una de alta de ma apuca gelozia...nu stiu ce-i face Bianca da' rade cu o pofta de mi-e frica sa nu se inece...eu raioasa stau si le aud in interfon si ma trezesc razand ca idioata ca un aparat ...Stai linistita ca si eu cu fratele meu suntem niste bestii,ca nu ne intelegem neam...din tot sufletul sper ca fetele sa fie altfel...
Ficati cumpar congelati de la Agricola Bacau,de pui bien sure...iar in stare naturala ii mananca pe ai mei...Serios vorbind papa bine ficatel,dar pregatit cu sos si condimente ca altfel mi l-ar suipa fix intre ochi...
Aoleu Andreea.a cand aud de Brad Pitt ma inmoi ca lamaia fleoscaita...Troia mi-a placut tare mult insa si acum bocesc precum ceapa cand vad "Meeting Joe Black"...Joaca monumental acolo nenorocitu'...
Androix actuala cumnatica este second hand si nu prea stie cum e smenu' prin familia lor,dar am lamurit-o eu bustean...asta ca sa nu-i bage bestia in cap cine stie ce...mare lucru nu era de lamurit ca-s evidente relatiile dezastruoase intre mine si bestia(a se citi soacra),insa ma bucur ca mi-a dat dreptate...macar in fata ca la spate mi se rupe...iar cumnatu' a dat in anul mortii habar n-am ce-i cu el...o fi inca sub impulsul lunii de miere...
Am mancat si eu azi ca o nesimtita iresponsabila ce sunt o pizza si jumatate apoi ca sa aiba ungere in mate am mai bagat si un Heidi, niste pepsi ca si reactiv...si maine arunc cantarul pe geam...
Gata ma duc la nani...ca maine iar am ochii ca shalai...Pup bebelusii bolnaviori sa se faca bine repede ca vine Mosu'...si pe toti pe grase de "Noapte buna"
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

loreen spune:
LA MULTI ANI pentru gasca mare de pe 11: Cristian Victor,Sergiu Mihai,Timeea,Freya si Adina....sa va faceti mari mari mari,voinici si sanatosi
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

pengunica spune:
Buna tuturor!
Nu am mai intrat de mult pt ca benica imi ocupa tot timpul si nu mai ajung prin birou ......noi suntem sanatos ,avem 2 dinti stam in fundulet fara probleme ,papam de doua ori pe zi mancare de bebei si avem tendinte de stat in picioruse.
Va dorim tuturor ca sarbatorile de iarna sa va aduca pace in suflete si numai bucurii alaturi de cei dragi.Am sa incerc sa mai pun cateva poze cu noi ....astfel incat sa nu ne uitati.
Pupici tuturor!
ANDRA si BEN STEFAN 15.06.2005
http://community.webshots.com/user/pengunica100

mygirl spune:
Neatza! Profit si eu de jumatate de ora de relaxare- atat imi da voie Alex sa stau la calculator, in timp ce ea se chinuie sa escaladeze marginea de la patutz.
Pengunica, bine ai revenit! Ben e un scump, e asa deosebit...iar tu arati foarte bine!
Am incercat azi noapte sa-i tai Alexandrei mesele de noapte si sa-i dau ceai- n-a tinut deloc. Atatia nervi eu n-am vazut la un copil. Se arcuia, incerca sa-mi sara din brate, ma tragea de bluza, pana nu i-am dat ce-a vrut n-am reusit s-o linistesc.Dar bine macar ca s-a trezit doar de doua ori, am reusit sa dorm si sa visez si eu un pic...apropos, intru si eu in fan-club (am vazuit Troia alaltaieri seara).
Si acum sa va arat o fetitza cu cornitze. Acum pe bune, Alex are parul atat de lung in fata incat o tin tot timpul cu clame ca altfel ii intra in ochi. Si nu prea vreau sa o tund, ca-mi plac la nebunie pletele ei, a inceput sa faca si carlionti, asa ca m-am inarmat cu o cutie de agrafe colorate. Acum trebuie sa-mi fac stoc de elastice de par.
Gata, a reusit sa se ridice in picioare- ii reuseste figura o data pe zi, dimineata...acum o sa cada si o sa inceapa maraiala.Merg la ea. va pup.
Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

andreeaatan spune:
Pengunica-felicitari pentru superbul baietel si pentru felul la fel de superb in care arati.
Bucati in papa-Thomas papa bucati facuta mancarea de vreo 3 saptamani deja, plus ca babanele, daca situatia o cere, le papa de la sursa, din coaja, musca din banane. Ne mai inecam, se dezneaca instant singur si asa invatam. Oricum, pentru cele mai tematoare, orice problema de gen ar interveni, luati copilul si tineti-l cu capul in jos si 2 peste ceafa si gata. Nu am avut nevoie niciodata de asa manevre, dar e bine de tinut minte.
Ieri, caloriferul...-am pus caloriferul, adik tati l-a pus ca eu ce sa pun... E superbeton, nu mai avem impresia ca de undeva se absoarbe toata calduyra si se duce draku'. Gata e siuper, dar din cauza vopsirii de tevi noi, Thomas a dormit cu noi in camera, cu noi in pat si aa fost oribil. Si el a dormit prost, dar eu si mai si. Singurul care a dormit bien a fost barbatu-meu, ca de, asa sunt ei, domnii...
News on H3-tot mai bine e cu Humana 3, pentru ca nu a regurgitat aproape de loc si a baut tot-tot-tot. E un pic mai grosut si mai greu de amestecat, dar merita...
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Margott spune:
LA MULTI ANI!Cristian Victor,Sergiu Mihai,Timeea,Freya si Adina
Multumim pentru aprecieri Andreea.a, Elisor,Loreen, Ioanailincam. David este un vesel si un sugubat. De semanat, parerile sunt impartite, unii zic ca seamana cu mine, altii ca seamana cu tata. Eu nu-mi dau seama.
Andreea.a este un dulce Eric!
Loreen felicitari pentru dintisor! Sa inteleg ca ii pasai mancarea cu furculita si inainte de a apare dintisorul... As vrea sa incerc si eu, dar imi este frica sa nu se inece.
Androix subscriu si eu la ciocolata cu mere si scortisoara. Imi place la nebunie. Spune-mi si mie cum faci ficatelul pentru Filip? Eu i-am dat lui David fiert, dar are un gust ca eu nu l-as manca, el totusi nu a ripostat prea tare.
Ce condimente puneti la mancarea bblor?
Pengunica Ben este un adevarat cavaler. Este scump tare!
Margott
http://community.webshots.com/user/arcultro