Bebelusi de mai-iunie 2005 (38)
Raspunsuri - Pagina 15

patriciaRO spune:
Mai imi doarme copilul de vre-o 2 ore si eu ma agit prin casa ca trebuie sa plecam si nimic! Nu se scoala! Off! Acum il trezesc eu pe el! hihihi Il mai las nitel si apoi gata! ca pe seara se culca iar la 24.00...
Beatrice, mami de Alex pifos

loreen spune:
Monu..mai facut curioasa...ca am fost la birou si nu mi-au zis nimic...ce bani?!Stiu doar ca s-a marit ord.50 de la 1 octombrie,insa diferenta probabil prin ianuarie cu al 13...
Am tot zis ca-i dau la copil salteua jos si am lalait-o ...azi era sa cada si din patut fix direct in cap...se tine de bara si se ridica in picioare si se apleaca...va dati seama ca nu are notiunea aplecarii...si era sa faca cunostiinta cu gravitatia...copil turbat...
Androix balesc intr-una de la tiramisul ala...azi ma duc sa-mi iau si eu ...pana atunci dupa ce am galopat niste dulciuri ma dreg cu niste salata de varza murata ca nu-s destul de umflata...Culmea dulciurilor am descoperit-o si eu si am incercat sa ma imbrac azi de dimineata cu niste pantaloni care-mi veneau bine pana mai ieri...
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

ioanailincam spune:
Salutare!
Eu sunt tare suparata: la 4 ma duc la agentie sa vad 2 femei, iar barbatul nu poate veni ca are treaba la birou. Cu chiu cu vai va veni sa ne ia ca bininteles ca dimineata si-a luat masina. Nu mi se pare corect sa fiu nevoita sa vad eu si sa aleg bona. Stiti cum e: 2 perechi de ochi sunt mai bune decat una. Dar, ca de obicei, biroul este mult mai important. Si ca si cum n-ar fi destul, Ana doarme si va trebui sa o trezesc ca sa o imbrac pentru ca domnul meu vine cu 1 ora mai devreme decat e cazul.
Beatrice - wellcome back. Aha, vad ca si tu patesti la fel cu somnul lui Alex! Nimic nu imi displace mai mult decat sa sa o trezesc. De fapt, nu am facut acest lucru niciodata, nici nu stiu cum va reactiona.
SI multumim de complimente pentru Ana; i-am pus si eu clamita-n par, descarc diseara pozele si va arat.]
Ete, na ca s-a trezit! Ma duc la ea ca tipa. Pe diseara.
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

gabitzam spune:
Am crezut ca sint eu sarita de pe fix si mi se pare, dar am simtit un cutremur. Cind imi ziceam ca mi s-o fi parut au anuntat la TV la stiri.
Mai mult l-am "vazut" decit simtit. Era o chestie pe frigider care se flutura, desi la mine in bucatarie nu e fir de curent. Si in exact acelasi moment ma uitam pe balcon si frunzele de la o floare iarasi filfaiau fara motiv.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei Pozele cele mai noi

gabitzam spune:
Continuare la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64172" target="_blank">Bebelusi de mai-iunie 2005 (39)
Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei Pozele cele mai noi

simona_filipas spune:
Multumesc pentru urari.
Da active mai sunteti frate...daca nu intra omul o zi,gata, voi ati si umplut 4-5 pagini ...asa mai merge.
Ce as putea sa va povestesc despre noi?...multe, timp sa fie...
Pe Dragos l-am alaptat pina acum 1 saptamana adica pina a secat izvorul ...si uite asa ajunse puiul meu la 7.600 kg.
De mancat...baga ca migul(cand vrea) cu dormitul stam mai rau (de vreo 2 zile adoarme foarte greu la pranz ).
Inca nu avem nici macar vreo urma de dintisor, in schimb avem fundul rosu ca de maimute .
Nu avem voie sa stam in picioare si in rotobil pina la urmatoarea vizita la ortoped pentru ca i-a gasit o lipsa de calciu si ne-a recomandat sa nu riscam nimic .
Asa ca eu, fata cuminte l-am ascultat cu sfintenie numai ca de...copilul e copil... si cum nu te uiti la el cum hopa sus in picioare tinandu-se de pat.
Na, explica-i ca n-are voie!
Abia astept sa ne dea verde pentru ca zau asa si eu m-am saturat sa-i tot spun ca n-are voie.
Va las deocamdata pentru ca a inceput Dragos sa se foiasca prin patut si daca ma vede s-a dus somnul.
Apropo...daca se poate...as dori si eu cartea despre diversificare, va rog frumos ( simona_filipas@hotmail.com )si va dorim sa cresteti mari si sanatosi