Bebelusi de mai-iunie 2005 (38)
Raspunsuri - Pagina 14

patriciaRO spune:
Salutici la fete!
Noi astazi o sa mergem nitel pana la prietena mea care a nascut ca s-o vedem pe puiuta ei, adica buburuza cum ii zicea ea si apoi va mai dau detalii ce si cum!

Margott spune:
Loreen David se sprijina pe manute, nu sta in fund. Inca nu vrea s-o ia din loc, isi ridica fundul si atat.
Margott
http://community.webshots.com/user/arcultro

patriciaRO spune:
Raspuns cu intarziere ca nu mergea la Gabitz, mailul!
Era vorba de prietena mea, Alina...
Multumim mult la fete pentru urari... Mama intr-adevar a nascut natural dupa 36 ore de travaliu cu niste dureri foarte mari... Cica i-au administrat morfina si apoi i-au facut epidurala dupa ce i-au dat occitocina sa se dilate... Ca nu reusea sub nici o forma! Apoi s-a rupt foarte tare in jurul perineului din cauza ca micuta a iesit cu o mana inainte... Off! dar se va reface! Am vorbit cu ea si este bine, atata ca nu i-a venit laptele desi o pune pe Anastasia la san sa suga, mai mult de 3 picaturi cica cu-i curge... O sa mai vada zilele urmatoare, daca tot asa, daca nu si nu, o va trece pe formula ca nu are incotro! Off! Rezerva de spital arata draguta dar singurul inconvenient ca tatal nu putea ramane peste noapte acolo cum a fost la noi... Depinde si de spitale... Sotul meu a dormit cu noi ca avea patul lui... Aici era altfel... Aveau alte conditii, dar asta nu... Oricum erau la 5 minute de casa de spital... Si asta defapt i-a convenit ca ar fi vrut sa nasca la spitalul Gentofte unde am nascut si eu, dar asta a fost!
Androix, pupici la voi...
Beatrice, mami de Alex pifos

Androix spune:
Multumim pentru urari! Doamne, cum au trecut 7 luni... parca ieri ma canoneam cu burtoiul sa ma dau jos din pat. Nu mai zic ca daca ma uit la primele poze rad si plang in acelasi timp cand imi dau seama cat de mic era si cat este acum, si ca clipele alea nu se vor intoarce niciodata, iar eu am fost uneori prea obosita ca sa ma bucur de ele cu adevarat. Acum imi inteleg parintii cand spuneau cu nostalgie ca se uita la noi (la mine si la sor-mea) si cand ne vad crescand isi dau seama ca si ei imbatranesc...
La multi ani si pentru Daria Irene, Bianca si Ptrick Ryan! Sa cresteti mari si frumosi, sa va faceti parintii fericiti!
Danib, ti-am trimis si eu cartea.
Va pup pe toti si pe toate, acum nu mai pot sa stau sa citesc tot din urma dar revin maine! Distractie placuta, va trimit o felie de tort virtual si special special pentru Loreen cel mai mare si pufos si cremos TIRAMISU
PS Stiti care este culmea sadismului apropo de prajiturile pe care le tot bag? Ieri aveam cu juma de kil mai mult la cantar
Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

patriciaRO spune:
Monicica, pupici la tine... Yap, eu sunt!
Pai cam trebuia, ca era cam nasol sa ii scriu lui Gabitz... O chinuiam si pe ea si ma chinuiam si pe mine!
Acum va scriu aici!
Pupici la fete!
O sa ma intorc ca acum va spusai mergem pana la cele doua fete... Sa le vedem!

patriciaRO spune:
Mai ziceti si la mine ca mi-am amintit, lui Alex i-au aparut niste pete mici pe fatza, dar numai pe fatza si pielea este nitel uscata... Ii dau cu creme de galbenele, aloe, dar tot asa... O sa mergem vineri la doctor ca m-am programat! Sa vedem ce se-ntampla!

crissi spune:
fetelor, azi e a doua zi cind Theo face kk la olitza.. nici nu mi vine sa cred inca.. asha s de bucuroasa..
Androix ,pai cu cit mai repede cu atit mai bine.. imi spunea o vecina care lucreaza la o gradinitza ca au acolo copilashi de 3 ani cu pampersu n kur inca.... asha ca fetelor cumparati olitze cu jukarici si puneti bebei la treaba
mika, mare, de care o fi..
Am voie sa i dau mango , la 6 luni? aveti idee?
Pupici!

monu spune:
loreen, mama, ia da un call pe la servici ca s-ar putea sa vina mosu' pe la noi. money!!!!!
si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

patriciaRO spune:
Mai eu una sincer nu am auzit ca e voie mango, cel mult asa pe limba de gust sau cate un pic zilnic... E cam greut pentru stomacel!