Salut,
S-a confruntat cineva cu acesta problema?
daca da, ce tratament a aplicat pt indepartarea lor?
de ex.cauterizarea lor? etc...
mersi
Sa sti ca si eu am avut anul trecut unul,dar era mai aproape de spranceana.Intr-o zi efectiv nu l-am mai suportat si am inceput sa-l storc ca pe cos,dar ce sa iasa!A inceput sa sangereze si atunci am aplicat vata cu spirt,am frecat bine si s-a luat!S-a vindecat locul ca si cand n-ar fi fost nimic!Acum iar am unul dar pe ochiul celalalt si ma gandesc sa-i aplic acelasi tratament.
Succes!
Am avut cand eram in liceu multe pe pleoape, chiar si intre gene. Le-am cauterizat la dermato si nu s-au refacut si nici nu se vede absolut nici un semn. A fost destul de simplu, s-au facut niste injectii locale, multe, dar erau doar ca niste piscaturi si la fel simteam si cand cauteriza. Dupa "interventie" nu stiam de ce rade lumea, eram cu niste puncte rosii pe fata si pudrata cu un praf alb stralucitor (cred ca suflamida). Nu e grea cauterizarea, curaj!
Cand mai apare cate unul il iau din pripa. Cu un ac trag de piele pana fac un orificiu si pe acolo il storc. Astea nu au ele orificiu ca un cos, de aia Florinutza ti-a dat sangele. Incerca asa, sterilizeaza un ac in foc si api ffff usor ridica pielea cu varful, ai sa vezi nu simti nimic, eu le "operez" pe toate asa.
Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God
aissa, ti-a recomandat cineva acest dermatolog, sau pur si simplu te-ai dus la intamplare?
cred ca asta ar fi singura metoda de indepartare a punctelor...
unii ma sperie, " vezi ca zona ochilor e sensibila", etc.. dar trebuie sa-mi fac si eu curaj, fiindca nu le mai suport cum stau acolo pe pleoapa fara nici taina...
salut,
mi-am luat inima in dinti si am fost sa-mi cauterizez punctele:(.
au fost intr-adevar cateva intepaturi, in fine a trecut.
acum am niste emotii ingrozitoare, o parte din ele s-au uscat, dar in locul lor au ramas cateva semne de culoare alba. acum eu nu stiu ce sa cred, poate cine stie asa trebuie sa arate pana se vor vindeca complet...si poate ca la vara cand ma voi bronza culoarea se va uniformiza...
...din lac in put..:((