De care cratita/tigaie?
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
mamica gen spune:
Dorsilia, daca ai timp da fuguta in Metro ca e un gratar (Grill-Gaz) din acela cu 3 piese de la Email SA la 237 900 pana pe 14 decembrie(eu urmaresc penru o prietena care tot asteapta oferta....eu l-am luat la 320 000). E usor de folosit (mi-e de groaza cuptorul la fripturi). Si-l curat usor.
Darria cum adica inabusit cu abur? Eu cel mai des fac garnitura din cartofi copti la gratarul supra mentionat, in coaja (cu ulei masline, mujdei usturoi si parmezan....)
Dar inabusite nu stiu cum sa iasa?
Acum strang puncte de la Billa si ma dotez si cu un grill de la Teflon parca Ingenio. Diferenta mi se pare: la teflon se prajeste oarecum, in grasimea proprie..(referitor la carnea grasa, ca de exemplu eu fac piept pui la teflon normal si iese super fain)
Gen si Robert 2 noiembrie 2001
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dorsilia/Dorsilia.jpg)
Dorsilia spune:
cum adica? merge piept de pui la teflon normal? ca si eu cu puncte de billa am cumparat vreo 4 tigai de teflon, de diverse marimi, si una de clatite
La metro mi-e ca de cate ori merg nu gasesc ce vreau, asa patesc eu cu oferta metro, pana ajung nu mai sunt produsele :(
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dorsilia/Dorsilia.jpg)
Dorsilia spune:
na, ca mi-a cumparat sotul, o chestie, cu 500 000 , cam scum, nu? e ceva , tot in stilul celui descris de Roxana, numai ca nu cred ca e de inox gratarul, e de nichel, asa scrie, si fundul unde se pune apa, precum sai capacul sunt de c eva tabla albastru inchis cu picatele,...daca nu-mi convine imi iau de la tefal
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Darria spune:
Dorsilia piept de pui la tigaie de teflon nu am incercat ca il fac la gratar(tot de teflon) dar daca feliile sunt subtiri cred ca merge si la tigaie normala.
mamica gen personal nu am facut la acel gratar(cu vas de pus apa, gratar si capac) dar stiu ca se face.
Eu am alta bazdaganie(nu stiu cum se numeste): e ca o mingiuta turtita formata din aripioare cu gaurele, mai bine spus e ca un ozn
Desfac aripioarele si se transforma intr-un castronel cu fundul nu prea adanc. Chestia e din inox. Pun carnita(felii subtiri) si legume in el si apoi il pun deasupra unei oale cu apa, ca pe un capac. Pun la fiert iar mancarea se gateste cu ajutorul aburului.
Dar la gratarul mentionat de tine am o banuiala ca se poate face la fel daca pui un pic de apa in primul vas a.i. legumele sa nu stea in apa si sa se faca pe abur.
Da Dorsilia si eu asa stiu gratarul ala, e albastru inchis spre negru cu bulinute mici albe. Acum nu stiu daca Roxna la el se referea. la purtator
noi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dorsilia/Dorsilia.jpg)
Dorsilia spune:
Hmmm, numai ca nu vad cum o sa stea legumele pe grataru`asta al meu, eu nu cred ca vor sta, ca pica pritre grilaje, cred ca e numai pt carne chestia aia si eventual vinete, alte legume zau ca nu-mi imaginez cum as putea sa le prepar la aburi acolo, ce ziceti?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Teodora D. spune:
quote:
Originally posted by mamica gen
Eu cel mai des fac garnitura din cartofi copti la gratarul supra mentionat, in coaja (cu ulei masline, mujdei usturoi si parmezan....)
ce idee buna!
fetelor, daca mai gatiti ceva in oala aceasta cu gratar, dati de stire va rog, ca eu in afara de carne nu am mai facut nimic in ea.
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
diana99ndd spune:
DAr chiftelutele din pui cum se fac in tigaia de teflon?cat ulei se pune si daca se m-ai dau prin faina,stie cineva????????????
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by Teodora D.quote:
Originally posted by mamica gen
Eu cel mai des fac garnitura din cartofi copti la gratarul supra mentionat, in coaja (cu ulei masline, mujdei usturoi si parmezan....)
ce idee buna!
fetelor, daca mai gatiti ceva in oala aceasta cu gratar, dati de stire va rog, ca eu in afara de carne nu am mai facut nimic in ea.
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
- pai Teo nu vazushi ca io fac ciumperci umplute cu branzica? Prietena mea a facut niste aripioare crocante bestiale, iar pieptul de pui iese excelent facut asa, doar ca e bine sa-l mananci imediat ca altfel se intareste ...
- Lia de dimineatza il astept pe berbant sa vie sa-mi dea aparatul sa fac o poza...vad ca deja ai cumparat dracia, din cate citesc e chiar ceea ce spuneam io :) zi-ne ce-ai reusit cu dansa :))
nu mai dati din coate...oricum, fiecare mâtză pe limba ei piere ...
![](zzzz.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Teodora D. spune:
quote:Originally posted by roxana1974[/i
- pai Teo nu vazushi ca io fac ciumperci umplute cu branzica? Prietena mea a facut niste aripioare crocante bestiale, iar pieptul de pui iese excelent facut asa, doar ca e bine sa-l mananci imediat ca altfel se intareste ...
Roxana, imi suna bine, dar da-mi te rog mai multe amanunte-reteta exacta daca se poate, ca eu nu excelez la ciuperci umplute.
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)