INVATAMANTUL INCOTRO ?
Raspunsuri - Pagina 2
cl spune:
Daca si directoarea este asa...chiar nu mai este nimic de zis! Cum adica o sa afle copilul mai devreme sau mai tarziu ca nu exista Mos Craciun???? Respectivele nu merita sa lucreze cu copiii! Plus incercarea educatoarei de a-ti intimida copilul de fata cu tine! Mie mi se pare inadmisibil! Eu as face reclamatie peste reclamatie si mi-as lua copilul de acolo!
Claudia
Sabina spune:
eu l-as retrage de urgenta.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
filofteia spune:
Singurul sfat pe care ti-l pot da este sa-l muti la alta gradinita. mi se pare ingrozitor ce povestesti... asta nu este educatoare...
Eu l-am mutat pe Adi pentru motive mult mai mici... adica nu mi-a placut ca nu invatase mare lucru si ca tot anul spunea ca nu mai vrea la gradinita...
Acum suntem amandoi super multumiti...
roxana1974 spune:
Vorba Sabinei...DAAAAR, nu te lasa. Fa o reclamatzie cat China la Inspectorat. Te rog nu te lasa!!! Mai ales ca sunt si alti parinti deranjati, uniti-va! Cum sa tzipe la tine de fata cu copilul, chiar si numai pentru ce au facut copilului de fata cu tine, nu le-as lasa...offf ce nervoasa sunt!
Jocelyn spune:
Si mie mi se pare normal sa-l retraga de la acea gradinita pentru modul in care se poarta si ce a facut la ora deschisa. La faza cu mos Craciun, mi se pare incalificabil ca i-a zis sa nu spuna "secretul" si trebuia sa se abtina oricum, insa in ceea ce ma priveste copilul meu va sti de la bun inceput ca nu exista Mos Craciun sau povestea cu barza . Eu imi amintesc ca la 4 ani stiam sigur "cine e" Mos Craciun si radeam cand imi spuneau cei mari ca Mos Craciun vine de la Polul Nord cand eu il vazusem clar pe tatal unor prieteni imbracat astfel si venea si la noi sa ii spun poezie si sa-mi dea cadou. Ce mai radeam de niste colegi care credeau si in cls.II ca barza aduce copiii, mi se parea culmea ridicolului. Adevarul e ca nu as vrea sa-mi aburesc copilul cu povesti de acest gen, povestea ramane poveste dar chiar si asa, nu are dreptul educatoarea sa le spuna ca nu exista daca ei cred asta.
Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are
boo lina spune:
nu-mi vine sa cred ce citesc...eu asta as face:Mihail Hardau, noul ministru al educatiei, poate fi sesizat la urmatoarea adresa: str. Gral Berthelot 28-30, sector 1, Bucuresti, prin fax la 313.28.26 sau la numarul de telefon 312.71.65.
si in plus m-as duce la ziar!
Sabina spune:
la faza cu Mos Craciun nu sunt de acord cu Jocelyn, la cea cu barza da:) Sofia stie deocamdata (3 ani si 3 luni)ca bebelusii cresc in burtica:))
problema e ca nu e de competenta educatoarei sa spulbere vraja ca sa zic asa.
orcium, ceea ce mi se pare extrem de grav e ca a facut asta constient, a vrut sa faca un rau copilului.In alta tara s-ar cere daune morale grele de tot, pt ca in mod clar i-a provocat o trauma.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Jocelyn spune:
quote:
Originally posted by Sabina
la faza cu Mos Craciun nu sunt de acord cu Jocelyn, la cea cu barza da:) Sofia stie deocamdata (3 ani si 3 luni)ca bebelusii cresc in burtica:))
Nu trebuie sa fii de acord , asa consider eu ca e mai bine sa nu-i spun "minciunele" de genul asta. Desi am zis ca nu e corect/normal ce a facut educatoarea.
Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are
denizel spune:
asterix, m-am ingrozit:((
Educatoarea asta e diabolica!!!!!!!
Te rog mult, indiferent cate reclamatii vei face la Inspectorat sau Minister, nu mai lasa copilul pe mainile educatoarei aleia.
Nu poti sa-ti imaginezi cat rau ii va putea face micutului tau. Mai ales daca o vei reclama, chiar daca pe fata se va schimba, cand va fi numai ea cu el, sigur il va manipula si se va purta urat, iar chestia cu Mos Craciun, va fi o nimica toata pe langa altele de care e capabila. Se vede clar ca e o femeie rea si cu cele mai rele intentii.
Ia-ti inima in dinti si muta repede copilul la alta gradinita. Neaparat!!!
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
asterix 10 spune:
Este adevarat ca ar trebui sa-l mut la alta gradinita sau macar la alta clasa dar asta este ultima optiune.Acum fac o ancheta personala printre parinti pentru a vedea daca vor sa semneze un memoriu catre Ministerul Invatamantului sa incercam sa o schimbam pe ea nu copii nostri.Am mai aflat astazi de la o alta mamica ca a vazut-o pe "Doamna "cand il smucea de umar si tipa la baietelul Doamnei care a facut scandal si si-a cerut banii inapoi, deci razbunarea continua.Nu as vrea totusi sa-l schimb din clasa, domnisoara BEATRICE cealalta educatoare este o profesionista si toti parintii suntem foarte multumiti de ea , copii o adora.Este educatoarea care i-a preluat de la inceput de la grupa mica si care anul trecut cand cealalta educatoare a plecat din invatamant din motive personale a venit de dimineata pana seara si nu i-a lasat de izbeliste ."DOAMNA"Stefania este din septembrie 2005 la noi in grupa si in gradinita venita prin transfer din alta parte(Fericiti cei ce au scapat de ea).As dori daca puteti ,sa ma ajutati cu un model de MEMORIU pentru Ministerul Invatamantului scurt,concis si la obiect cu toate datele pe care le-am enumerat pana acum ,deoarece eu sunt foarte bulversata acum si ma tem sa nu ma pierd in detalii, sa pierd firul intamplarilor si sa nu se mai inteleaga nimic.MULTUMESC PENTRU SUSTINERE!