Bebelusi de iulie-august 2005 (29)
Raspunsuri - Pagina 7
delia grozav spune:
Nu stiu cine intreba de branza calcica, ce gust are. E foarte buna la gust si consistenta e mai buna ca cea din comert. Adi a mancat-o foarte bine cu mar si cu banana.
Mamini am ras in hohote ca mergem la tuns marti 13. Eu sunt nascuta intr-o zi de 13. Eu am avut toate fizurile posibile si fac schimbari drastice cel putin o data pe an. Coafeza mea s-a obisnuit cu mine si de cate ori dau telefon, ma intreaba ce ideea mi-a mai venit
Deci am avut par scurt roscat, saten-culoarea naturala, blond. Lung roscat, blond, brunet, permanant lung si mediu
Inca nu sunt hotarata ce culoare imi fac marti
.
http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos
dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005
anis spune:
Am m-ai pus poze in albumul 4-5luni...
POZE
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
andatudor spune:
Dede-merci muuuult de informatii,m-am mai linistit ca nu voiam sa plec cu Andrei la urgenta mai ales cu epidemia asta!!!Mai astept sa vad daca apare si dupa aceea fac ce a zis Emaaimee
revin mai tarziu ca maraie Andrei
pupici
Anda si Andrei Mario 15 august 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/my_photos
Oana C spune:
Anis, Mamini, Laura25 superbi bebelusii!!!
Anis, Mamini, vrem si noi par!!! Sint asa de frumusele Ingrid si Veve cu perisor .... Si ce dulce-i Ingrid cu clamutza in par ... Oare Eva cind o sa aiba asa claie???
Irina, eu ii dau Evei morcov, dovlecel, fasole verde si cartof dulce, toate sub forma de pasta, din borcanele, si nu am avut probleme se le respinga; ii plac f mult; asa, singure, ca daca incerc sa le amestec cu cereale de orez nu le mai vrea . Eva papa fructele cu cereale sau singure. Suculet nu ii dau; de nici un fel; prefer sa ii dau formula sau san, pt ca au mai multe vitamine si si-asa s-a pus gagicutza mea la dieta; nu mai vrea sa pape, dar nici noi n-o fortam deloc; cind se opreste din papat, atunci se termina masa.
Adriana, cuscra, am incercat sa iti trimit PM aseara, dar dupa ce l-am scris nu a mai mers DC sa il trimit; asa ca l-am salvat si ti-l trimit acum.
Gata, s-a trezit papusica mea. Vb mai incolo, la somnicul de dupa-amiaza ca nu ma lasa deloc; s-a invatat f alintata; cum fac un pas de linga ea, cum incepe sa maraie; chiar daca ma vede, nu ma lasa sa plec; in schimb, ride din orice; numai se uita la mine si incepe sa rida in hohote
Pupici.
Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
AC spune:
Dragele mele mamici grozaveeeeee. Va pupam cu drag. Si pupam puii nazdravani. Noroc ca m-a tras emaaimee de urechi..
Noi am fost bolnaviori rau... de doua saptamani suntem ok si ne-am pus pe recuperat vaccinurile nefacute...
Ufff are doar 6.600 kg la 5 luni, 66 de cm ... si pentru ca se sufoca neputand respira de nasuc infundat.. s-a obisnuit sa suga continuu san au biberon cu laptic pompat... M-a disperat...intr-atat incat sa vreau sa-l intarc la sase luni. Mi-am pus la pompita electrica si i l-am sotului la biberonizat (cu lapticul pompat) dupa ce acus zece zile... am confundat frana cu acceleratia la masina.....
Dormind din doua in doua ore noaptea, jumatate de zi la lucru... nu mai pot. De maine intru in vacanta insa pana in sfarsitul lui ianuarie....si promit sa revin pe aici dupa ce citesc...ce s-a intamplat pe aici... ca ma simt pierduta si putin pe afara...mi-ar trebui o lista de mamici cu pui de cateva zile ca sa ma plang de ce-mi face...uffff.
Andreea si galusca si brotacelul
Monica-Elena spune:
AC cum adica are doar 6,600 kg la 5 luni dar scuzama cat ar trebui sa aiba? mi se pare o greutate OK daca la 4 luni si-a dublat greutatea de la nastere este ca laq carte. Si noi aveam la 5 luni 6,500 si mi se pare un copil f vanjos si bine dezv si f energic.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos
MONAI spune:
AC, bine ca ati scapat de raceli, bine ca ai mai dat un semn de viata si nu-i bine ca esti asa obosita.
Anis, am vazut pozele cu micuta dulceata Ingrid.
Fetele, de cateva zile de cand am inceput sa-i dau sucul de mar, Sara refuza si sucul de morcov pe care-l acceptase inainte. Nu stiu ce o sa ma fac cu ea, presimt chinuri mari si in continuare. Maine voi incerca para.
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
mamini spune:
AC, bine ai revenit si sper sa te pui pe picioare in concediu- cred ca e f greu cu 2 pui si munca si casa...ai grija de tine!
Oana, multumim. stai linistita, ii creste si Evei parul, ca are cu cine semana...la Veve e o chestie ce are ea pe cap, e ca o matasica subtire si se zburleste, cind ii dau caciula jos e ca Woody Woodpecker adevarul e ca e tare haioasa, se trage de el si se joaca cu degetele prin perciuni- ce sa-ti spun, Ileana Cosinzeana cu cositze .
din ce zici tu, Eva deja papa o multime de bunatati, bravo! si eu astept, cred ca e fun- am vazut la voi in poze ce mutrite haioase fac cind maninca cu lingurita- sunt mortali!
Dede si eu am fost blonda, bruneta, roscata si f roscata, satena toate tonurile, portocaliu, violet si suvite am avut rosii( de la roz la grena), blondute si toate frezele cu putinta- de la baietel de scoala( 1.5 cm), toate chestiile intermediare, multa vreme frantuzeste, asa, pina sub linia barbiei, lung, in trepte, breton si fara... acum am zis sa nu ma mai vopsesc, fiindca imi cade f mult si am observat 1 fir alb ( pe care l-am smuls!)si m-am gindit ca in curind va fi musai sa ma vopsesc, macar acum cit se poate sa il las natural. dar de taiat...hmmmm...ceva usor de intretinut.imi storc creierii...
M
mamini spune:
m-am timpit. voiam sa spun ca numai permanent nu l-am facut, fiindca e ondulat natural. o varianta mai putin.
M
MONAI spune:
Mamini si eu l-am purtat foarte mult frantuzeste, asa ii placea tatalui meu. Eu nu prea am facut experiente coloristice pe al meu par, in general ma vopsesc castaniu, asa cum imi este el natural, ca sa ascund firele albe. Cumplit ce ma deprima cand gasesc vreun specimen.
Oana C, Eva e o mica gurmanda, bine ca papa si nu ai treaba cu ea .
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi