M-am hotarat ....adoptie (27)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

La multi ani, Mariuca, sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa. Vio, felicitari si sa va bucurati de copila.

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamagda spune:

happy birthday, Alecsandra!
Va dorim o petrecere cit mai reusita!

Oana, mamica lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphnyie spune:

La Multi Ani Alecsandra !
Sa cresti mare , sanatoasa , sa fii fericita si sa aduci bucurie parintilor tai.

daphnyie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

La multi ani Alecsandra Maria !Sa fii sanatoasa si sa ai o viata fericita!

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paris_h spune:

N-am dormit foarte bine dar ma simt bine.
Aseara am ajuns la niste prieteni care au un bb in curs de adoptie.Nu mai vazusem fetita de vreo luna. Am ramas uimita.Ce mai, ne-a prostit pe toti. Sotul meu care putin, era extaziat.Nu-mi spunea decat "m-a cucerit aia mica!"
Norocul prietenilor e ca o au de mica tare si, desi au avut probleme de sanatare cu ea, acum e ok si radiaza pur si simplu la fiecare lucru sau sunet nou.
Sper sa fiu si eu la fel de norocoasa.Stiu ca nu e un drum usor(de la voi).Dar ce se obtine usor pe lumea asta? Nu cumva astea sunt incercari date de D-zeu tocmai pt a vedea daca suntem in stare sa luptam? Cred ca sunt multe cupluri care nu pot avea copii si care nu adopta. Nu toti pot face chestia asta. Nu toti sunt "alesi".
Asa ca eu ma simt fericita ca undeva , acolo sus, un bb a pus deja ochii pe noi iar D-zeu, prin noi pregateste "terenul".
Sa va bucurati de fiecare zi cu bb vostru!
Iar celor ca mine...(in asteptare)...BAFTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivi.vio spune:

FETELOR, VA MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU FRUMOASELE VOASTRE URARI DE ZIUA BEBELUSEI MELE!........
Va doresc tuturor sa fiti la fel de fericite alaturi de BB.vostri, sa fim sanatosi si noi si ei , iar celor care nu si-au gasit inca bb, le doresc sa se intample minunea cat mai repede.

PS:Nu am scris pentru ca ne-am serbat si am fost foarte ocupata.
Vivi.Vio si Alecsandra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

Stefanut, Andrei,

astazi va urez sa cresteti mari, sanatosi si sa fiti fericiti alaturi de mami si de taty.

Silvia_pui, Ina, va urez numai bucurii alaturi de puiutii vostri astazi de ziua lor si in aceste Sfinte zile.

la toata lumea

Irina si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Fetelor astazi este ziua Aissei.

Asa ca :

La Multi Ani mamica de printesa sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de lucruri frumoase in viata.

Pupici,

Flory 13+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

La multi ani, Aissa, sa fii sanatoasa si la punga groasa!
Sa traiesti ani multi si fericiti si sa te bucuri din plin de cei dragi.

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boo__boo spune:

ehehe... ia uite cum aflam lucruri noi astazi! Multumim Flory

pai, in cazul acesta, AISSA e cazul sa te dai si tu jos din turn... sa-ti putem spune si noi

LA MULTI ANI FERICITI ALATURI DE FAMILIA TA SI DE CEI DRAGI !!!

sa te pupam si sa-ti multumim ca esti langa noi, ca ai reusit sa ne aduni aici sa ne simtim ca o mare familie, chiar daca unele dintre noi s-au intalnit si se cunosc deja, iar altele doar virtual...

Fie ca ziua de astazi si Sfintele Sarbatori ce se apropie sa-ti aduca numai bucurii si impliniri, sanatate si putere sa o faci pe Ale mare ca.... sunt sigura ca sunt ceva baieti p-aici ce o *pandesc*

Iti urez Aissa sa-ti petreci ziua de nastere asa cum visezi si sa nu uiti ca atunci cand sa te gandesti si la noi

mama ingerasului Alex

Mergi la inceput