M-am hotarat ....adoptie (27)
Raspunsuri - Pagina 11
Andreea_k spune:
Buna fetelor , nu am mai intrat pe DC de ceva vreme ca am tot umblat si eu dupa copil.Va rog sa-mi tineti pumnii astazi ca s-ar putea sa gasesc ceva dar inca nu spun mai multe pana nu vad despre ce este vorba.Daca am noroc si e totul OK atunci fac cinste la toata lumea .
Revin cu amanunte maine dimineata.
Briantis spune:
Andreea ti-am tinut pumnii .Ce ai rezolvat?Spune-ne pe pm ,daca nu poti pe forum.Bafta!
Mama lui Andreiutzu
patri spune:
Ma bucur ca pot in sfarsit sa va spun ca am adus-o pe Patricia acasa! Astazi mama ei a fost in sfarsit gasita si a semnat fara probleme. Pot sa va spun ca am o minune de fetita, sunt tare mandra de ea, toata lumea e incantata, fratii uita si sa manance numai sa stea tot timpul in jurul ei, ea e bine dispusa, vesela, da adevarate spectacole in care rade in hohote, danseaza si canta pe limba ei, o iubeste pe Elsa (cainele nostru) si...ma gandesc ca daca ar fi trebuit sa pun pe hartie cum i-mi doresc sa fie fetita noastra, n-as fi putut sa mi-o doresc atat de perfecta! Este un copil atat de vesel si vorbaret, nu conteaza ca e nedormita sau flamanda, e tot timpul vorbareata si razareata! Va doresc si voua, fetelor care inca cautati puiuti, un copil la fel de fericit si sociabil, si care sa va aduca atata fericire cata ne aduce noua Patricia! Mananca bine, nu sta o clipa, dar nu trage lucrurile sau sa faca pagube (cel putin pana acum), doarme de pe la 20 pana dim la 7.30-8.00--se mai trezeste cateodata plangand si se linisteste daca ii dau un deget de care sa ma tina- are patutul cu noi in camera, ma durea sufletul s-o stiu singura si in mediu inca strain deaia am instalat-o cu noi, dar nu facem liniste, din contra a fost invatata sa doarma cu cantecele pt copii, am si primit un cd de la fetele din fundatie pe care-l asculta cu deosebita placere.Nu se simte ca ar fi un copil cu probleme, e drept ca inainte de culcare se leagana-acum nu intotdeauna, sau tot cand ii e somn i-si suge degetelul, dar eu o vad ca pe o minune facuta pt noi, si uite ca in sfarsit a venit acasa!Noi suntem schimbati, suntem veseli si fericiti, toti gravitam in jurul ei iar mama (bunica) e foarte incantata si face cu schimbul cu nasa mea la ingrijit fetita cand eu sunt plecata, am avut mult de lucru la firma cu toate lucrurile lasate de izbeliste cat am fost la Oradea.
Vad ca m-am intins cu scrisul, sa stiti ca v-am citit in fiecare zi, dar n-am putut scrie, am ramas in urma cu felicitarile sarbatoritilor, dar eu v-am spus la fiecare La multi ani si v-am transmis ganduri bune chiar daca nu am scris!
Cea mica doarme acum, ai mei flacai sunt la tara la taiat porcul, cu Elsa cu tot, asa ca am ramas numai noi gagicile de capul nostru, asa ca e dezmat mare!Va pupicesc si mai povestim, astept sa mai spuneti si voi ce noutati mai aveti, ca vad ca v-ati cam lenevit!
o imediat mamica de fetita!
patri
patri spune:
Aissa, te rog trece-ne si pe noi pe listuta, Patricia-Vanesa, nascuta in 06.10.2004, si din 22.11.05 am vazut-o prima data, si asta cred ca conteaza, pt ca de atunci e a mea!
Promit sa pun si poze, avem cateva dar eu nu ma pricep inca, asa ca asteptati un pic!
o imediat mamica de fetita!
patri
aissa spune:
Patri cu mult drag va trec in lista, am asteptat cred ca toate cu sufletul la gura sa iti aduci fetita acasa. Sa fiti fericiti mereu asa cum sunteti acum!
Andreea, asa cum a zis si Briantis ne-am gandit la tine si asteptam vesti! Speram cat mai bune!
Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God
inapopescu spune:
Patri, ma bucur din tot sufletul pt tine, ai luptat enorm si meritai fetita asta..chiar inainte de Craciun.Sa fie sanatoasa, fericita si sa va bucurati de ea.In alta ordine de idei noi am facut 5 luni , suntem maricel si daca vreti sa ne vedeti uitati-va in albumul de 5-6 luni sa vedeti un smecher mic.
pupici
http://community.webshots.com/user/inapopescu
asi spune:
Patri ma bucur enorm pentru tine si mai ales pentru familia ta care acum e completa.
Acum neaparat trebuie sa ne intalnim sa schimbam pareri despre copilasi.
Familia mea
Razvan
Briantis spune:
Felicitari Patri .Sa-ti traiasca fetita si sa aveti o familie fericita!
Mama lui Andreiutzu
mimsi spune:
Patri, felicitari! Ma bucur ca Mosul v-a indeplinit dorinta, sa va creasca mare si sanatoasa Patricia-Vanesa si sa va bucurati de ea.
Mimsi si Alexia(10.09.2005)
irina_g spune:
Patri,
Aa -ti traiasca Patricia si sa fiti fericiti alaturi de ea si de toata familia.
Bucurii sa va aduca acest Craciun si un An Nou plin de realizari.
Flory, iti doresc sa ai un Craciun fericit alaturi de familie, de Andrei si de Samburica si ii doresc sa creasca mare si sanatos.
Tuturor va urez un Craciun fericit si un An Nou mai bun ca cel care se va termina.
Fetelor care au gasit puii le doresc sa se bucure de bebici.
Fetelor care urmeaza sa isi gaseasca puii, le doresc sa fie cit mai repede alaturi de ei.
Pupici tuturor
Irina si Mihai