Mamici de ianuarie-februarie 2006 (86)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Faine poze mai ales mi-au placut tortul cu morcovi si rochita!
Da' tot lipseste ceva...baba!
IRINA si eu presimt ca plec la culccarica...abia ma mai tin pe scaun!
Si diferenta aia o las pe maine ...
De mancat, am mai scris odata ...chiftele cu sos de marar, cu mazare si cu cartofi prajiti! In rest cam aceleasi:o banana, lapte,iar lapte, sandwich-uri, salata de vinete,cioco,iar l lapte , piscoturi si ciocolata...Plus oleaca de orangina
SI acum cioco ...sa mai rezist un pic!

MONI 35+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Pai Monica a zis Denisa ieri ca nu vine astazi. Cred ca special nu a venit.

Ursoaica 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Irina pe mine ma enerveaza cand zic "bai nu se face cum ai zis tu ca nu este bine", "eu stiu mai bine" ... si da citate din carte si nici astea nu sunt bine copiate.

Ursoaica 36+

Mergi la inceput

Fetele merg sa bag un dus rapid si revin!
Stiu ca a zis ca nu vine...da' totusi nu era super sa iasa baba din tortul surpriza...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

GAgici- baba e libera si azi si maine si nu se stei inc e ziel saptamian viitoare.
Partea proasta e ca azi am aflat ca sunt libera doar pina joai viitoare eu, dar o sa imi iau si vineri cu pretextul ca merg la doctor si apoi lucrez acasa.
Medical in perd. 18-23 Dec nu mai pot, deci voi merge la job, asta e,mai rabd eu 5 zile, dar cum zicea si seful, fa ce potzi si ai chef, eu te inteleg.Si dc baba caraie, ii zic ca pot sa imi bag picioarele si sa nu ma duc deloc, sper sa o tzin sub control.

Moni- baga diferentza aia de undeva, stiu ca nu e usor, dar te descurci tu!

Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Irina, azi nu ma uit la Teo,maien de dimi a sunt acasa, pt ca a plecat receiver-ul la updatat pt canalele americane, stii ca am 2 satelitzi pe cutie si sa vedem filmele noi aparute se face un update la el, la nu stiu cta esaptamini, dar vine inapoi in seara asta tipul cu cutia.
Tu ce mai maninci? cand imi dai linkul cu mamaliga mai?
Ursulina tu ce faci?
Florinini si Ana lipsesc?

Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Denisa pai de unde link cu mamaliga? Mai mi_a scapat iar ceva? Eu aminteles ca vrei reteta la mamaliga. Eu azi am mancat air cartofi prajiti cu mujdei de usturoi de imi vine sa vomit si acum bine ca am mancat doar odat ape ziua de astazi ca altceva nu a mai intrat. Si trebuie sa tii cont ca nu am baut decat o cuite de cola restul sunt la frigo nu m_am atins de ele.
Ursulina nu ai ce sa faci adevarul e ca ma gandeam acum ca e si greu ca iti dai seama cate firi atatea carcatere e greu sa te nimeresti pe aceeasi lungime de unda . Eu o perioada de asta nu mai intram ca ma apucau bazbacii cand citeam de astea .
Monica dupa dus , crema si apoi.... pat . Uite ai vazut Anda aseara ca aplecat da din cauza unei pisici care ragea si ii era frica sa nu o pape.
Oare Ana c eface?
Irina 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Helooo mai e cineva pe aici? sau am ajuns prea tarziu?
Eu acum m-am trezit din somn si sunt paralizata de frig ca vad ca s-a stricat centrala ...mamicutelor a-ti fugit la nani toate?

Oana de Noemy & Bebe Neidyn 36 sapt.+
Poze cu noi
Bebelina Neidyn

Mergi la inceput

GAGICI chiar ca va parasesc azi ca maine ma vaccineaza si cel tarziu la 11 trebuie sa fiu la cabinet!
Sper sa dorm bine si voi la fel1
Las' ca recuperez eu maine - poimaine
Acum poate mai dezbateti voi ceva pe-acolo..link cu mamaliga...gasiti voi!

Mergi la inceput

BOMBONICAAAA !
Salut! Sper sa nu ingheti la PC poate te mai incalzesti langa el!
Apropo IRINA ce-s aia "AIR CARTOFI" ? Zburau cumva direct in gura din tigaie?

Mergi la inceput