Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari- 89
Raspunsuri - Pagina 5
mamiFlori spune:
Ingeras, 

Dupa ce i-am povestit sotului meu ca stau baietii la coada cu borcanasele in minuta, a tras o fata... si m-a intrebat: Pai daca incurca Moisa borcanasele?
Avind in vedere ca procedurile se aplica pe banda rulanta, cine stie? Dar totusi nu trebuie sa te gindesti la asta. La urma urmei care sunt sansele sa ti se intimple exact tie asta? Sa zicem merci ca nu avem doctor ci doctorita, ca au mai fost cazuri de nebuni care au folosit saminta lor, nu a sotului 

Nu te mai stresa!
Te pup!
Florina
Alexia27 spune:
mamiFlori, eu ma duc la ora 13 sa-l vad pe bebe. Dar as vrea sa schimb programarea pentru mai tarziu ca sa poata sa vina si al meu. Da-mi un PM daca vrei sa ne intalnim
ingerash eu tot doua IA am facut, pe un singur folicul incapatanat. Eu am avut o usoara jena doar cand a bagat materialul, dupa aceea nika. Cat despre paranoia, join the club. Dar stai linistita ca scrie numele pe borcanel si nu le incurca, si noi ne gandeam la posibilitatea asta, speram ca macar sa fie alb, dar oricum nu am vazut nici un negru pe la Giulesti atunci ![]()
va pupic pe toate fetele mele dragi.
ingeras26a spune:

singura...
Hai, recunoasteti ca sunt haioasa! V-ati gandit vreodata la ce am scris eu?? Doamne, voi va dati seama cat sunt de nebuna??? 

Va pupic si va iubesc pt ca ma suportati :)))
Ingeras
ingeras26a spune:
Alexia, hai sa-ti spun: eu veam azi 2 F mari, iari am facut Pregnyl, deci azi ovulez sigur. De-asta nu stiu daca are sens sa ma duc si la a doua...la tine era altceva, pt ca tu ai facut IA la 3 ore dupa Pregnyl, eu la 22-23 ore...deci ar veni o IA inante de ovulatie si una dupa ovulatie...m-as duce :) oi vedea eu maine!
Nu mai am absolut nici o jena. Probabil ca am ovulat ??!!
Ingeras
Madana spune:
Ingeras dragalas ce-ti mai trece si tie prin capshor 

. Vorba lu' Alexia atata timp cat iese bb-le alb e ok 
. Hai ca te pup dulce. 
Alexia ai vazut samburelu? 
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
mamiFlori spune:
Alexia, sunt "prea tinara" ca sa am PM. Adica am prea putine mesaje. Am aflat adineaori. Daca ajung la 100 oare primesc? Unde vrei sa ne intilnim? La doctor? Ca dupa aia, cu cred ca am sa ma simt f minunat, dupa cauterizare.
TE 
Florina
monica_b spune:
Salutare fetelor!
Imi mai fac si eu o aparitie meteorica pe aici. Poate stiti sa-mi raspundeti la niscai intrebari, ca nu degeaba sinteti experte in "ovulatie,temperaturi,...": temperatura bazala in timpul stimularii cu clomifen se comporta normal? (Adica: sare-n sus la ovulatie si ramine sus la sarcina.)
Si inca o chestiune: cind iei contraceptive temperatura ramine constanta, nu? (ca doar nu ovulezi)
Monica
Aspiranta in stand-by
simonette spune:
Buna!!!
Imi pare rau ca nu prea am intrat zilele astea
am avut neshte treburi! De prestat am prestat, dar degeaba...adica de placere [Iarta-ma Doamne, ca-i post], ca de vreo 4 zile, adica dupa 3 zile de cand au plecat rushii, scot pe desht neshte pielite grena, care m-au bagat in ceata

Stai linistita Liano, atunci cand te chiombeai tu pe geam, nu prestam...ma epilam...stii tu unde

Micam... pregnylul se elimina cam in zece zile!
Deci, dupa 11 zile, poti face un test!!!
Ingerasule FELICITARI pt. IAS...sa fie bb din prima!!!

Iubitele mele, dupa ce trag un pui de somn, ca sunt rrrrrrrrrrrupta, va mai vizitez!
Va doresc un WE super-frumos!!!
Va pup cu drag pe toate...ai auzit Lachy, da?
catty spune:
INGERAS dragalas, ma bucur ca ti-au iesit "gargaunii" din cap.
ALEXIA sa ne spui si noua cum este samburelul, bine?
MADANUTA, tu cu ce te mai lauzi puiule?
Eu sunt un pachet de draci. Dupa ce ca ma plateste de ti-e mai mare jena, si dupa ce ca de luni trebuia sa iau salariul si mi-a spus ca nu are si sa astept pana vineri, si m-am imprumutat de bani pana azi in ideea ca o sa am de unde sa ii dau inapoi, mi se spune ca nu sunt pe lista de prioritati si ca poate pe la sfarsitul saptamaii viitoare vorbim de bani. Imi vine sa urlu. Nu mai pot. Pai ce, in afara de el si de familia lui toata lumea traieste cu aer? Ce maiba fac acuma? Mi-e si jena sa o sun pe cea de la care m-am imprumutat sa ii spun ca nu pot sa ii returnez banii din lipsa de fonduri.
Ii urasc pe astia cu bani. Nu ii mai suport, nu mai suport sa fiu bataia lor de joc numai pt ca nu am bani de invartit cu furca si traiesc dintr-u amarat de salariu de 150 de euro in lunile bune.
catalina