Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari- 89
Raspunsuri - Pagina 14
galinarodica spune:
Fetele mele eu stiu un lucru or cat ar fi de bun un medic daca nu sunteti pe aceeasi lungime de unda e greu sa faceti ceva bun impreuna, asa ca trebuie sa-si caute fiecare medicul cu care are afinitati psihologice, sentimentale.
bety spune:
Rodi - lasa-l sa fie rasfatat si sa se rasfete...e asa mic si a avut un asa noroc MARE! Daca ai sti cat ma bucur pentru tine si apropo...marti, cand am fost la Giulesti, era usa deschisa la bebiti si culmea...am uitat sa va spun asta...erau 3 tipe (sigur nu infirmiere, ca aveau acea pelerina pe ele), cu copilasi in brate...m-a impresionat chestia asta...inseamna ca lucrurile se misca si ca sunt persoane care ti-au urmat exemplul.
Avalon - ce sa zic: rau nu are de ce sa fie, ca dupa ce ai prestat pe capra (sa zic asa) la ora 13, macar la ora 22 te-ai ales cu placere...am patit-o si eu! Acum...ce-o fi, o fi! Oricum
rasi-tunsi si frezati sunt pusi acolo unde trebe!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
Avalon spune:
Anca, eu cred ca norocul si-l mai face si omul... adica ai internet, ai posibilitatea sa cauti TOT ce te intereseaza, exista google... sau poate sunt eu 'defecta' ca imi pun atatea intrebari si caut raspuns la ele, vreau sa aflu exact ce se intampla in organismul meu... nu pot sa-i cer unui medic sa-mi fie mama si tata si sa-mi spuna si la ce ora sa iau pastilele... cand am facut inseminare am cautat pe net tot ceea ce s-a scris despre asta, la fel analizele le-am facut in cunostinta de cauza... am o agenda in care imi notez tot ce ma intereseaza... cat despre medici, afla ca am fost si eu la multi, si aici iti dau dreptate, daca nu comunici cu medicul tau, asta nu inseamna ca nu e competent si trebuie sa-l improsti cu noroi, ci pur si simplu trebuie sa cauti un altul cu care sa fii pe aceeasi lungime de unda... tu l-ai gasit?
KITTA

bety spune:
Anca - tot respectul pentru parerea ta!
Ai dreptate in privinta profesionalismului, a comunicarii dar si a comportamentului.
Noi suntem paciente, iar ei sunt dr.
Parerea mea este mai transanta: te respect, dar ma respecti!
Poate ca si eu as fi facut ca tine, daca as fi fost nemultumita.
Si cu pupatul si mai ales cu stransul in brate - iar sunt de acord cu tine.
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
Avalon spune:
Mersi pt raspunsuri 

, de placere a fost
, dar tot nu am inteles ce e cu interdictia 24 de ore?![]()
Anca Wish spune:
Avalon, vorbeam de femeile care nu au net. sau crezi ca nu exista categoria asta?
Eu, daca l-am gasit? Nici nu-l mai caut. Astept minunea fara ajutorul lor. Dumnezeu cu mila!
anca...SIGUR intr-o zi

Avalon spune:
Scumpa, eu pana anul trecut nu am avut net acasa... dupa ani de incercari, mi-am pus problema cauzei infertilitatii... prima data am cautat prin carti, nu am fost 'satisfacuta'... mergeam la sotul meu la servici si m-a invatat sa caut pe internet (mi-aduc aminte ca nici nu stiam sa trimit un mail)... asa am dat peste o gramada de informatii, mult mai tarziu am gasit si forumul asta, dupa ce mi-am instalat net acasa... dar ti-am spus, probabil ca sunt eu defecta pt ca sunt atat de preocupata de problema... Acum sa revenim la femeile care nu au net acasa, draga mea, dar o familie care nu-si permite un amarat de net prin cablu de 10 euro/luna crezi tu ca are posibilitatea sa faca toate investigatiile specifice infertilitatii? Caci eu de cand ma caut la dr. cred ca puteam sa-mi mai cumpar un apartament cu banii pe care i-am dat... Deci, logic, daca nu are posibilitatea de net, nu are posibilitatea de mers la dr. regulat, deci iese din discutie situatia in care dr. nu-i spune la cate zile de abstinenta trebuie sa faca spermograma, am dreptate?
Nu se mai loveste de lipsa de comunicare sau de respect sau de profesionalism. Te rog sa ma contrazici daca schema mea logica are vreo fisura pe undeva...
galinarodica spune:
Fetele va facui un nou capitol ca e cu 9 si la mine 9 aduce noroc si poate va port si voua noroc cu 9 al meu
Liana30 spune:

.....io nu am zis nimik de rau pentru ca nu vreau si cele care ma cunosc mai bine stiu ele de ce...faptul ca am schimbat PM cu Anca este treaba mea..si numai a mea.. si...si..si.. da nu vreau sa incep io..pt ca nu am fost rautacioasa niciodata de cand am intrat pe acest forum si chiar nu vreau sa fiu acuma.....si inca ceva io vreau sa-ti spun tie ca stiu..si zic io ca stiu chiar prea multe pt ca atunci cand io vreau sa incep un lucru ..nu il incep pana nu ma documentez..sa stiu io absolut tot,,,pas ..cu pas...de aceea atunci cand am fost ladc..eram cu 7 zile de abstinenta pt ca trebuia sa-mi faca histero si de aceea.. s-a nimerit asa..intelegi acum???
io stiu ce vorbesc..si crede-ma ca atunci cand fac o acuzatie atunci am si dovada in buzunar altfel ...sa stii ca nu o fac..
si inca ceva..am multe sa spun da nu pot acum....pt ca io nu sunt rea cum ti-am mai spus..nu acum..da cand va veni vremea ei..voi fi..si atunci va fi vai "maiculitza ei"...Cind am avut de spus ceva..am deschis subiet special pentru asa ceva..nu am intrat la alte subiecte sa imi vars amaru...
uite ca nu am vrut sa fiu rea si am ajuns sa fiu chiar "otrava"...
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"