Superpacientele visatoare si gravidute dr. Moisa
Raspunsuri - Pagina 6

Amely spune:
Sa fie intr-un ceas bun Tabi, oricum stii doar ca erai binevenita aici si daca nu erai pacienta ei, uite eu de ex am "tradat-o" pt. o perioada si am mers la T., asta nu inseamna ca am renuntat la ea, si nici la subiect...pt. nimic in lume!
Liliana, sa te auda Doamne-Doamne!
Va pupic dulce pe toate si sper ca ati inceput sa simtiti febra sarbatorilor care se apropie...
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

thea_m spune:
Tabitha bine ai venit printre paciente! Si sper ca acum vei reusi fara FIV ( parca ai facut un FIv, nu? sper ca nu gresesc) si asta cat mai repede anul viitor! Se prevede ca anul 2006 sa fie mai multe gravidute. Si care este planul de bataie?
Liliana sunt si eu tare curioasa ce a iesit la antibiograma, voi vedea maine. Dar cu sinuzita stau tot mai rau! Sper sa se rezolve cu autovaccinul si vaccinul ca altfel nu mai stiu! Cred ca vei avea o primavara foarte frumoasa! Vei fi viitoare mamica, te vei ocupa de amenajarea casutei de vacanta...Vin zilele bune.
Amely incep sa simt febra sarbatorilor, deocamdata sunt la capitolul curatenie, urmeaza capitolul cadouri. Abia astept! voua
Teodora
Poze

Tabitha spune:
amely, thea_m: multumesc de primire. Cu surle si trambite!
Anul asta, in aug, am facut ICSI nereusit, din pacate.
Pentru la anul planul de bataie e urmatorul: in ian. fac laparo, ca sa-mi desfund trompa dreapta, ca se pare ca mai mereu ovulez pe acea parte. Dupa care, poate chiar din ian. o sa incep sa fac IAD luna de luna (daca mi-or ajunge banii). Si daca nu reusesc sa raman insarcinata, in 2007 ori adoptie, ori ICSI din nou ori amandoua. Ca nu se mai poate fetelor.. "Da pana cand o viata-amara si un trai nelinistit?"
Va pup pe toate si sa auzim numai vesti bune.

Liana30 spune:
bine ai venit moldoveancooooohai sa-ti fac si io primirea...
intelegi tu mesajuuu
betycooooooo ce faci muica????
teo,Amely,MRL
oanaaaaaaaaaaaaaaaaaa..credeam ca noul plan de bataie ni'l spui si nou...da se pare ca il clocesti acolo singurica...hai mai da si tu un pas...pas..un fas...fas...ca mie tare doooorrrrr de tine...
e prea mult sa astept pana in 2006
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

mamiFlori spune:
Am fost ieri la cauterizare. A fost ok. Mai rau ma doare acum, nu stiu de ce.... Asa.. surd.. Si mi-e frig... Da' las' ca trece! Acum vreo citeva luni, cind credeam ca am.. ce e mai rau... ma rugam sa se rezolve numai cu cauterizare! Asa ca incerc sa nu ma mai pling...
Va pup, si mai vorbim...
Florina

Tabitha spune:
Florina: bravo tie ca ai facut-o si pe asta. Tinem pumnii ca de acum incolo sa mearga totul bine.

bety spune:
Hellooooooooo - dragi fetite!
Teo - in primul rand, un si virtual! Bine ai revenit, ca ti-am dus dorul p-aci...ca a fost greu sa tin "animat" subiectul...ca fetele taca-taca mai mult prin alte parti!
Tot optimista - asa te vreau.
O sa fie si la noi soare...ca doar asa ne-a fost intelegerea: pereche de bb la amandoua!
MamiFlori - sper sa fie un usor frison (sa nu fie raceala/gripa), asa...mai mult de frica de dupa - ca sa nu-mi spui ca n-ai avut emotii, ca nu te cred! Prin cate ai trecut tu...m-as mira sa nu ai macar o umbra de frica, cand mergi pe la dr. Esti o lupatatoare curajoasa!
Tabitha - noi ne cunoastem si de la alte subiecte; dar iti spun si aici bine ai venit...curaj si daca nu a fost sa fie FIV, las' ca va fi altfel! Poate se intoarce roata: eu noroc cu FIV si tu noroc naturel sau cu inseminarel!
Liana - am aparut...ca doar ai tipat sa vin si iata-ma! O sa fug si pe la "Endo..." sa vad ce ai facut p-acolo!
Oana e de cuvant - a zis ca decembrie - luna ei - vrea sa fie linistita si sa-si incarce bateriile! Bravo ei...pe 30 trebe sa dea de baut!!!!!!!!
Amely - cum sa ne lasi tu?! Te urmaresc peste tot - nu scapi...da' io la T nu vin!!!!!!
MRL - nasa mea a ramas graviduta chiar cand si-a terminat casa...si nu e singura de care stiu...mai stiu fete care au patit-o sa zic asa...asa ca vezi: ai grija! Cine stie...poate ma apuc si eu de-o alta casa maine-poimaine...doar-doar de-ar veni bb asa!
Cata - mai e luna...Doamne ce trece timpul...prajitura ioc...da' las' ca vin la botez!
Vero - poze ioc?! Hai ca vreau sa te vazzzzzzzzzzz!
Aileene ???????? - Craciunul de cand a inceput la voi?!
Hai ca am o lista ca de pomelnic si de mine n-am zis nimic - deci io: chiar nimicuta - a 3a zi de cyclo...ca mi se impleticeste limba si nebunie la servici (n-am simtit nici cutremurul)...nu pot sa va explic ca n-am chef sa-mi stric si orele de liniste cand vin acasa...oricum, e bine ca-mi umplu timpul!
Va pe toate-toate!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

MRL spune:
Fetelor, va pup dulce pe toate!
Tabitha, si bine ai venit in randurile noastre! Cat mai repede un bb la purtator
Teo, abia astept sa ne dai vestea ca ai scapat de infectie. Imi pare rau ca inca mai ai probleme cu sinuzita, eu am scapat de ea homeopatic. Iti tin pumnii sa iasa totul bine. Iar la anul vom fi toate viitoare mamici. Pupici
Bety, ce bine ar fi sa se lasa cu bb, dar cred ca mai am de asteptat pana in primavara (martie cel tarziu). Esti o dulcica si iti trimit un pupic dulce, dulce
mamiFlori, ai grija de tine, sa nu fie o mica raceala.
Liana, olteanca noastra zglobie! Esti meseriasa olteancooo ! Ia de aici unul dulce
si ma astept de la tine sa ne faci cat mai curand o
.
Oana, Amely
, Veronici
, Cata
, Indy
, aileene
si restul fetelor

Elise spune:
Tocmai incep sa cred ca traiesc o telenovela.
Acu' 5 zile mi s-a spus ca am trompele infundate (bocna) dupa o extrauterina si singura sansa e FIV.
Am bocit ce am bocit si dupa aceea l-am trimis pe al meu sa-si faca spermograma (la dr. Moisa).
S-a dus.
A luat..."borcanelul" si i-a spus sa revina sapt. urmatoare, dupa abstimenta intre 2 si 5 zile, sa predea gigeii....
Zis si facut.
S-a dus marti.
Marti...scandal..ca de ce n-a ajuns luni.
N-a ajuns luni pentru ca nu a fost anuntat ca trebe musai luni.
In fine.
A lasat mostra, a revenit a doua zi dupa rezultate.
Si a doua zi, tot dr. Moisa, l-a intrebat ce vrea....
"Rezultatele"
"0"
"Cum...zero?"
Recunosc ca e o intrebare timpita, dar si eu as fi pus-o in locul lui.
"0 spermatozoizi"
"Adica sint steril?!"
"Adica da!"
si i-a intors spatele si a plecat.
Saracul...a iesit pe usa buimacit.
Probabil voi o cunoasteti pe acesta dr. mai bine ca mine.
Dar eu, daca eram acolo, va dau cuvintul meu ca ii saream la git!!!
NU ASA SE SPUNE VESTEA ASTA UNUI OM.
NICI UNUI CAINE.
CU ATIT MAI PUTIN UNUI OM.
Mie nu mi s-a intimplat niciodata sa ma trateze nimeni la modul asta - nici in Giulesti, nici in alt spital.
Din contra, chiar ma minunam de fetele care spuneau ca sint jignite, etc.
Am ramas blocata cind am auzit ca i s-a intimplat treaba asta taman sotului meu - care e un tip super pasnic si la locul lui.
Las la o parte faptul ca n-am incredere nici 1% in ce a spus (azoospermie) - nu de altceva, dar EU AM AVUT EXTRAUTERINA.
Si cu barbatu-meu am avut-o, ca doar nu cu sfantu' duh.
Stiu f. bine ca n-am umblat prin vecini.
El nu stiu ce crede, dar eu, ca femeie, stiu exact ce am facut.
Si oricum maine o sa merg la alta clinica, o sa refacem amindoi analizele, pentru ca daca pe el l-au scos cu 0 (ZERO!!!) spermatozoizi si pe mine cu extrauterina, e ceva putred la mijloc precis.
Oricum, fara legatura cu rezultatul prost, madam doctor asta n-are nici suflet, nici pic de profesionalism.
Elise