La France (46)
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/chatonel/chatonel.jpg)
chatonel spune:
gata, si-a revenit si telerabais:
Attention!
(08.12.2005) Les nouveaux numéros mentionnés sur la liste des tarifs ne peuvent êtres appelés qu’avec un abonnement France Telecom. Si vous souhaitez utilisez Telerabais en combinaison avec un autre opérateur, veuillez utiliser les anciens numéros:
0811-65.31.31 (tarif local)
0821-61.35.35 (9 cpm)
0821-23.40.40 (12 cpm)
0826-10.30.30 (15 cpm)
Faites passer ce message à vos amis
Toulouse, la ville rose
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Marox/Marox.jpg)
Marox spune:
Chatonel, am sunat la Telerabais, numarul de tarif local nu mergeee!. M-a directionat catre un alt nr de tarif local si apoi un altul care mi-a spus ca Ro e la 9 cpm. Iar eu sint in continuare la France Telecom. Tu ai reusit sa vorbesti in tarif local?
Aileene, condoleante pt decesul bunicii tale! Si multa sanatate mamei!
Oana, imi pare rau ca aveti probleme cu locuinta. Pina in martie mai e, totusi, cine stie, poate se iveste o solutie. Never say never ;-). lui Séb!
Sybille, iti tin pumnii sa gasesti repede un job care sa-ti placa!
Anka-Maria, in locul tau m-as duce la Pref cu biletele de voiaj si as incepe sa ma lamentez. Eu zic sa nu mai astepti, ca peste tot, incepe perioada vacantelor si mi-e sa nu ai vreo surpriza neplacuta.
Corina, multa sanatate si Annei!
![](images/user_woman.png)
cait spune:
Chatonel ai dreptate ci livebox-ul.eu nu prea pricepui faza cu si-a revenit telerabais k pt Romania tot tarif de 9 centi e.Pt mine revenirea e la tarif local sau ma insel eu si nu vad bine pe site-ul lor.
Va doresc un week-end placut tuturor.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/chatonel/chatonel.jpg)
chatonel spune:
Nu fetele, telerabais e tot la 9 centime, ce vroiam eu sa spun e ca cei de la Telerabais si-au dat seama de gresala lor: ca cei care sint inafara retelei lui FrTel nu mai suna cu numerele lor; deci ca sa readuca clientii la ei au dat numere care merg. Dar fiecare suna la numarul care merge cu tariful anuntat: adica 9 centime in cazul României.
Toulouse, la ville rose
didita spune:
Mai trec si eu un pic sa ma urez cu ceva timp inainte un Craciun fericit si un An nou si mai si!
Maine plec in Ro si nu stiu cand am sa mai pot in^tra pe fir (ca ai mei nu au intrenet acasa)!
Sunt super enervata si nu am stare, sper sa pot dormi la noapte...
Va pupic fetele si sa ne vedem cu bine la anul!
didita
nadine2004 spune:
Buna seara!
Didita, drum bun si ai grija de bebe, ca in tara e frig si in plus mai e si rujeola! Sa petreceti sarbatorile asa cum mi-as fi dorit sa le petrec eu! Din pacate, eu nu am avut curajul sa ma aventurez in iarna asta!
Aileene, condoleante pentru bunicuta ta!
Te inteleg cu actele. Si eu stau nasol cu actele pt ca imi expira pasaportul si va trebui sa ajung in tara; mi-e teama exact de ceea ce ai patit tu. Astia de la prefectura mi-au dat titlul de sejur pana la data cand expira pasaportul, deci pe juma de an.
Dintre fetele din sud(nice), este cineva dispusa sa punem de o intalnire? Eu o sa fiu in perioada sarbatorilor, deci intre Craciun si Revelion ne putem intalni. Ce ziceti? Si mai vreau sa va intreb cum este de Craciun la biserica de la Nice? Se canta colinde? Voi mergeti?(poate ne intalnim si acolo!)
Otilia, ce iti mai face floarea de la noi? Mai traieste?
Voiam sa te intreb ce marca este acel patut de voiaj pe care il ai tu, care vibreaza. Ma intereseaza ca Anais adoarme leganata si imi este din ce in ce mai greu sa o tin in brate. Are 7 kg la 4 luni.
Noi am crescut si suntem in stadiul in care ne amuzam tare de sunetele pe care le scoatem. Suntem tare vorbarete si zambarete!
Lorena, ai facut pozele prin internet? Ma intereseaza si pe mine!
Aura, tu ce mai faci?
Corina, imi pare rau pt Anna. Sper ca acum este bine. Un mare pupic pt ea:)!
Salut si pe celelalte fete si numai bine copilasilor lor! Ce fericire e sa fii mamica!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Otilia/Otilia.jpg)
Otilia spune:
Didita, drum buna si vacanta placuta!
Nadine, din pacate bazinetul care vibreaza (patut Graco) se foloseste numai pina la 6,8kg, chiar acum l-am dat la o parte ca Ambre e un bebe maaare, la 5 luni arata ca un bebe de un an, o s-o cintaresc data viitoare...
Floarea de la tine am plantat-o in gradina ca facuse radacini si o sa vad la anu' daca infloreste :)
In rest eu sunt cu curatenia, pregatitul cadourilor, decorarea casei (brad si luminite peste tot) etc...
Va urez o duminica placuta si daca n-oi mai avea timp sa scriu pina atunci un Craciun Fericit cu cadouri multe si frumoase!
Pupilici!
~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">
emoison spune:
M-am intors si eu printre oameni (gatat formationul cu bine).Aileene, condoleante!
Nadine, nu e musai sa mergi in Ro expres pentru pasaport (asta daca nu ai si alte motive...)
Corina, sanatate Annei!
Celelalte fete ce fac? Auras?
Incepe sa miroasa a cozonac pe La France, hmm....
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Corina/Corina.jpg)
Corina spune:
Elena ,bine ai revenit!!
Si noi am facut bradul (chiar in ziua cind am iesit din spital),a fost ca un cadou pentru Anna.Ieri am fost la serbarea de Craciun organizata de comuna,a venit Mos Craciun si a adus cadouri.Anna a fost dezamagita pentru ca mosul i-a adus o papusa,iar ea nu se joaca cu papusile!!!Dar nu-i nimic ,o sa vina mosul si acasa si o sa aduca altceva mai interesant!!
Va pup pe toate si sper sa petreceti un Craciun ca la noi acasa!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
doruletz spune:
didita, drum bun si ai grija de bebe!
Otilia, sa ne pui poze cu casa decorata! Vad ca si pe aici apar din ce in ce mai multe casutze cu lumini, ne plimbam si noi seara prin cartier si le admiram, sunt tare haioase!
Tocmai am primit refuzurile de la crese, cica nu au locuri (era de asteptat), asa ca trebuie sa incepem sa cautam dupa asistente maternele. Cand ai timp poate imi zici cam la ce trebe sa fiu mai atenta cand aleg (in afara de feelingul personal).
nadine, initial si io voiam sa iau patut d'ala ca il vazusem la Otilia, acuma zic mersi ca nu l-am luat ca Alexutza are deja aproape 6.500kg si de abia facu' 2 luni!!
Corina multa sanatate Anei, ma cam sperii ca si lu'Alex a inceput sa-i curga nasul, toata ziua extragem muci cu pompitza!
elena bine ai revenit si felicitari pentru sfarsitul formationului!
Plecam si noi in Corsica miercuri, de abia astept sa ajungem la caldura ca poate scapam de muci si de fornaiala cand o sa dea bb cu nasu' de soarele mediteranei. Iar bradul cred ca il facem acolo (sau o tufa de maquis!), aici am luat doar unu mititel cu beculete si fibra optica.
Uite si niste poze proaspete de cand facu grasuna 2 luni ... si aici e cadoul la frantzuzoaice