La France (46)
Raspunsuri - Pagina 4
Mik spune:
quote:
Originally posted by Otiliaquote:Mik, salariu net = salariu brut x 0,7749
Originally posted by Mik
voiam sa stiu cit e un salariul brut pe ora din moment ce cel net e de 2,50 E. Asta pentru ca nu am mai platit o nounou legal de ceva vreme si tre' sa fac un contract pentru o nounou declarata.
adica pentru 2,50€ net brutul este de 2,50/0,7749 = 3,226€
(de altfel SMIC-ul orar brut valabil de la 1 iulie 2005 este de 8,03€ iar netul corespondent este de 8,03 x 0,7749 = 6,22€)
aileene, si pe mine m-a impresionat mult povestea ta... Condoleante pentru bunicuta!
...si bine ai revenit printre noi!
~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">
Saru' mina, Otilia. E fix ceea ce cautam.
Mik.
chatonel spune:
Sibylle, telerabais nu mai merge la mine prin freebox, cam de 2 sapt. In schimb am reusit sa sun prin freebox ultimul numar in tarif local.
Toulouse, la ville rose
Chuny spune:
Anca, mersi pt raspuns. Inca nu stiu daca sa îmi iau Freebox sau nu ... pe de-o parte as vrea, dar mi-e sa nu platesc prea mult telefonul apoi...
Mersi Mik de urare...deocamdata stau pe capul agentiilor interim, sa vedem ce-o iesi.
O zi buna va urez !
aileene spune:
Buna ziua tuturor , dia codatiti multumesc mult ptr sincerele condoleante , dealtfel si tie sibylle sper si eu ca vor veni si zile mai bune , chiar daca si cele rele fac parte din viata si uneori n-avem incotro , ele trebuie acceptate asa cum se prezinta !
otilia bine te-am regasit , multumesc ptr sincerele condoleante , va pe toate si va doresc numai bine !!!
Oana draga n-am fost pe "faza" , ce se intampla cu micutul tau ? Scuze daca te fac sa repeti , sper ca nu e prea grav , dragul de el ! Of Doamne , sper ca totul e bine ! Va sarut cu drag si aveti grija de voi !!!
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa ti-l si retragi..."!
Aileene+Alexandre 6 anisori (22-sept'99)
aileene spune:
Maria I un gand bun si o , MERCI ptr mesaj , numai bine ! A.
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa ti-l si retragi..."!
Aileene+Alexandre 6 anisori (22-sept'99)
chatonel spune:
aileene, bine revenisi :)
sibylle, eu platesc in medie 45€/luna, mi se pare foarte avantajos, cind cei 15€ dati acum pe convorbirile telefonice se duceau inainte numai pe abonament. Una peste alta, se cistiga banii de abonament + convorbirile nationale si locale care-s gratis.
Iar daca telerabais nu mai da drumul la freebox, sint atitia altii care au voiceIP si care fac preturi bune, incit sintem fix la paguba-n ciuperci. Cind am plins ca nu mai am acces la telerabais, era pt calitatea convorbirii. Pret am gasit imediat, la 12c/min pt ro si la 9c/min pt bucuresti.... deci nu cu mult mai scump decit la ei.
Toulouse, la ville rose
anka-maria spune:
Aileen, stiu ce inseamna birocratia in Ro si te compatimesc sincer pt. nervii consumati. Condoleante pt. bunica ta si multa sanatate mamei.
Io am venit sa ma plang de birocratia din Franta, sunt in situatia in care as pune o bomba la prefectura.
Pe scurt mi-a expirat titre de sejour si am cerut reinoire acum 2 luni. Pe 22 dec avem bilete de mers in Ro de sarbatori, bilete cumparate de acu 4 luni.
Acum 2 saptamani am inceput sa ne ingrijoram ca nu mai primim convocarea aia stiind ca urmeaza sa plecam. Am vorbit cu tanti de la scoala care se ocupa de treburi d-astea, ea a sunat la prefectura care ridica din umeri si zice ca nu stie daca se poate sa ne convoace pana pe 22. De atunci telefoanele s-au repetat raspunsul invariabil acelasi: mai asteptati. Nu mai e decat o sapt si noi n-am primit nici un raspuns, sunt disperata ca nu stiu daca pot pleca cu titre de sejour expirat si fara nici o alta hartie iar ca sa aman calatoria nu pot, e foarte aglomerat in perioada asta.
Imi vine sa ma asez la usa lor sa plang, nu stiu ce-o sa facem, deocamdata asteptam.
Daca nu ne convoaca pana pe 22 atunci sigur o sa ma vedeti la stiri cum sparg geamurile prefecturii
just me
oana cretu spune:
So...Din fericire Seb nu are nimic, cel putin asa a spus pediatra. A zis ca dupa doua-trei luni de mers isi va da seama, ca e prea devreme doar dupa o luna de mers, toti copiii merg ca el la inceut, plus ca a inceput sa o faca devreme (10 luni) cand normalul e la 12 luni, deci e mai fragil. Doar cand i-a vazut betigasele lui de picioare cum se cracaneaza cand merg si a inceput sa rada.
Ati auzit de cazuri in care se dau acte persoanelor care au recomandari din partea dr, asistentilor sociali, oamenilor, educatorilor etc si 5 ani in Frantza, copil nascut aici etc? Si daca vreun consilier economic a rezolvat situatia cu casa si financiara (chiar de munca)unor astfel de persoane (asteptam tel din partea unuia la recomandarea pediatrei, care ne-a zis ca spera sa iasa ceva pt noi ca meritam)? Va rog, dati-mi de stire daca stiti ceva, ca se pare ca pana in martie nu are dreptul sa ne dea in strada, dar martie se apropie, si el vine saptamana viitoare de la Paris specal pentru asta, desi pediatra a zis ca consiliera va lua legatura cu el inainte sa nu ne zica nimic, pentru ca ea o sa faca demersuri, pentru ca ce vrea el nu este datoria noastra sa platim. Mais bon...o sa fie drumul lung in tot ce trebuie sa facem. Pupici!
Oana si Seb
(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea."
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_george14/my_photos
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/georges142004/my_photos
http://community.webshots.com/user/sebastieng10
POZE
POZE NOI POZE NOI
cait spune:
Fetelor iar au schimbat astia tariful de pe site-ul dat de Dia..doar o saptamana tarif local cu Romania apoi gata si pe coucoutel sau telerabais nici o sansa sa mai revina.
Cred k Sibylle intreba de freebox.eu am ramas la Lifebox de la Wanadoo tocmai pt faptul k poti vorbi cu Romania la tarif local asta dak schimba astia tariful.e drept k platesti abonamentul ala de 13 euro dar dak nu te intereseaza sa suni in tara zic eu k poti procede k, Chatonel.
Oana nu am raspuns la problemele tale dar stiu k recomandarile te pot ajuta intr-un dosar de genul asta.cel putin in cazul meu asa a fost.
O zi buna tuturor.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..