La France (46)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Oana iti multumesc din suflet ptr gandurile tale atat de bune si ptr acele lacrimioare care ti-au venit citind randurile mele ! Intr-adevar asa este , viata e plina de surprize si totusi ea , buna rea , isi continua cotidianul sau si noi trebuie sa-i urmam calea , cu cicatricele brazdate-n inimi ! Sunt tare trista si sentimentele mele sunt amestecate , nici nu-mi dau seama inca c-am reusit s-ajung inapoi la cei dragi din familia mea de aici , mai ales sa-l vad pe al mic caruia atat de mult i-am lipsit si care a stiut s-asculte de papa si sa inteleaga situatia , acum imi dau seama ca a crescut si nu mai e un bb , am discutii cu el ca cu un om mare ! Sunt mandra de el si-ti doresc si tie sa ai acelasi sentiment cu Sebica al tau , mic si scump , pe care cu aceeasi ocazie il pup duuuuuuulce de tooooot si pe mamicuta lui scumpa , numai bine la amandoi , sper ca sunteti bine si sanatosi , pa pa pa

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa ti-l si retragi..."!
Aileene+Alexandre 6 anisori (22-sept'99)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Mda, daca legea (ca pana in martie proprietarul nu are dreptul sa ne arunce in strada) tine si cu noi si nu vom fi dati afara din casa la sfarsitul lunii, suntem bine. Si sper ca maine sa ne infirme dr banuiala ca problema lui cu soldul nu s-a agravat, ca merge singurel de o luna, dar mi se pare ca se cam chinuie, si ca din sold ridica aiurea, nu stiu, am impresia ca il doare cand merge. Sper sa nu fie asa. Pupici dulci si voua!!!!!!!

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea."

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_george14/my_photos
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/georges142004/my_photos
http://community.webshots.com/user/sebastieng10
POZE
POZE NOI POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Oana, ce se intimpla cu Seb ? Scriai intr-o vreme ca aveai nevoie de un osteopat, l-ai gasit ?

Sanatate micutei Anna !

Intrebare intrebatoare : cum calculez un salariu brut pe ora pentru o nounou cind am salariul net. Altfel spus cit mai sunt cotizatiile patronale ?

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

aillen, sincere condoliante pentru bunica ta.

Mik, eu am un buletin de paye facut in excel care iti calculeaza tot daca dai nr de ore si cit platesti pe ora. Daca te intereseaza spune-mi si ti-l trimit. Nu stiu daca si pentru nounou sunt aceleasi charges patronales

Dia & printesele : Caroline Iulia (14 iulie 2002), Stephanie Daria (09 martie 2004)

http://fr.photos.yahoo.com/ph/dia_codat/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Buna seara !

Aileene, sper ca vor veni si zile mai senine! Doamne ajuta !

Fetelor, eu inca nu m-am lamurit daca putem suna prin Telerabais sau alte numere cu Freebox si linie degrupata. Parca Chato zicea ca nu reuseste sa sune... pâna la urma ati reusit sa sunati ?

Otilia, mâine ii sun pe cei de La Redoute, mersi pt numere.

Cait, eu pot sa-ti dau o mâna de ajutor cu CV-ul. Singura cerinta pe care as avea-o e sa le faci tu, iar eu sa le dau o forma "comerciala" . pe internet gasesti foarte multe modele.

Eu din mândra secretara blonda voi fi o mândra somera blonda începând de vineri. Trist !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Mik, pe site-ul de la URSSAF alegi cum sa calculezi salariul unei nounou declarata. Eu acolo fac si asa scot si "la fiche de paie" pt. nounou. Poate vad Otilia sau Aurelia mesajul tau si i-ti dau ele ceva logiciel.

http://community.webshots.com/user/delphinoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

Fetelor, vesti bune pentru portofelele celor ce telefoneaza in Romania!
http://permanent.nouvelobs.com/informatique/prod_20051214.ZDN39295359.html

Ati incercat deja?

Va pupic,
Mirunda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

Nu stiu daca e prea clar ce am vrut sa va zic, va pun vestea aici, si va pup si fug!

"Yahoo! Messenger, nouveau cru, permet effectivement de passer des coups de fils depuis un PC fonctionnant avec Windows 2000 et XP vers des téléphones fixes ou mobiles dans l'Hexagone et vers plus de 200 destinations.

Par défaut, le logiciel, disponible en français, permet de se parler de vive voix depuis deux ordinateurs connectés à l'internet. Afin de passer des coups de fils à des tarifs avantageux, l'internaute doit d'abord acheter en ligne, pour 10 ou 25 euros, des crédits de communication. Chaque appel est facturé ensuite 1,2 centime d'euros la minute dans l'Hexagone pour des appels vers des fixes, 1,57 centime s'il s'agit de mobiles. L'offre proposée par Yahoo! est plus avantageuse que celle de Skype, ce dernier facturant les appels passés en France 2 centimes d'euros la minute (fixes) ou 18 centimes la minutes (mobiles). Les communications vers les fixes passés avec Yahoo ! Messenger coûtent 1,2 centime d'euros la minute dans 30 autres pays, comme l'Espagne, les Etats Unis et le Royaume-Uni. Et pour 25 euros par an ou 2,50 euros par mois, l'internaute dispose d'un numéro d'un téléphone, adapté à sa zone géographique (01, 02, ...). L'utilisateur peut, en théorie, être joint depuis un téléphone ou un mobile. Skype assure les mêmes fonctions y compris même le transfert d'appels, tout comme les conférences téléphoniques impliquant cinq personnes au maximum

Néanmoins, au-delà des fonctions, ces deux logiciels présentent des défauts comparables si l'on s'en tient à la qualité des communications. Lors d'appels passés en France vers des fixes et des mobiles, 10 à 15 secondes nous ont été nécessaires pour joindre nos interlocuteurs depuis Yahoo ! Messenger. Un délai un peu long, mais déjà constaté avec des logiciels de voix sur IP concurrents. Avec une connexion haut débit, les conversations étaient parfaitement audibles, les propos des interlocuteurs parvenant au PC de manière fluide. À l'inverse, certains appelants se sont plaints de très brèves coupures dans les propos et de légers décalages. "

(www.nouvelobs.com )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Merci, Delphin, merci Dia voiam sa stiu cit e un salariul brut pe ora din moment ce cel net e de 2,50 E. Asta pentru ca nu am mai platit o nounou legal de ceva vreme si tre' sa fac un contract pentru o nounou declarata.

Sibylle bafta sa-ti gasesti rapid ceva interesant !

O zi excelenta la toate !

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

quote:
Originally posted by Mik

voiam sa stiu cit e un salariul brut pe ora din moment ce cel net e de 2,50 E. Asta pentru ca nu am mai platit o nounou legal de ceva vreme si tre' sa fac un contract pentru o nounou declarata.

Mik, salariu net = salariu brut x 0,7749
adica pentru 2,50€ net brutul este de 2,50/0,7749 = 3,226€ -> 3,23€
(de altfel SMIC-ul orar brut valabil de la 1 iulie 2005 este de 8,03€ iar netul corespondent este de 8,03 x 0,7749 = 6,22€)

aileene, si pe mine m-a impresionat mult povestea ta... Condoleante pentru bunicuta!
...si bine ai revenit printre noi!

~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">

Mergi la inceput