CENACLUL FLACARA
Raspunsuri - Pagina 2
contactnicole spune:
Uite ca intre timp a dat link-ul alinaluchian
Intr-adevar super site. Daca uiti ceva , iti amintesti acolo
Nickidutza
"Cuvintele sincere nu sunt intotdeauna elegante;Cuvintele elegante nu sunt intotdeauna sincere!(Lao Tzi)"
buli spune:
cintecele imi placeau mult si imi plac si acum, dar cintatul ala la comanda, plus aglomeratia ingrozitoare nu-mi placeau.
iar "ruga pentru parinti" mi se parea asa ... sadica, nu-sh cum sa zic. adica parca nu era tristete adevarata, ci era ceva cautat ca sa emotioneze - si pe ce tema - brrr
iren spune:
quote:
Originally posted by DARAEL
Cand ma gandesc ca am pe undeva ascunse 75 de melodii Cenaclul Flacara, 287 MB........ luate de pe net, of course !
Nu, nu sunt perfect trase, nu sunt capodopere mixate in studiouri, ci suna asa cum le ascultam la radio atunci sau cum erau inregistrate clandestin cu casetofoane Sony (sau Sanyo ???) si circulau prin piete la negru.......
Ce vremuri......
Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
Darael, io nu-tzi dau flori, da-tzi dau un vin fiert daca scotoceshti nitzel arhivele-alea ale tale...
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
noiembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada
brendamitran spune:
"Iubiti-va pe tunuri" a fost cintata? Ca nu mai stiu....
BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
brendamitran spune:
Darael,ceva melodii am si eu,luate de pe aici,de pe retea,insa unele chiar nu se aud deloc placut la ureche....
Nu ne dai din ale tale?
BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
unboticutz spune:
dragilor va reamintesc ca se apropie "om bun"
"Festival folk - Ada Milea prezinta!
8 decembrie 2005
"Om Bun" intra in linie dreapta. Omul responsabil si de acest festival, Victor Socaciu, ii asteapta pe toti tinerii folkisti pe 18 decembrie, de la ora 10:00, la Teatrul "Ion Creanga" - sediul administrativ (vizavi de cinematograful Patria).
In urma preselectiei, doar 14 vor ajunge pe scena festivalului. La cea de-a 15-a editie sunt asteptati si doi invitati din Bulgaria: Margarita Drumeva si Krassimir Parvanov. De asemenea, in cele trei zile de "Om Bun" - 19, 20, 21 decembrie - vor sustine recitaluri nume sonore ale folkului, precum Mircea Vintila, Tatiana Stepa, Ecoul, Doru Stanculescu etc. Si acum, atentie!, prezentatorul festivalului va fi Ada Milea. (Dana Andronie)
Sursa: Jurnalul National"
pentru mine Craciunul nu e Craciun fara "om bun"..abia astept!
Nu te teme niciodata de umbre. Ele arata doar ca exista lumina in apropiere.
narancea spune:
a zis cineva cenaclu flacara ?
I LIKE TO MOVE IT MOVE IT
HE LIKE TO MOVE IT MOVE IT
SHE LIKE TO MOVE IT MOVE IT
YOU LIKE TO, MOVE IT!
Woman! Physically Fit
Physically Fit
DOING THE JUNGLE BOOGIE YOU KNOW,
JUNGLE BOOGIE... JUNGLE BOOGIE
WOAH WOAH WOAH WOAH WOAH WOAH WOAH
ahhhhhh parca mai ieri eram pe acolo...
mihaela_s spune:
naranik, astea poate se cantau/dansau la chefurile de dupa, nuuuuuu?
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!