reteta de salata boef plss..!!
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
alinkav spune:
Reteta ptr salata beouf din partea mea:
carne pui/vita/porc/parizer afumat,
6 cartofi,
4-5 morcovi,
8 oua,
o cutie mazare,
0.5 kg castraveti murati,
maioneza(prefer Knorr).Alina si
Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
adi69 spune:
Salata pe care o fac eu se cheama de boeuf doar pentru-ca asa i-a ramas numele..din inertie,dar ar trebui sa-i zic salata de pui deoarece folosesc numai (si intotdeauna) piept de pui.
Folosesc cantitati egale ,de obicei din jumatete de kg de fiecate ingredient.
Deci:piept de pui,patrunjel sau pastarnac(e mai dulce),morcov,telina,cartofi,castraveti murati-repet toate in cantitati egale.
Fierte (din zeama iese o supica buna buna)scurse si taiate cubulete cat mai marunte,amestecate cu maioneza-la maioneza folosesc mustar cu hrean ca ne place mai condimentata- si ornata in functie de sezon sau de ce am prin frigider..primavara cu floricele ,iarna cu saniute ,braduti si oameni de zapada
Adriana
http://community.webshots.com/user/adrianamo
april spune:
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Io fac o supa de pui (1 pui + 1 piept de pui)in care bag de toate - morcovi, patrunjel radacina, telina, cartofi, de gust - ceapa, varzuta creata, boabe de piper, gulie - dar astea nu intra in salata), dupa care le scurg bine-bine, folosesc doar piepturile de pui pe care le tai marunt-marunt, la fel tai si legumele, apoi fierb 3 oua (sa fie tari-tari), castraveti din muratura (de preferinta puse numai cu sare si apa) - la fel le tai marunt, mai pun o cutie mazare. Le amestec cu grija sa nu devina pasta, condimentez cu piper si sare dupa gust, fac maioneza, ornez cu muuulte masline.
Asa avem si supica in care fierb fidea (deh, galuste nu stiu) si avem si aperitiv sau cina - salata
[
asa si eu, doar ca mai adaug lamaie stoarsa in compozitie sa fie acrisoara, sa nu fie gretoasa de la maioneza.
pofta buna
![](pofticios.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Daaa, zeama de lamaie, daaa, cum am putut uita, ce bunatate Mai am un pic si fac si io
_
Daria & Giulia (2004 08 16)
VENITI LA BAZAR SA-L AJUTAM PE ALEX ! Sarbatori fericite !
Supercopiii iulie/august 2004