reteta de salata boef plss..!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Eu in salata de boeuf, pe langa ce ati spun voi, carnita de pui, legume, castraveti murati, gogosari, mazare (nu tot timpul), etc pun si 2-3 mere taiate marunt. Dau o aroma deosebita si parca mai "usureaza" salata. Intotdeauna o "asez" din mustar si piper.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by aime

Eu in salata de boeuf, pe langa ce ati spun voi, carnita de pui, legume, castraveti murati, gogosari, mazare (nu tot timpul), etc pun si 2-3 mere taiate marunt. Dau o aroma deosebita si parca mai "usureaza" salata. Intotdeauna o "asez" din mustar si piper.

aime mi se pare interesant cum ai zis tu ...o sa incerc si eu cu mere...dar le pui crude??! ca eu nu prea am priceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deanny spune:

Si eu pun mere ca aime si intr-adevar iese mai usoara. Mere crude taiate bucatele mici. Si mazare pun intotdeauna pentru ca si ea ii da un gust aparte.
si pofta buna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramba spune:

Si eu tot cu mere o fac, fara mazare si carnea pe care o folosesc de obicei este de vita, fiarta bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Se mai pot pune mere murate, morcov murat sau gutui.

la purtator
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Da, nushulica, merele le pun crude si prefer ionatanul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica gen spune:

Mie imi place cu castraveti in otet, nu murati, mustarul iute, carnea de vita (de boeuf deci)... mi se pare mai dulce salata decat cu cea de pui. Si tai si niste snitele de soia...pt. sanatate.
Mazare eu pun intotdeauna, maica-mea cica miroase a fasole si de aia nu pune...

Interesante retete, fetelor!

Pupici

Gen si Robert 2 noiembrie 2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

maioneza light. Va rog detaliati.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

quote:
Originally posted by marius

maioneza light. Va rog detaliati.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Cred ca a vrut sa spuna ca-i place maioneza sa fie cat mai mult lungita cu smantana sa nu fie gretoasa.

Eu pun de obicei mustarul in maioneza(cand o fac) asa ca nu mai pun mustar pe langa.
Si pun si cartof si castraveti murati si mazare.
Personal imi place salata de beuf, deci cu carne de vita cel mai mult, dar mai des fac cu carne de pui ce-mi ramane cand fac supa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica gen spune:

eu la maioneza adaug iaurt dietetic si astfel scade nr. de calorii dar cel mai important colesterolul. Tot in sensul asta o prepar cu tot cu albusuri la blender.

Gen si Robert 2 noiembrie 2001

Mergi la inceput