Aspirante optimiste (170)
Raspunsuri - Pagina 9

Tmihaela spune:
Buna dimineata fetelor,eu fara vesti prea multe deocamdata.Muncesc de numai pot ca o nebuna de 3 zile.Iepumic mergi si cauterizeaza rana,si cu anexita trebuie trata cum trebuie.am avut si eu o anexita acut pe ovar sting si am tratato cu foarte multe antibiotice si ovule.Cristabb ma rog pentru tine sa duci sracina la capat sa te poti bucura de bebe.dandanuta o sa treaca ele si greturile.Laurici,Sorinuta ce faceti fetelor?.Sper ca sunteti bine amindoua.Liana mersi mult pentru urare,sa vina si al tine mosul cu un test cu 2 liniute.Acum pup toate fetele fara exceptie-ici
Mihaela

anangel_lexi spune:
La mine ziua 6, inca nu mi-a trecut CM, ufff.
Va pupic!
I wish I were an angel...
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Monica-Elena spune:
Vrem sa va uram sarbatori fericite si implinirea visului cat mai rapid.
Pupam toate aspirantele batrane de la acest capitol si bineinteles si pe cele noi si speram ca atunci cand ne vom intoarce de la munte peste o luna jumate sa gasim golut aici.
pupici speciali de la mine si de la Mihnea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Liana30 spune:
Monica-Elenasa ai o vacantza minunata...un craciun fericit alaturi de cei dragi..si pt ca nu vei fi aici cu noi in noaptea de Craicun..
.....imi doresc ca magia noptii sfinte de Craciun sa iti aduca tie si familiei tale liniste,caldura si multa dragoste in suflet,iar ["GLOBULETZUL" TAU DE AUR SA CREASCA MARE SI FRUMOS
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

Anca Wish spune:
Mama Moni, pupam si noi fata. Sarbatori fericite si voua. Un an nou frumos si fericit..si cine stie???? Poate vine o fetitza. Te pup
anca...SIGUR intr-o zi

Liana30 spune:
bantui ca dilia..ca doar ..doar io gasii si io..pe cineva pe'aci..si pe dincolo..si picolo..si nika...nika..nika...
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

Tabitha spune:
scuze, olteanco, ca am lipsit la apel, dar la ora aia eu ori dorm, ori am alte activitati aducatoare de bucurii si de moment si de viitor (hai sa uitam pentru o clipa ca sotul meu are azoo...).
Eu sunt mai activa dimineata (la scris)
Va urez tutu ror o zi minunata. eu ma simt deja in week-end. azi-dimineata aveam impresia ca e joi. asta ca sa vedeti cat am muncit zilele astea...
Va pup dulce si aveti grija de visele voastre. Nu lasati pe nimeni si nimic sa vi le destrame. Continuati sa sperati si intr-o buna zi visul va deveni realitate. Va promit!

MirelaV spune:
Buna dimineata! Sa aveti o zi minunata! La mine trece timpul atat de greu..mai lucrez pana vineri si parca nu mai am rabdare si putere sa ma mai trezesc dimineata
Mi-am baut juma' de si acum ma apuc de trebi. Va pupicesc.
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

simonette spune:
Buna dimineata la toate aspirantele sa aveti o zi splendida, iar pt. cele care sunt la munca...servici usor, placut si sa treaca timpul ca vantul!
Va cu drag pe toate!