Super-ofertaaaa!!!
Raspunsuri - Pagina 3
Buburuza-shop spune:
quote:
Originally posted by nushulica
s-a deschis magazinul sau nu?
Nushulica si finutzaIngrid(11.12.2005)
Nu inca. Deja am inceput sa cred in... bu-hu-huuuu!
La fiecare pas pe care-l facem inainte, dam doi inapoi...
Ultimul eveniment din seria "Toate mi se-ntampla numai mie" a fost ieri, duminica, cand ditamai serverul super-rapid, super-puternic super-protejat si super... american, a fost spart de un hacker (turc, se pare) care a schimbat paginile de strat ale tuturor site-urilor de pe server in mesaje islamiste sau anti-kurde... ca n-am inteles ce vroia de fapt.
Buburuza confuza
mihaela amalia spune:
Ce a fost a fost si ce va fi va fi...
Oricum noi iti tinem pumnii in continuare...cu speranta ca toate vor reveni la normal.
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia"La douazeci de ani, domina vointa; la treizeci, mintea; la patruzeci, ratiunea." (Benjamin Franklin)
claujro spune:
quote:
Originally posted by Buburuza-shop
Si-o mica intrebare suplimentara:
Nu-i asa ca ai citit acest subiect din cauza titlului? Sincer?
Multumesc,
Buburuza-ruza
Da.
Claudia, mamica de
baietel de 2003 si de
fetita de 2005 
Poze Mara si Matei
MariVio spune:
Buna! eu sunt Mari si sunt in ultimul trimestru de sarcina. La sfarsitul lui iunie o sa nasc si de aceea imi este fffff greu sa ma plimb prin magazine pt. cumparaturi. Deabia astept sa vad acest magazin virtual si sper sa gasim lucruri multe si frumoase.
. Va salut pe toti......
ligeea spune:
Habar n-aveam despre ce e vorba . Eram curioasa ce sondaje mai sunt . La magazin o sa aveti si hainute pt. copii mai maricei ?
toporas73 spune:
Este foarte adevarat ca titlul e tentant mai ales ca e si scris in asa fel incat sa atraga privirile, insa eu am intrat fiindca ma intereseaza tot ce este despre copii.Am si eu un bebe mic . Iar despre "buburuza" am numai cuvinte de lauda. Ati fost tare draguti la targ cu carligele cu buburuze ca sa nu se deoache piticii
Gabi_K spune:
da, ma tenteaza titlul de "superoferta". Insa cand am vazut preturile... mi-am dat seama ca e chiar super... adica superscump
Mi se pare exagerat sa dai 3-4 milioane pe o masuta de infasat, pe care o folosesti maxim cateva luni... ca dupa aceea copilul nu mai incape pe ea...
ex- gabibarta
Gabi_K spune:
m-am uitat acum si la scutece... acel happy junior pe care-l folosesc la fiica mea, aici e 50 RON, eu il cumpar la 36... fara suparare, e o diferenta cam mare.
ex- gabibarta