Camere foto (digitale, cu film, SLR...)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Oana multumesc de complimente! Sotul meu a facut cercetari si a citit...si rascitit...oscila intre ce vrei tu si asta al nostru..in final..cred c-a dat cu banu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ok, io nu mai zic nimic decat atata:
nu luati aparatul numai dupa citit si rascitit.

in fond, la nivelul asta al tehnologiei, talent sa ai, ca poze bune poti scoate.

ceeace insa TREBUIE facut;
mers la magazin si probat 4, 5 aparate pana cand apare declickul ala, ca ASTA e aparatul dorit.
Pana nu il pui la ochi nu poti sa stii.
porbat mai multe marci si dupa aia decis.

eu una cand am pus canonul la ochi am ramas f f pleostita. Mi s-a parut atat de artificial"!! si vizroul ala cat gaura cheii.
asa ca, pt ca nu aveam bani, mi-am luat Pentax pe film.

uite poze cu el:

http://www.flickr.com/photos/11396438@N00/sets/72157601755647999/

daca as avea acuma resurse, mi-as lua Pentax k10D.pt vizor si pt obiective, si, nu in ultimul rand, Pentax sunt mai usoare decat celelalte, mai de fete asa.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Asa este pina la urma depinde si de talentul fiecaruia...spre rusinica mea nu stiu ce firma este asta..Pentax..dar mi-au placut pozele! Cum poti pune poze de la flick...sa poate fi vazute aici..eu nu am reusit :(

Mergi la inceput

pai trebie sa le faci publice, si dupa aia sa copiezi linkul, altfel nu stiu cum

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Mai vroiam sa spun ceva:

Daria, nu te necaji, pana o sa buchisesti toate functiile de pe S5IS mai curge apa pe dunare:)) eu am un comcat Canon A610, si pana sa invat sa-l folosesc in modul manual(care e aproape identic cu cel dela S5) a durat ceva...cateva luni!!!
poti face fotografii foarte bune , stai linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Sabina, pozele sunt superbe!!! So, tu mergi pe Pentax...sa vad si eu ce "oferte" gasesc pe la noi prin magazine si poate impresionez sotzu ca se apropie aniversarea...

Kim, mi-a placut la nebunie poza cu Luca!!! Exact asta vreau si eu sa fac!!!

Am reusit si eu ceva cu Kodak-ul meu (pe care sotu il lauda tare mult)
http://entertainment.webshots.com/photo/2170478650087737923OVXHUl

http://entertainment.webshots.com/photo/2835834270087737923xiLENm

http://entertainment.webshots.com/photo/2126861050087737923kISAdL

Totusi, nu sunt multumita de culori, si nu prea stiu cum sa focalizez "intentionat"

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Vin si eu cu o exemplificare a ceea ce am reusit sa fac (din lipsa de timp), am sa incerc si eu ce spune Sanzi, doar sa treaca ploile
Ce are aparatul, totusi, bun, este face detectorul.
In rest, sunt incepatoare, dar sper, cu timpul, sa ma perfectionez si atunci sa-mi cumpar unul din aparatele profi recomandate de voi

Edit: Sabinaaa - daca mai ai nervi (avand si burtica) imi poti spune te rog cum se fac poze precum prima din exemplificarea Sanzianei cu ap.Canon ?
Daca va zic ca nu reusesc sa pun nici data, sa apara pe fotografie, apare doar ca setata, dar nu pe imagine

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

cum o sa pui data pe poza? heeeelp.
pai strici toata poza!!! gandeste-te ca pe fatzuca aia dulce de Giulia ar aparea o data.
bleaaaaaaaaaaaaach

(PS m-a omorat cu ochii aia!! sa-ti traiasca frumoasa!!)

ca sa focalizezi numai pe un anumit obiectct trebuie sa folosesti ori modul macro , arutcunci cand esti aproape, ori sa muti pe modul manual si sa ai urmatoarele setari:
diafragma cat mai deschisa (e inseamna valoare mica, Av =2.8, nu cumva sa confunzi cu cfra mare, gen 8, 12, asta inseamna diafragma inchisa), trebuie sa dai zoom cat se poate si eventual sa folosesti manual focus, adica sa ii spui tu la ce distanta sa focalizeze.

N-ai cum daca nu citesti manualul.
asta e primul pas, sa citesti manualul!!!! si sa exersezi pas cu pas.

Sanziana, ce sa zic, kodakul tau isi face si el datoria cum poate, mai mult nu cred ca poti scoate de la el....
eu merg pe pentax ca asa s-a nimerit, sfatul cel mai important ramane insa cel cu pipaitul mai multor aparate pana il gaseseti pe cel care ti se potriveste :)

Mergi la inceput

M-am dumirit...aici in Us nu exista Pentax..de aceea cred ca nu auzisem..
Sinzi cred ca daca ai procesa puti pozele...ai putea sa le imbunatatesti putin calitatea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Exista Kim, cum sa nu
http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8178848&st=pentax&type=product&id=1162594730303
Personal, eu m-am cam mirat totusi ca se vorbeste atat de Nikon si Canon si prea putin de Pentax, eram mica ccc cand taica-miu pasionat de fotografie poseda echipament Pentax pe film.
Din ce am citit, o perioada au cam fost un pic ramasi in urma.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput