Camere foto (digitale, cu film, SLR...)
Raspunsuri - Pagina 15
Guguluff spune:
Stie cineva de unde pot sa cumpar un SLR Canon 400D? In Romania sunt exagerat de scumpe, din State nu are cine sa-mi cumpere unul(desi acolo sunt cel mai ieftine, diferenta de aproape 800 lei fata de F64).
Ideea este daca stie cineva vreun magazin foto in Ungaria, Austria(chiar) pt. ca am avea drum dar nu stim boaba de ungara si nici nu avem unde sa cautam. Sau poate v-ati luat din tara mai ieftin decat la F64 care are kit 400D cu 2700 lei.
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
babyyy spune:
buna,,, as dori si eu un sfat,fratele meu vrea sa isi ia un aparat photo digoital,,, cam in jur de 9 milioane,,, ce firma ii recomandati si la ce trebuie sa ne uitam mai intai cand alegem un astfel de aparat?megapixeli sunt destul de importanti?va pup
adi2003 spune:
Eu as opta pentru un Canon.
Chiar mai devreme m-am uitat pe net la modelul Canon PowerShot A700. Are zoom optic 6X, cu ceva mai mare decat la al meu. (canon A610)
Candy spune:
Eu am de vreo 2 ani jumate un Nikon Coolpix 3200 de care am fost destul de multumita, singurele chestii care ma enerveaza sunt durata prea mare pana cand cand e pregatit sa faca poza (motiv ptr care de mult ori ratez chestiile in miscare) - acu' v-am zis "babeste", nu in termeni de specialitate, nu ma impuscati! - si faptul ca nu prea face bine pozele pe noapte, chiar cu optiunea speciala ptr noapte.
Am nevoie de aparat mai multe ptr poze de familie, in calatorii etc si as vrea sa-mi iau tot unul "japonos" - Nikon, Fuji etc, cu mai multi megapixeli si care sa nu aiba inconvenientele enumerate mai sus. Vreo idee?
Am gasit o oferta buna de Fuji Finepix A900 de 9 MP la 160 eur, stie cineva ceva de el?
God, if I can't have what I want, let me want what I have.
szivarvany spune:
Ce parere aveti despre www.emag.ro/foto_digitale/aparat-foto-digital-canon-powershot-s5-is--pAJ2077B002AA" target="_blank">acest aparat ???
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Sabina spune:
Foarte buna parere.
Dar la banii astia, iti iei Pentax dslr.cauta pe www.fotomagazin.ro, sectiunea fotomarket un Pentax ist, sau DL...
am vazut si la 12 milioane.Nu are 8 megapixeli, dar are e digital SLR...megapixelii in plus sunt praf in ochi pe un senzor mic....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Sabina spune:
woooow.
http://www.foto-magazin.ro/fotomarket-detalii.php?ID=36475
ia uiite anuntul asta!
aparatul pentax k100D are stabilizare in aparat, e f bun.
E muuult mai bine decat Canon s5is....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
kim222 spune:
Daria exact cum spune si Sabina...un aparat SLR, este solutia cea mai buna cind esti dispus sa cheltui ceva mai multi bani..
Noi am avut sony, canon powershot A70, Minolta (ultimul tip)..toate fiind doar simple aparte digitale ..adica poze frumoase si atit!Diferenta am observat-o cind am achizitionat un DSrl...pozele sint de exceptie..
sinzi_ana spune:
Eu il am pe asta:
http://www.kodak.com/eknec/PageQuerier.jhtml?pq-path=8912&pq-locale=en_US&_requestid=15592
si nu prea sunt multumita...
Ori nu stiu cum sa il folosesc...
Dar si eu ma gandesc sa cumpar alt aparat...
Imi cazusera ochii pe asta:
http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8139169&type=product&id=1158323379076
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, 3000km prin Romania