Camere foto (digitale, cu film, SLR...)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

daca zice ceva de firewire sau IEEE 1394 FireWire cere musai port firewire...
care s-ar putea sau nu sa-l ai sau...
daca n-ai decat USB merge si pe ala...

m-am uitat pe net si n-are decat USB...e drept, 2.0, dar nu-i altceva...
by the way, nice camera...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Multumesc mult de rapsunsuri.
Pana la urma am reusit fara sa fac nimic special. Se pare ca era doar un mesaj de atentionare dar daca il inchideam puteam sa-mi vad linistita de treaba.

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Buna seara,

Vreau sa cumpar un aparat foto digital si o camera video Panasonic (cu dvd) si nu stiu ce sa iau. Ma intereseaza ultimele modele aparute, iar ca bani ma pot incadra in 1500 - 2000 $.
Ma puteti ajuta cu un sfat?

Am mai avut o camera digitala si una video cu caseta (tot Panasonic)pe care le-am lasat vara asta mamei mele, dar modele mai vechi (erau cumparate acum vreo 3 ani cred).

mini_me 32+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

mimi_me: daca vrei aparat foto Panasonic, poti incerca un FZ 5, 7 sau 20; camera video iti recomand cu miniDV decat cu DVD
Androix: seteaza aparatul pe PTP si va fi vazut fara probleme in WindowsXP; la transferul pe USB vei avea viteza dispozitivului cel mai lent, dar oricum merge; 350 este un aparat bun
moana: seteaza aparatul pe macro atunci cand fotografiezi de aproape
pentru data pe poze: daca aparatul iti permite si obtii data chiar pe poza, zona respectiva ai pierdut-o, nu mai poti obtine ce era in zona respectiva, poti numai improviza... la aparatele digitale se pastreaza oricum data si ora fotografiei, alaturi de multe alte date despre setarile aparatului in EXIF, informatii ce se pot vedea cu multe programe, cum ar fi ACDSee, IrfanView, Photoshop etc.
Denisa73: ce aparat ai ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

vreau sa imi iau un aparat Canon dar nu stiu la care sa ma opresc exact:
primul - are 10 megapixel si 3 optical zoom - ceva mai scump
al doilea e tot canon - 6.0 megapixel si 4 optical zoom - ceva mai ieftin ca primul ...
care e mai bun oare cel mai scump sau cel mai ieftin?

PS: mi s-a mai intamplat sa iau cel mai scump "la anumite produse" si sa nu fie cel mai bun - deaceea va si cer un sfat.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

spune=ne si modelul.(nu numai firma)

despre ele poti citi pe dpreview.com

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_alinutza spune:

Eu am avut un S2 power shoot de la canon, pe care l-am imprumutat si l-a pierdut... L-am inlocuit cu un Power shoot 700SD, de care sunt ffff incantata, in primul rand de dimensiunile reduse, e f practic, dar si de fotografii!

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Multumesc de raspuns.
Acuma sa raspund si eu la ce mai intrebat sa ma mai poti lumina putin.
Mai multe detali de cat va dau aici nu am despre aceste camere.
Camera 1:
Canon 10.0 Megapixel Digital Camera with 3x Optical Zoom and 1GB SD Memory Card
Take exquisite photos with this 10.0 megapixel digital camera! Features 3x optical zoom, DIGIC III Image Processor with Face Detection Technology, a 2.5" LCD screen, ISO 1600, and an improved High-Resolution Movie Mode. PictBridge compatible. Includes a 1GB SD memory card.
Dimensions: 2-7/64" H x 3-3/10" W x 5/64" D.

camera 2:
Canon Powershot SD700 IS Digital Elph Camera, 6.0 megapixel, 4x Optical Zoom, 4.0x Digital Zoom, 2.5" LCD Screen

E pe un site de la un cardde la care primesc puncte de cate ori imi folosesc cardu si acuma am asa de multe puncte ca pot sa imi iau un aparat foto si unu video ... si nu dau mai multe detalii de cat am copiat aici

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

asta de 10 MP pare sa fie Canon powershot G7, nu e rau de loc!!
la celalalt ai marele avantaj ca-ti stabilizeaza imaginea(IS inseamna image stabilization, asa ceva)
parerea mea e ca ambele sunt f bune :)
alege ce te indeamna inima.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

a, si daca primul vine si cu un card de 1 mb...
plus ca are iso 1600, nu cred ca exceptional ca la aaparatele profi, dar macar iso 400 trebuie sa fie fara zgomot de imagine, sper..

cei 10 MP nu sunt asa o mare scofala, sincer....

Mergi la inceput