Camere foto (digitale, cu film, SLR...)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

am un aparat Yakumo,dar nu am setare pt. data si ora, adca aparatul nu are aceasta optiune.De aceea va intrebam ce fel de aparat sa iau care sa faca direct pe poza data si ora? Aparatul asta si afara ne scoate negri,foarte rar ies ceva mai albe pozele.

Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
http://photos.yahoo.com/ddenisa73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

urasc sa scrie data pe poza... parca-i bon fiscal....:))

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

quote:
Originally posted by Sabina

:((
nu cred ca mai poti s-o sciti decat cu Photoshop.
Ia vezi mai bine in aparat, sa modifici setarea.Ce aparat ai tu?

Am un Kodak. Da.. si mergge si sa-i setez data.
Dar vreau sa modific dupa ce am facut poza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

aia numai cu program sofisticat, adobe hotoshop.

da-mi una pe mail, sa ]vad ce pot face

Denisa, nu am auzit de aparatul asta.
un Canon din seria Powershot te aranjeaza, iti ies poze f bune cu el.are culori grozave si pe inuntru, si pt afara.
uite cum face aparatul meu, canon powershot a610:

www.treklens.com/gallery/Europe/Romania/photo136183.htm" target="_blank"> peisaj,

www.treklens.com/gallery/Europe/Romania/photo131181.htm" target="_blank"> floricele macro,

www.treklens.com/gallery/Europe/Romania/photo104952.htm" target="_blank"> poza noaptea,www.treklens.com/gallery/Europe/Romania/photo100338.htm" target="_blank"> iarna pe ceata ,

www.treklens.com/gallery/Europe/Romania/photo124784.htm" target="_blank">portret de florareasa

;-)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Eu am un Canon si sunt foarte multumita. Si are functia macro pentru a face poze de aproape, deci poti face foto si la un tantar. Noi am fotografiat o furnica cum cara un sambure de pepene...

"Seriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

quote:
Originally posted by Elise

urasc sa scrie data pe poza... parca-i bon fiscal....:))

Elise

Draguta comparatie, am ras 5 minute...

Florile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

quote:
Originally posted by Olivia26

Eu am un Canon si sunt foarte multumita. Si are functia macro pentru a face poze de aproape, deci poti face foto si la un tantar. Noi am fotografiat o furnica cum cara un sambure de pepene...

"Seriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru"

olivia, cum ai setat aparatul ca sa faci asa poza? ca ma chinui si eu sa fotografiez niste flori si nu prea imi iese. si nu mi-ar strica putzin ajutor....

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna,
noi ne-am cumparat de curand un pachet Kodak EasyShare (nu din Romania) :
1. aparat foto Z650 http://www.kodak.com/eknec/PageQuerier.jhtml?pq-path=8016&pq-locale=en_US&_requestid=3181
2. printer dock nu mai stiu exact seria, arata asa http://www.kodak.com/eknec/PageQuerier.jhtml?pq-path=6587&pq-locale=en_US&cameraEkNumber=EKN031482&Visible=false&navCategory=EKN031482

Ne-am cumparat si o memorie externa de 2GB (de la SanDisk), poze sa fac.... (interna 32 MB)

Aparatul pot sa-l incarc direct din printer, pot selecta poza dorita si tipari imediat. In ultimul an nu prea am mai scos pe hartie si era cat pe ce sa pierdem toate pozele facute in aceasta perioada.Cu cel analogic este mai greu acum cand ne-am invatat cu cel digital , trebuie sa te mai duci la laborator si sa mai astepti nerabdator sa vezi ce a iesit!

Ap. este ok , problema este ca in Bucuresti nu gasim consumabile pt. imprimanta. Stie cineva un distribuitor Kodak in Romania?

Am mai facut poze si mi-au placut cu Sony,HP si Canon.

Un aparat profesional avea un fost coleg, era de la Olimpus, dar cele profesionale costa deja de ordinul miilor de $/euro....

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Salutare
Am si eu nevoie de ajutor plsssss
Deci: am un aparat canon 350D si am ajuns abia la stadiul de descarcare a pozelor in calculator. Asta e pe pagina a 2-a manualuluii de instrucituni care e destul de stufos, deci o sa mai dureze pana invat cat de cat sa umblu cu el.
Problema mea e urmatoarea: calculatorul imi vede aparatul (inca nu am luat si card reader), pot sa salvez fotografiile direct de acolo pe rand una cate una. Daca vreau s-o fac asa cum ar fi normal prin softul aparatului imi zice ca am conectat un cablu usb high speed dar nu am port de high speed si sa-mi bag mintile in cap.
Acu': imi trebe alta gaura? Sau imi lipseste vreun driver ceva?
Sa nu radeti prea tare...

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Eu zic ca daca PC-ul iti recunoaste aparatul foto, poti copia pozele manual, adica selectarea lor, CTR+C si apoi Paste (Ctr+V) acolo unde vrei sa le pui. Poti sa selectezi mai multe poze deodata sau toate, ca bucata cu bucata iti ia timp si nervi.
S-ar putea sa-ti mearga si prin softul aparatului, direct, pe un port USB obisnuit. Trebuie incercat.

Florile mele

Mergi la inceput