Fibrom uterin (10)
Raspunsuri - Pagina 7

arinna spune:
Daiana,
Si ce daca e cavitatea curata, poate ii ai subserosi, astia nu-s in cavitate....

kim spune:
Arinna, remediile homeopate le gasesti si aici, no problem. Sunt universale. Deci poti sa incepi in Ro si continui aici ca si mine... iti zic eu ca poarta noroc
Apropo, am si eu o amica pe aici care, cu uter retrovers cu tot, are acum un baiat de 7 ani bine mersi. Nu dipsera si du-te numai la medici care crezi ca te pot ajuta, altfel e pierdere de timp.
Madas, ma uimesc si eu pe mine, iti dai seama ca am motive sa fiu happy, abia astept momentul in care ma va uimi fetita pe mine! Tu ce mai faci, cum esti?
KIM & p’tit bout d’chou
photos

Dianadi spune:
quote:
Originally posted by arinna
Daiana,
Si ce daca e cavitatea curata, poate ii ai subserosi, astia nu-s in cavitate....
Arinna, asta vroiam sa stiu. Deci fibroamele sunt de mai multe feluri. Subserosi inseamna in perete? poate de aceea nu i-a mentionat profesorul, dar celalalt doctor i-a mentionat. Poate ii aveam si in momentul operatiei, dar nu impiedica sarcina, pe cand celalalt fibrom, sub forma de polip o impiedica? Poate aceste fibroame subseroase apar si se resorb mai usor?
Da, mi-a facut o ecografie chiar ieri, cand mi-a spus ca am cavitatea curata.Dar mai am un chist pe ovarul drept, un chist hematic ("probabil un folicul care a sangerat" a spus)- celalat doctor a spus "structura macrolezionara", "posibil chist endometriozic" si m-a speriat. Prof. M mi-a dat Diane 35 pentru 2 luni pentru chist, dar eu vreau sa raman insarcinata si ma gandesc sa fac un tratament naturist, cu mladite de zmeur si altele, vazut aici pe site, urmez si un tratament homeopat foarte minimal de la Fundatia Similimum, daca ati auzit de ea.
Cu curaj inainte

Daiana
"Singurul lucru mai maret decat puterea mintii este curajul inimii."

Mada28 spune:
Buna fetelor,
Va urmaresc ,din umbra, din aceasta vara cand am decis sa renunt la anticonceptionale si sa fac un bebe. Tot atunci am aflat ca am un uter fibromatos si un nodul in peretele posterior, de 24 mm, partial calcifiat. Din iulie si pana acum am tot incercat si ... nimic. In ianuarie am avut 4 zile o scurgere foarte mica, maronie, care m-a pus pe ganduri si am mai facut un echo. Doctorita a vazut un uter fibromatos, retroversat, dar nici un nodul ci o formatiune de aceleasi dimensiuni, dar in cavitatea uterina, pe care ea a calificat-o drept un cheag si a recomandat un control ginecologic. Voi face si un astfel de control. Ce credeti trebuie sa ma ingrijorez ca nu am ramas pana acum.Am sanse si daca da, ce ar mai trebui sa fac? Eu am inceput un tratament cu tinctura de zmeur.

Mada28 spune:
Buna fetelor,
Va urmaresc ,din umbra, din aceasta vara cand am decis sa renunt la anticonceptionale si sa fac un bebe. Tot atunci am aflat ca am un uter fibromatos si un nodul in peretele posterior, de 24 mm, partial calcifiat. Din iulie si pana acum am tot incercat si ... nimic. In ianuarie am avut 4 zile o scurgere foarte mica, maronie, care m-a pus pe ganduri si am mai facut un echo. Doctorita a vazut un uter fibromatos, retroversat, dar nici un nodul ci o formatiune de aceleasi dimensiuni, dar in cavitatea uterina, pe care ea a calificat-o drept un cheag si a recomandat un control ginecologic. Voi face si un astfel de control. Ce credeti trebuie sa ma ingrijorez ca nu am ramas pana acum.Am sanse si daca da, ce ar mai trebui sa fac? Eu am inceput un tratament cu tinctura de zmeur.Am uitat sa va spun am 28 de ani.

Dianadi spune:
arinna, deci pleci in Canada? Multa bafta!
Si eu am cativa prieteni si multe cunostinte (prieteni ai prietenilor plecati) si sunt OK.
Ti-am raspuns la homeopate. Eu tratamentul dr. Chirila acum cativa ani nu l-am urmat, m-au descurajat ai mei, iar pe celalalt, de la Fundatia Similimum de-abia l-am inceput.
Daiana
"Singurul lucru mai maret decat puterea mintii este curajul inimii."

arinna spune:
Daiana
...uita-te aici http://reclama/fibromul_uterin.htm , o sa vezi tipuri de fibroame si te poti uita si la alte subiecte care te intereseaza ...pentru chisturi de diverse feluri poti sa dai o cautare pe google, eu asa am facut si nici mie nu mi-e clar daca erau chisturi sau foliculi, care cica se confunda usoar intre ele iar eco nu e cea mai buna metoda de diagnostic in cazul lor...
...cat despre tratamentul pentru chist,cu anticonceptionale, nu-l amesteca cu altceva, daca te hotarasti sa-l urmezi si ai incredere in medicul tau...unele fac rau fibroamelor, adica cresc...dupa ce il opresti iei mladitzele si alte tratamente pro sarcina, ca altfel se bat cap in cap si te dereglezi de-a binelea...
Dr ar fi trebuit sa vada si fibroamele subseroase,daca exista, chiar daca contribuie mai mult sau mai putin la infertilitate, si sa le mentioneze...daca ai incredere in el, fa ce spune...
Si eu am avut chist hematic spart, dar mi l-au descoperit la operatia de apendicita si l-au scos...
Poate se mai elibereaza Mada cu treburile, sa-ti spuna patania ei cu chistul si fibromul, de care pomenise in mesajul ei anterior...
Parerea mea e ca doua luni de tratament cu Diane nu afecteaza chiar asa mult posibilele fibroame nou aparute...Dupa cele doua luni, faci o eco neaparat si vezi ce e cu chistul, cu fibroamele si...incepi cu mladitzele si alte tratamente naturiste progestative...
Kim,
...multumesc pentru raspuns, nu stiu ce sa fac insa cu restrictiile in timpul tratamentului homeopat, trebuie luat dimineata si nu ma pot impaca fara cafea sau ceai verde macar...stiu ca nu e bine sa mananci inainte sau dupa un timp, asa ca nu am reusit sa ma tin de un asemenea tratament asa cum ar fi trebuit...sa le iau e usor, dar daca beau cafea si mananc dimineata ceva, nu-si fac efectul, iar sa le iau mai tarziu...uit, sau trebuie sa manac din nou...Tu cum te descurci cu administrarea lor?
Nu mi-e mie numai de uterul retrovers, as face cezariana- daca e posibil, cu atatia bolovani pe acolo...Dupa cum spuneam, e foarte rigid si nu se va putea mari...Odata cu ramanerea insarcinata nu s-ar rezolva totul pentru mine...pana la urma ajung la un paradox, vreau un copil dar nici nu incerc, pana nu-mi da vreun ginecolog o speranta...Ei, si in plus nici n-am cu cine...Ar trebui ca macar azi sa ajunga actele pe care le-am trimis in Canada pentru plecare, joia trecuta si cam stau cu emotii...Macar sa raman intreaga ca daca e ceva, pe mana medicilor de acolo o sa ajung- buni, rai cum or fi-asa ca mai putin conteaza ce zic astia de-aici, numai sa nu ajung la operatie...De-asta ma agit acum de fapt, si ma si informez despre una, alta...
Mada,
...asteptam sa te eliberezi la serviciu, sa te intorci printre noi

oanalu spune:
Arinna, ai voie ceai verde in timpul tratamentului homeopat. Cu cafeaua e mai greu dar o poti inlocui cu cea fara cofeina desi nu are acelasi efect dar acelasi gust da. Primele 2-3 zile sunt mai dificil de trecut apoi te obisnuiesti. Pana la urma e o chestie de vointa. Si eu am tot amanat tratamentele homeopate din cauza cafelei (sunt si hipotensiva nu puteam sa vorbesc dimineata inainte de a lua o gura de cafea) dar mi-am impus sa renunt pe perioada tratamentului si am reusit. Apoi am constatat ca nu ma mai dureau asa tare sanii si am zis ca e o chestie buna.
Efectul care il are cafeaua asupra organismului, energizant,revigorant, se poate obtine cu ceai in care pui tinctura de guarana (asta m-a invatat medicul homeopat).
Asa ca poti incerca.
Numai bine,
Oana.

arinna spune:
Oanalu,
...multumesc mult pentru idee...cred ca ceaiul verde imi e suficient ca sa inlocuiesc cafeaua...de la un timp n-o mai suport nici digestiv,nu-mi mai e pofta si o beau doar pentru efect, ca si eu sunt"dependenta" de "ceva" dimineata...Intr-adevar plantele astea sunt atat de puternice...cafea, ceaiuri...au efecte imediate de multe ori...
Problema e ca tratamentul homeopat nu prea se face pe termen scurt...ci pe luni sau ani...asa ca va trebui sa respectam oarece program mereu...
Nu stiam ca am voie ceai verde...e foarte bun pentru trezire...
Te pup, numai bine si tie...
Daiana
...acum am vazut mesajul tau, da, sotul meu e acolo dar eu inca ma omor aici cu probleme multe...astept sa ajunga actele la el si sa depuna dosarul pentru mine...Multumesc pentru urari !
Am fost in vizita asta vara,trei luni si ziceai ca-s de-acolo...mai putin cu izolarea, ca-n zona nu-s romani deloc si lumea sta mai mult prin casa iar engleza mea e la nivel mediu...da si asa n-a fost rau deloc...Pot sa iau viata de la capat daca am posibilitatea...

samyra spune:
BUNA SEARA,
IMI EXPLICA SI MIE CINEVA CUM SE POATE SA INTRU SI EU IN VORBA ???
PUPICI LA MAMICI
SAMY