Fibrom uterin (10)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Multumim mult Kimutza! Si tie numai bine si fericire!

Mergi la inceput

Fetele s-au facut bine, nu mai au fibroame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanalu spune:

Va urez ca anul care vine sa fie de bucurii, multa sanatate, toate relele sa dispara si sa vi se indeplineasca toate dorintele.
La multi ani!
Oana

Mergi la inceput

Multumim, Oana, si tie la fel !

Un An Nou fericit si numai bine tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns talida09 spune:

Fetelor puteti sa-mi spuneti unde,la ce doctor din din Iasi a-si putea sa merg cu mama sa se opereze de fibrom?Am vrea o interventie cu laser care sa nu lase urme.M-ar interesa si medicii din Bucuresti.Sau va rog sa ma indrumati catre un subiect din cele 10 capitole in care se discuta despre medici recomandati,pretul unei astfel de operatii.va multumesc anticipat si astept raspuns urgent pentru ca ne cam gabrim(mama e foarte slabita si vrem sa terminam cu cosmarul asta odata!)

Mergi la inceput

Talida in Iasi un medic foarte bun este Onofriescu.Este director la Cuza Voda si are si cabinet la autogara. Nu stiu daca face laparoscopic, depinde de marimea fibromului.
Multa sanatate.
Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns talida09 spune:

oanalu multumesc mult!Esti o scumpa.Stii cumva si ceva despre costurile unei operatii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fanny40 spune:

quote:
Originally posted by MadaS

Mcbeal

Insanatosire rapida si inca o data multumiri si lui Tia care ne-a informat prompt de starea ta, imediat dupa operatie.

Ma bucure enorm ca ti-ai revenit destul de repede, chiar daca operatia s-a desfasurat clasic in cele din urma.
cat despre hemoragii, eu n-am deloc deloc abundente (analizele de sange sunt brici de altfel), dimpotriva, al meu fiind extern uterului am menstruatii reduse chiar, dar in compensatie imi creeaza niste dureri, ca-s singura pe forumul asta care ma laud cu dureri si nici o hemoragie.
Inca mai poftesc posesoarele de fibrom (eventual necrozat ca al meu) sa-mi impartaseasca daca au avut dureri, dar nimeni nu-mi raspunde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fanny40 spune:

Am fost operata de 2 ori de fibrom. Nu am avut dureri. La primul care a fost mare (9 cm) am avut hemoragii la CM, dar de cele mici care au aparut dupa 7 ani nu am avut inca simptome - le-am descoperit la investigatiile facute pentru ca nu ramineam gravida. La timisoara se plateste cam 100 - 300 euro pentru operatie functie de cit este de dificila. Mai este si anestezistul. Am auzit ca la Bucuresti se poate rezova problema fibromului altfel decit prin operatie, dar nu stiu cit este de afectata o sarcina ulterioara. A auzit cineva despre sclerozarea venelor care alimenteaza fibromul?? A facut cineva aceasta metoda de stopare a fibromului?

Mergi la inceput

Talida,despre preturi nu stiu absolut nimic, dar daca te hotarasti te poti informa la fata locului.
Fanny interventia se numeste embolizare si mai multe poti afla daca citesti capitolele anterioare. Eu am facut aceasta interventie si iti pot sta la dispozitie cu orice informatii.
Numai bine,
Oana.

Mergi la inceput