Fibrom uterin (10)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris7 spune:

Madas
Mersic mult!
...sper sa imi revin cat mai repede.
Da dr. T ma chemat la control la 6 saptamani de la operatie.
O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcbeal spune:

Buna dimineata la toata lumea!

Tocmai m-am intors de la dr. si am urmatoarele noutati:
in primul rand legat de ciclu, Cris, ce te doare pe tine. Mi-a spus ca in principiu CM nu se deregleaza in urma operatiei, in cazul in care nu au fost implicate ovarele. Dar ca e posibil sa si intarzie un pic, nu e motiv de ingrijorare. Chiar asa, la tine s-a rezolvat problema? Eu am toate semnele de dinainte de CM. Ar trebui sa vina maine sau duminica, nu mai stiu exact. Te tin la curent.
In al doilea rand, mi-a scos firele si operatia arata foarte bine.
Mi-a interzis sa fac vreun fel de treaba in casa (nici macar vasele din masina de spalat vase n-am voie sa le scot). A zis ca si in cazul in care nu se vad efectele pe moment, urmarile se pot vedea mai tarziu, peste cativa ani. Asa ca am mare grija de treaba asta si ma rasfat. O sa ma invat o puturoasa.
Mi-a luat si sange pentru analize, dar rezultatele le voi avea de-abia luni.
Cat despre bb, asa e, trebuie sa astept 6 luni, sa se refaca uterul.
Mi-a dat concediu medical pana pe 2 ianuarie, cand m-a chemat din nou la control.
Speram sa nu apara nici un fel de complicatii, pana acum a decurs totul ok.
E cam plictisitor sa stai asa toata ziua si sa nu faci nimic, dar riscurile sunt prea mari, asa ca stau potolita.

Numai bine si WE placut tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris7 spune:

Mcbeal
Mersic mult! Chiar eram interesata ce zice si doctorul tau.
Eu sunt destul de bine. Oricum imi este mai bine si nu ma mai tine asa rau operatia. ( doar cand incerc sa ma ridic brusc sau la anumite miscari)
Deocamdata nu mi-a venit ciclul dar sper sa se regleze.
Referitor la refacerea uterului si mie mi-a zis acelasi lucru : dureaza circa 6 luni.
Tu cand ai fost operata?
Eu acum sunt la firma si intr-adevar este tare plictisitor sa stai acasa ( eu nici nu am iesit din casa aproape 2 saptamani ) luind in calcul ca nu poti sa faci mai nimic din cauza operatiei. Si mie mi-a zis sa satu mai cuminte .
Ti-a mai trecut raceala?
Numai bine si sanatate!

Weekend placut la toate fetele1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Fetele, ia uitati-va aici, peste 40 de cm de zapada...

Si am o ghicitoare pt voi: Ce mi-a adus mie moshu' in poza 1, dar in poza 2 ?

Multa sanatate si sarbatori fericite!

KIM & p’tit bout d’chou
photos

Mergi la inceput

Surpriza: mi-a venit azi CM, absolut normal, la 27 de zile. Pana acum nici urma de cheguletz, sper asa sa si ramana. Ajunsesera un cosmar pentru mine zilele din luna in care aveam ciclu.
Ca stare generala e mult mai bine, cu toate ca imi mai curge inca nasul si mai stranut. Operatia nu mai doare aproape deloc (pe 7 decembrie am fost operata, acum 10 zile), doar mai inteapa din cand in cand.
Raman la parerea mea, sunt niste profesionisti medicii de aici de la Universitate.
Cu anemia cred ca e ceva mai bine, ca ma simt mai energica. Sa vedem rezultatul de luni de la analize.
Una peste alta, ma bucur ca mi-am luat inima in dinti si m-am operat. Era practic singura solutie.

toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Fetele, ma bucur pentru voi,care sunteti bine, o sa mai apar si eu pe aici cand am vesti bune, ca sa nu va stric dispozitia...ca deocamdata nu prea am...

Va pup si va doresc sarbatori fericite, sanatate si reusite in toate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carm3n spune:

Buna fetele!
La doar o luna de la embolizare fibromul surorii mele a scazut de la 12 cm la 7,8 cm. Menstruatia a venit normal, fara cheaguri, dureri sau altceva, exact cand trebuia sa vina. Daca scade in ritmul asta in cateva luni o sa dispara???!!! Nu mai stiu ce sa cred. Astept sa faca ecografie peste inca o luna.
CRACIUN FERICIT LA TOATA LUMEA!

Mergi la inceput

Craciun fericit!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Ma bucur mult Carmen, asa da vesti !

Va pup pe toate si va urez "Craciun fericit!" si implinirea tuturor dorintelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Va doresc Craciun fericit si un An Nou plin de bucurii!

KIM & p’tit bout d’chou
photos

Mergi la inceput