Fibrom uterin (10)

Capitolele precedente
Fibrom uterin
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=23533" target="_blank">(1) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=28892" target="_blank">(2) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33534" target="_blank">(3) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40375" target="_blank">(4) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41875" target="_blank">(5) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44379" target="_blank">(6) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45813" target="_blank">(7) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49412" target="_blank">(8) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57478" target="_blank">(9)
Alexandru, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=19306&whichpage=10" target="_blank">minunea noastra (14 iulie 2005)

Raspunsuri

ingeras26a spune:
Draga mea Tia,
Am fost si la dr meu acum (eco) si mi-a spus ca el nu vede nici un fibrom, ca uterul este putin suprapus pe un ovar si de-aia i s-o fi parut celeilalte doctoritze...este posibil asa ceva? eu pe cine sa cred?
Pupicei, Ingeras

Tia spune:
sa fiu in locul tau, as mai face o ecografie du-te la dr. Iosup, la CMU sau Diagnosis. poate a treia opinie va lamuri lucrurile..
Alexandru, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=19306&whichpage=10" target="_blank">minunea noastra (14 iulie 2005)

MadaS spune:
Ingeras
Mergi la dr Iosup, spune-i ce dubii ai si si eu cred ca te va lamuri.
Eu am facut 5 eco in decurs de 6 luni la care imi spuneau ca am chist (se confunda chistul ovarian cu fibromul relativ frecvent) si in relitate aveam fibrom.
Tot dr Iosup a fost cel care n-a ezitat in diagnosticare corecta.
ti-l recomand si eu

arinna spune:
Ingeras,
...sa ne spui si noua cum ti se pare Iosup, vreau sa merg si eu la el...vezi ca e numai la Unirea, pe langa Junior am inteles...nu e la orice UMC...
Mcbeal, te asteptam cu vesti...

mcbeal spune:
Fetelor, pentru toate si in special pentru Tia (stie ea de ce...).
Am ajuns in sfarsit acasa si sunt tare happy ca a decurs totul cat de bine se putea in conditiile date.
Deci: miercurea trecuta m-am internat dimineata. Dupa vreo 2 ore a aparut doctorul, care mi-a spus ca nu imi poate promite ca va fi laparoscopic, dar sa nu-mi fac probleme ca totul va fi ok. In plus, m-a anuntat ca hemoglobina mea are o valoare jalnica (si anume 8, cand in mod normal e 12). Si ca din cauza asta, in functie de cat de tare voi sangera, va trebui eventual sa-mi faca transfuzie de sange. A zis sa astept ca ma va lua curand la operatie. Nu va pot spune ce morcov urias aveam, mai ales dupa ce am aflat si de anemia puternica (evident generata de miom). Atentie fetelor care stiti ca aveti hemoragii puternice la CM si totusi nu vreti sa va operati, duceti-va periodic la medic si controlati-va valorile sangelui!
Dupa operatie m-a trezit anestezista, care mi-a spus: 'De acum veti putea din nou sa aveti copii'. Eu habar n-aveam pe ce lume sunt, tremuram din toate incheieturile si aveam senzatia ca e cutremur. Anestezia a fost foarte puternica (operatia a durat peste 3 ore cu totul) si mi-a fost cam rau dupa trezire. Plus durerile de rigoare. A aparut medicul si mi-a spus ca au incercat laparoscopic, dar n-a mers din pacate, ca miomul era extrem de moale si nu se putea curata suficient de bine (fiind intramural si mare). Oricum, mi-a spus ca avand in vedere ca mai vreau copii e mult mai bine ca l-au operat asa, ca au reusit sa curete totul perfect. Si asta s-a vazut, pentru ca am sangerat f. putin dupa operatie, a doua zi eram in picioare, iar azi, in a cincea zi, mi-au dat drumul acasa.
Cam o zi si ceva dupa operatie e rau, dupa aceea scad durerile vertiginos si starea generala se imbunatateste.
Sunt foarte fericita ca s-a terminat cu bine povestea asta, ca mi-era tare frica.
Hemoglobina a scazut dupa operatie la 7.2, iar astazi inainte de a pleca din spital era 7.7. Asa ca incet-incet se normalizeaza.
Va pup pe toate si daca vreti anumite informatii intrebati, ca va raspund cu placere.

Tia spune:
bravos si bine ai revenit acasa mcbeal, my old friend
refacere grabnica si concedii placute .. hi hi
p.s. ti-am trimis niste poze pe adresa de acasa..

ingeras26a spune:
mcbeal, bun venit acasica si pe DC si multa sanatate! si bb mik cat mai curand :))
Pupicei, Ingeras