cartile lui Cioran,
"Daniel Martin"
Marquez
Umberto Eco
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
Mie mi-a placut Cioran, Proust, mi-a placut si Alchimistul si in general citesc pana la capat...cu o exceptie: Cel mai iubit dintre pamanteni; de nenumarate ori am inceput-o si tot de atatea ori am last-o. Era una din cartile preferate ale bunicii si se enerva ca nu-mi placea. Ce sa fac? Nu o pot citi cu forta.
mami de dani
James Joyce - am o senzatie ingrozitoare de deja-vu care imi ridica parul de sira schinarii.
Lotte la Weimar si Balzac.
Roxana
Da... tot cu Kafka am avut si eu probleme de era sa-mi pierd dantura si am renuntzat la el tot ca la spart nuci cu maselele... si la fel pana sus la "Castelul" n-am putut sa urc sa aflu ce era inauntru...am rezistat pana la ala care umbla pe drum cu cutzitul infipt in spate fara sa sa fie constient prea era plastica imaginea si cumva... regasibila in realitatea curenta !
Proust,categoric nu l-am putut termina niciodata!
Si mai e Sienkiewicz,nu ca nu l-am putut citi,cat mai mult m-a plictisit.Cred ca nu e genul meu.
Dintre cei pe care i-ati insirat aici,ce sa zic,mie-mi cam plac toti.Ba chiar imi plac de-adevaratelea...probabil,la mine-i problema!.Aaa,mai putin Llosa!
n-am reusit sa termin LEGATURILE PRIMEJDIOASE de LACLOS. imi place filmul dar cartea ma scoate din sarite (altcumva era daca citeam cartea intai)
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!