Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (139)
Raspunsuri - Pagina 12
ANDREEABANICA spune:
Buna,fetele!
...tocmai ce ne-am intors cu pitica de la spital,uf,ce sa va zic,dupa patru zile de antibiotic continua sa faca febra mare,39-39.5 si printr-o cunostinta am ajuns la Spitalul Colentina,la o pediatra super de treaba,care mi-a confirmat temerile....viroza nu este de natura bacteriologica,deci i-am dat degeba antibiotic....ma oftic tare de tot,fiindca nu sunt de acord cu antibioticul,mai ales la puiu mic...imi vine sa-lpe pediatrul nostru,care altceva nu stie decat sa dea antibiotic....uf,trebuia eu sa ma iau dupa instinctele mele si pana acum era bine micuta....e dar las ca trece...
.....n-am apucat sa citesc nimic,ma duc sa vad ce-ati mai facut...
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
polux spune:
Buna dimineata, mai pe dupa amiaza asa.
Gata s-a opriy ninsoarea, si au si facut curatenie pe stazi americanii astea. Noroc ca stau langa parc si e zapada acolo sa o admir.
Lumi...de tare sunt tare (mai ales in fata celorlalti), dar asta nu inseamna ca o data sau de doua ori pe zi nu trag un bocet cu ochii pe desktop unde e poza Adelutei.
Cori, te inteleg asa de bine, eu tocmai de asta nu am decat 2 poze la vedere,in toata casa ale Adelutei, cu ai mei nu am nici una, ca ma inabuse plansul.
Roxi si Cori...sala, ce va apucat mama. ca si pe mine ma apucase acum vreo 2 luni...si m-a tinut fix o saptamana, dupa care am inceput sa gasesc motive: ca nu-mi plac aparatele din sala (avem in building la noi sala), ca e prea frig, ca e prea cald....dar acestea sunt motive.
Pupacim gasca
Liliana
PS.Inca nu am terminat de citit, asa ca revin
alice2004 spune:
Andreea, imi pare rau sa aud asemenea vesti, muuulti pupici Alexiei si sa se faca bine !!! Eu am constatat chestia asta cu antibioticul la fratele meu - fetita lui are 5 ani si la oricee problema de sanatate pe care a avut-o pediatra de la policlinica asta i-a recomandat - invariabil :antibiotic ! Au un fix astia, ca si povestea cu decalotare la baieti ! Si eu tot asa - !
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Dorsilia spune:
Carmen- eu il caut la talpi de cate ori venim de afara, ca oricum ii schimb ciorapii si-l gadil la degetute...sunt caldute chiar daca a stat jos din carucior, parca sunt mai reci cand nu umbla
szivarvany spune:
AndreeaB - sanatate muuulta, muuulta bruneticii mele preferate !
Polux - ggod morning !
Philip, Kim ???
_
Daria & Giulia (2004 08 16)
VENITI LA BAZAR SA-L AJUTAM PE ALEX !
Sarbatori fericite !
Supercopiii iulie/august 2004
alice2004 spune:
Pai Lia, e normal sa aiba picioarele un pic mai reci, ca doar a stat in carutz ! Sa stii ca si pe Andrei il mai las sa doarma afaara, dar nu mai mult de o ora cind e frig !
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Dorsilia spune:
Alice, asa e. Voi ii scoateti tot cu carucioarele sport? Aici am vazut ca au scos mamicile carucioarele mai groase la interval, adica alea ce avura si landou, acum le folosesc ca si carucioare sport, dar tot cu husa si paravane
alice2004 spune:
Io una am si carutz sport, dar nu l-am folosit decit vara ... de umblat mergem tot cu cel mare, "tutankhamon"-ul, asa ii zice sotul meu ! Sa vezi cum il car io pe scari ... cu tot cu copilu de 12 kile in el !!!
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
carmenp spune:
andreea, imi pare rau, ufuf, si-acu ce tratament are?
Carmen,Ilinca&Ionut va ureaza Sarbatori Fericite!
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
Dorsilia spune:
o sa il chem pe tati sa ii arat ca nu numa io fac asa dec...ca mi-a zis ca NU E OK, sa scoatem ditamai namila de carut, ca nimeni nu-l mai foloseste pe ala, ete na, il foloseste da nu ma crede el