Bebelusi de martie - aprilie 2005 (60)
Raspunsuri - Pagina 8

ellinia spune:
Rp, si eu am avut o experienta foarte neplacuta cu Milumil3. Si chiar sunt foarte nemultumita de el dar n-am incotro, Stefan e cel mai mare fan al celor de la Milupa asa ca ma chinui in continuare cu el, pana ccnd am sa ma enervez si am sa-i dau lapte de vacuta!
Ninocikap, stiam eu ca Alex e cel mai cuminte copilas de pe la noi! Crd ca e singurul care bea lapte din canita, nu? Stefan bea numai ceai dar din canita obisnuita sau mai nou din capacul de la biberon.
Ana, sunt foarte sigura ca i-a facut vaccinul anti-rujeolic. Daca imi aduc bine aminte a zis ca-l are de cva timp si l-a pastrat.
Mamacita, noi am facut tratament cu fier de la 2 la 4 luni, cate 5 picaturi dimineata si seara. Acum luam doar preventiv, cate 5 picaturi pe zi, de vreo luna si am sa-i dau pana se termina sticluta, probabil vreo 2 luni. Acum ii place foarte mult si da din maini cand vede sticluta (are si gust bun ca am luat si eu, cu asta mi-a trecut caderea parului)
Laura, ti-am vazut minunea! o adevarata domnisoara, in curand o sa mearga singura! de la Stefan!
SARBATORI FERICITE VA DORIM!
Cristina si
bebe Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

rp spune:
Aici am gasit prospectul vaccinului. Sper sa mearge link-ul:
http://www.cantacuzino.ro/ro/Produse/Catalog%202005/Grupa%20A/Subgrupa%20A1/
Nino,. Am sa mai incerc cu canutza, i-am dat doar ceai cind am cumparat-o dar mi se parea ca inghite prea mult aer si, cum am scris mai sus, ea regurgiteaza mult, asa ca am abandonat-o.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapav03/my_photos
roxana si marutza (22.03.2005)

rrox3 spune:
Ana, Mamacita, Rp Multumim
Ninocikap multumesc, o sa-i dau si eu pana termin sticluta.
Mamacita Ioanei i-a recomandat dupa hemograma 15 pic/zi pentru 2 luni. Eu i-am dat doar 10 pic./zi o luna si ceva luandu-ma dupa ce scrie pe prospectul lui si acum, dupa ultima hemograma (buna) ii dau 3 pic/zi profilactic. Cand termin sticluta cu siguranta ma opresc.
Andira, Ana Am gasit de unde sa cumpar vaccin AR!! Am sunat la Cantacuzino si il au si il vand. Costa doar 35.000 lei, dar il vand numai pe baza de reteta de la medicul de familie. Eu am vorbit acum cu pediatra (si ea m-a sfatuit sa astept pana la 9 luni si nu era deloc incantata de vaccinarea asta, dar, mi-a zis ca daca e ordin nu se discuta), o sa iau luni reteta de la ea si o sa vina acasa peste doua saptamani sa i-l faca. tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze septembrie - octombrie

coco spune:
Rp- multumesc de link-ul cu vaccinul asta turbat
Rrox-poate nu m-am exprimat eu bine: am intrebat pediatra dc. atunci cand ajung acasa sa-i pun un supozitor Paracetamol, ceva, impotriva febrei- atunci mi-a zis ca nu e cazul, ca nu are reactii (bineinteles ca nu mi-a completat ca e posibil ca in 5 zile, cum bine ai spus, sa apara probleme). Nu ne ramane decat sa asteptam! Si eu l-am scos afara ...
Mamacita-naspa sa faci fac. la Craiova, cred! Eu am facut-o la Cluj , asa ca cearta-te cu mine!
Bravo lui alexutz ca nu-si mai prinde mintea cu voi si doarme linistit de acum!
PS: nu am inteles explicatia pt. Daria-ceva legat de fluorul din apa- eu ii dau doar apa plata, e o problema (ceva lipsuri)?
Corina si Vlad(11.03.2005)
Amintiri
Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png

coco spune:
Rrox- am uitat ce era mai imporatnt: multa sanatate Ionaei, bine ca ai rezolvat si cu vaccinarea at home!
Voiam sa te intreb de mult: de ce ii facusei radiografie Ioanei sa vezi dc. are dintzisori? Ca eu incep sa ma intreb de ce nu are Vlad... Am retinut bine?
Corina si Vlad(11.03.2005)
Amintiri
Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png

mamacita spune:
laura,bine-ai venit;iar Alexia e o frumusete,sa ne mai pui poze,e taaare dragalasa,sa va traiasca!
andira,Ana,rp,nino,ellinia,multumesc pt.raspunsuri.nino,ai dreptate cu bordeiele,e exasperant!si tu,rp,gandesti foarte corect,trebuia sa fim anuntati din iunie,dar ministerele adunate nu stiu daca functioneaza pe un creier
Ana,daca se prelungeste epidemia si se insista pe vaccin,i-l fac,altfel as dori sa i-l administrez-ROR-la 1 an.
rp,daca Cristi,sotul tau,e capabil sa se scoale prompt pana la anii gradinitei-am auzit frecvente cazuri,noua de asta ne e teama,si sora-mea facea la fel-atunci exista si posibilitatea asta-vezi maica-mea.
Si cu vaccinul,in cazul tau,cred ca ai procedat f corect.
Ana,si Alex regurgiteaza des asa cum povestesti,dar am inteles din citite ca pe la 1 an dispare.
nino,sa-ti traiasca cumintelul!
cenia,LA MULTI ANI pt David!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

adrianafedorca spune:
salutare fetelor,
n-am prea avut timp sa mai intru pe aici pt ca toata ziua ma ocup de cazul Alina, trimit mailuri, telefoane, ma milogesc de toti sa dea un banutz pe ea,
avem 2 vesti una buna una rea...cu care sa incep? hai cu aia buna... au programat-o la operatie intre 18-21 decembrie 2005...deci de Craciun ar putea sa vada...ce veste minunata...ar fi o minune de Craciun, va dati seama? dar ....nu s-au strans decat vreo 800 de euro..., asa ca daca vreti sa ne ajutati cu ceva banutzi ar fi minunat, eu strang banii de la fetele din romania, daca vreti s afaceti o donatie va dau adresa mea sau ne putem intalni , sau ii puteti pune direct in contul deschis de tatal alinei
si poate printre prietenii vostri se afla si oamnei cu suflet care ar putea face o donatie
cu ocazi asta vreau sa-i multumesc oanei mc care a strans cei mai multi banutzi pt alina, si prietenilor ei
noi suntem bine sanatosi, am vb cu dr pediatru aseara sa vina sa-l vada pe cezar, am intrebat-o si de vaccin, a zis nu, deocamdata e prea mic, mai multe detalii imi da in we cand vine la noi, o s ava spun ce-mi zice , adevarul e ca si mie mi-e cam frica, nu l-am mai scos afara deloc, doar pe balcon...la noi nu mai vine nimeni, offf...
in rest suntem bine sanatosi, ne-am mai reglat cu somnul , se culca la 8 seara , se trezeste la 4 papa 200 ml si doarme iar pana la 7-8 dimineta, ce sa-i fac...??? am incercat sa-i dau apa , ceai ..nu tine urla de foame...bine ca adoarme la loc
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110&whichpage=1 br / " target="_blank">Ajutati-o pe Alinutza sa vada

rrox3 spune:
Coco Multumesc
Nu i-am facut mai radiografie sa-i vad dintisorii ca doar n-am inebunit! A facut radiografie cand a avut pneumonie. Nu dispera, sunt destui copilasi fara dinti pana la 1 an, mai aveti timp!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze septembrie - octombrie

andrruzza spune:
Noi suntem iar pasari de noapte. Dupa 2 nopti dormite, ne-am intors la vechea problema. Doarme de la 21 la 23 si apoi stam pana la 3 de joaca. Ba de 2 zile nu mai doarme nici ziua. Ieri a dormit in 3 reprize cate 10 minute, dupa o noapte in care a dormit doar 7 ore. Nu-si face orele de somn:((( Astazi iar a adormit si s-a trezit dupa 10 minute. Oare sa aiba ceva?? Nu plange, e un pic mai agitat, dar se joaca, vorbeste grupa mare...
Avem vecinii de sus- zugravesc! Ziua merge o bord masina, noaptea da vecina cu aspiratorul; azi noapte la 23:30 ea dadea cu aspiratorul; acum vreo 2 nopti pe la 2 noaptea muta mobila
Suntem bine dupa vaccin, l-am facut miercuri(parca Ana71 intreba), dar pana nu trec 10 zile stam cu sufletul la gura.
In rest, toate bune si frumoase. Mancam, ne jucam, vorbim. Rares a inceput sa stea singurel in picioare din ce in ce mai mult. Azi dimineata a stat cam 1 minut, batand din palme. Apoi s-a prins repede de marginea tarcului.
rrox, sanatate multa Ioanei!
rp, si mie mi se pare groaznic Milumil 3, gros, fainos chiar. Dar Rares inca nu papa la biberon sau canita.
Bafta la vaccin! Celor care s-au hotarat!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza
"Neasteptatul se produce intotdeauna"

mamacita spune:
rrox,multumesc de raspuns.coco,tu ii dai Fe?
Aaa,normal ca ai facut fac.la Cluj,cica de-aia umbla oltenii in varful picioarelor: sa vada posturile de sef de peste Carpati
PS:sper sa nu te superi,mai glumim si noi,inofensiv;dar daca te deranjeaza,spune-mi,te rog.
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png