Bebelusi de martie - aprilie 2005 (60)
Raspunsuri - Pagina 4

laura19 spune:
Salut
fetelor voi va cunoasteti ?
ma primiti si pe mine intre voi?
laura si bb Alexia (11 martie 2005)

coco spune:
Nino- buna treaba..
Eu cred ca pana la urma toti bebeii vor face vaccinul - e grea decizia categorica: nu il fac deoarece... ar fi bine sa aiva toti mai mult de 9 luni...asa cred, dar eu nu-s dr.! Nici stresul, indoiala, ce o sa sa intample... ma simt parca mai bine acum, greiu de explicat, dupa ce i l-am facut- am mers pe mana pediatrei care mi-a zis ca nu o sa faca nici o reactie, nk, temperatura, si vad ca pana acum Vlad e ok, Doamne ajuta!
Daria- Brien are Klebsiella, esti sigura?! Vlad se pare ca ar fi fost infectat de Klepsiella (nu stiu dc.-i acelasi lucru-s-ar putea sa fie, iar corect sa i se zica klebsiella-asa apar studii la institutul Cantacuzino) la maternitate, dupa nastere-l-au injectat cu antibiotice atunci! Pana la urma s-a dovedit ca nu are -i-au refacut cultura! Medicul cu care am nascut mi-a zis ca eu nu aveam, deci cum s afi avut bb- problema era ca ii supura f. rau un ochisor! Cat am mai plans atunci, bine ca s- aterminat cu bine!Acum ma gandeam ca ar cam trebui sa-i mai fac niste analize lui Vlad...
In alta ordine de idei, iti tin pumnii sa gasesti calea cea mai buna de intelegere cu mama ta, acum esti suparata si pentru ca Brien e bolnavior, si pentru ca muncesti f. mult!
Etete-uitati-va la Realitatea- pareri si contra vaccinarii!
Corina si Vlad(11.03.2005)
Amintiri
Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png

coco spune:
Laura19- sigur ca va primim! Bine ati venit! O sa trimiti datele si Rrox, sefa , o sa treca datele voastre! Asteptam
!
Daca perseverezi (intri mai des) o sa ne cunosti si tu, si noi pe voi! Mai ales ca Alexia s-a nascut in aceeasi zi cu Vlad al nostru!
Corina si Vlad(11.03.2005)
Amintiri
Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png

caramella spune:
Salut
Sa o felicit in primul rand pe ZUZU .Sa ai un bb sanatos,sarcina si nastere usoara!
Si pe celelalte 2 burtici le pup,ANDIRA si CATXO.
DARIA multa sanatate lui Brien.I-mi pare rau ca mama ta e asa si nu va intelege,aminteste-ica si ea la randul ei te-a crescut cum a vrut.Eu cu maica-mea nu am probleme,ma intreaba pe mine,zice ca ea nu mai stie.
MAMACITA da-mi si mie reteta de dormit 10 ore.
REVIN,MERG GEM SA PAPAM

adseana spune:
Buna seara, fetelor!
Noi am avut azi o zi groaznic de grea...Alexandra mea parca e hotarata sa faca greva foamei azi...nimic nu vrea...nu mai stiu ce sa ii dau...nu are febra, se joaca...dar NU MANANCA NIMIC!
Laura sigur ca te primim la noi! Bine ai venit!Scrie-ne mai multe despre tine!Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

an-k spune:
Buna seara
Laura, bine ai venit, va primim cu drag
Adseana, cred ca fetitele noastre s-au vorbit, doar ca a mea are febra 38,4 ultima oara, am reusit sa mancam azi doar lapte, biscuiti, si o felie de paine cu branzica, in rest, voi incerca seara biscuiti cu laptic sa vedem ce iese
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
http://community.webshots.com/user/biancahugoanca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutati-o pe Alinutza sa vada

caramella spune:
NINO am ras cu lacrimi.
LAURA bine ai venit printre noi!
ADSEANA si AN-K si noi tinem cura de slabire de vre-o 3 zile.Azi a mancat ceva mai bine.Eu tot zic ca e de la dinti,dar nu vad sa apara nici unul.

caramella spune:
LA MULTI ANI! THOMAS
Alicia mai inainte s-a gandit sa execute niste modele pe haine,ca tot erau bej si pe pantalonii lu' mama ca erau prea simpli.Asa ca a luat marcarul si s-a pus fata mea pe mazgalit,pana sa vada mama ,care o tinea pe genunchi si cu o mana scria la comp.Ma mir ca nu a bagat in gurita ,s-a pictat pe manute ,pe haine ,iar pe mama pe pantaloni.Mama s-a invatat minte si a luat tot de pe birou si l-am asteptat pe tata sa vina de la lucru sa vada opera de arta.
Azi a dormit 4 ore si binenteles ca acum nu are somn.Sa va spun cum a adormit ieri,am lasat-o in patut in fund ,sa se joace.Peste vre-o 10 min am intrat tiptil ca era liniste,si mi-am facut cruce cum dormea,in fund aplecata in fata,cu fata pe picioare.Are niste pozitii de adormit tare ciudate.Carmen si Alicia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/krinis_caramella/album?.dir=/e025&.src=ph

gegea spune:
Buna!
Noi ne-am mai linistit nitel si se pare ca maine mergem la vaccin. Am discutat pe larg cu pediatra si speram sa nu apara reactii adverse.
adseana, si Daria a cam facut greva foamei si a fost maraita. Nu are temperatura, totul pare in ordine, dar a fost cam indispusa azi.
daria, si eu trec prin ceea ce treci tu referitor la relatia cu mama, dar la un nivel mai scazut. Nici eu nu rezist sa nu ma enervez, dar de cele mai multe ori imi pare rau ca nu gasesc in mine calm si rabdare, ca nu gasesc in mine puterea de a ignora. Si mai am pe cap si vreo 3 matusi care "isi dau cu parerea" si "sugereaza", de parca eu as fi
In fond, cred ca toate mamele sunt asa si o fac tocmai din dorinta de a fi protectoare si nu isi dau seama ca mai si gresesc.
Sanatate lui Brien!
Geani de
Daria(03.04.05)