Bebelusi de martie - aprilie 2005 (60)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Ellinia- iata mai e cineva ca si Vladutz : are gingiile umflate si nici urma de dintisori... Ca sa vezi, cred ca vine Anul Nou si noi tot nu o sa avem...

Corina si Vlad(11.03.2005)
Amintiri

Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Buna,

La multi ani, Thomas Daniel! Sa cresti mare, sanatos si norocos si sa-ti bucuri parintii!

Gegea, e normal sa fii cu inima indoita pentru vaccinul asta! Toate suntem (eu cred ca deja sunt campioana).]

Rrox, multumesc pentru informatii. Am discutat azi si cu un infectionist de la Matei Bals (Institutul de Boli infectioase) si mi-a zis ca la varsta asta (si in conditii de epidemie) e mai recomandat monovaccinul (chiar daca uneori-dar rar- da reactii mai urate). Intr-adevar si eu stiam la fel ca Andira (se face acum la copilasii sub 11 luni monovaccinul si apoi la 1 an si jumatate ROR). Se pare ca cel ROR are cate putin din fiecare componenta (rujeola-oreion-rubeola) si nu e la fel de eficient (la bb-ii sub 1 an) ca cel monovalent. La Realitatea, se pare ca a fost o emisiune mai detaliata ieri la "Descopera lumea" ref. la aceasta epidemie. Oricum eu am auzit-o pe Melania Medeleanu spunand (de fapt facand un rezumat al discutiilor purtate de diversi infectionisti si epidemiologi) ca vaccinul contra rujeolei se poate face fara probleme la copilasii sub 1 an dar respectand 3 conditii: sa se tina cont de celelalte vaccinuri din schema, sa se faca vaccinul monovalent (a specificat nu trivalent) si sa fie urmarit copilul dupa vaccinare cateva zile (daca apar ceva manifestari nedorite sa se sune medicul). Si pediatra Evei mi-a zis ca acum facem vaccinul monovalent (si eu am intrebat de Priorix) pentru ca instructiunile sunt clare. Tot ce pot sa sper (eu sunt cam neincrezatoare de felul meu in deciziile astea luate de "sus") e ca nu din considerente financiare nu se face trivaccinul (inclin totusi sa cred ca nu asta e motivul- ca dr. stia ca as fi cumparat 10 Priorix-uri numai sa-i fie bine copilului).
In alta ordine de idei (de fapt in aceeasi ordine de idei, ca vorba sotului meu: idei putine, dar fixe), cred ca o sa-i fac Evei monovaccinul . Doamne Ajuta! Ideea este ca oricat as feri-o (chiar s-o tin numai in casa), Doamne fereste raceste (e iarna doar) sau face vreo laringita si va trebui sa merg cu ea la spital. Asa cum spunea si Andira (de fapt Basescu) varful epidemiei nu a fost atins inca. Infectionistul de la Matei Bals mi-a confirmat ca spitalul e plin cu bolnavi de rujeola. Unii vin de la alte spitale dupa ce se confirma rujeola. Asa ca poti intalni bolnavi si la Policlinica si la camera de garda din Spitale si la cabinete private. Asa ca cel mai probabil cred ca voi merge cu ea la vaccin luni.

Ellinia, Stefan a facut monovaccinul acasa? ca si eu stiu la fel ca exista doar o cutie cu 10 doze si trebuie facut numai la Policlinica in timp de o ora de la deschidere (cel putin asta de la cantacuzino). Sau ori fi mai multe tipuri in functie de zona? tu unde locuiesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

ellinia, cred ca a plans si din cauza ca era tare obosit, ar fi tre' sa doarme la ora aia. Si da, probabil s-a speriat un pic si de atatea tipete, dar a trecut. Rares papa si el aproape zilnic suculetul de la o portocala, i-am dat portocala de la 8 luni. Da-i puiutului fara nici o grija.

andira, multam de intrebare. E bine Rares, chiar fff vioi, s-a culacta la 3 azi noapte si s-a trezit la 10, se joaca de zor. Irina si bb mic.

daria, sanatate lui Brien

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

La multi ani Thomas Daniel!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Daria,Danna-J si An-k, multa sanatate puiutilor!

Ellinia, am uitat sa-ti spun. Scaunele mai moi (dar nu apa si foarte dese) pot apare si de la dinti. Victor asa a facut. Initial nu mi-am dat seama, dar apoi am vazut o legatura clara intre cele 2. Nu facea febra, manca doar mai putin si avea scaunele mai dese si mai moi decat de obicei.

Mamacita, felicitari lui Alexut! Probabil ca se odihneste mai mult (si te lasa si pe tine) pentru ca vrea sa te informeze ca poate fi si cuminte si sa te faca sa te gandesti la o surioara (sau un fratior).

CatXO, sarcina usoara in continuare. Si Doamne ajuta, sa nu faca Alexia vreo reactie. Tine-ne la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Daria multa sanatate lui Brien!

Desi am pariat pe An-k, o asteptam si pe Danna sa ne dea o veste buna...si asta cat mai curand fetelor! multi pentru tot ce faceti pentru Alina, impreuna cu Adriana, Oanamc, Alessia si celelalte fete!

Mamacita bravo pentru cea de a doua noapte dormita de Alexutu farra probleme !

Fetelor vad ca unele sunteti categoric impotriva vaccinului, iar altele ati facut deja pasul, altele veti merge...eu pana luni, nici nu stiu daca dr. face acest vaccin...am vrbit ieri iar cu ea si mi-a zis sa o sun luni si atunci va sti sigur mai multe...iar daca trebuie...cred ca marti mergem, saptamana viitoare avem deja 8 luni oricum...

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

LA MULTI ANI THOMAS GABRIEL!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Danna, An-k cum sunt printesele voastre azi?Speram ca mai bine! Va pupam cu drag, de aici de la Oradea!

Mergi la inceput

Wow...dar ce liniste s-a lasat iar pe aici....Unde sunteti?Ati inceput pregatirile de Craciun deja? Sunteti la cumparaturi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Servus servus!

Am intrat azi, si cand am vazut cate pagini sunt, iar credeam ca se cearta cineva , sau ca sunt probleme mari cu rujeola.
Cand colo, zuzunachi ne-a facut o surpriza. Bravo zuzule! Felicitari!
Intr-adevar, vorba mamacitei, daca faceam pariu , pierdeam, pt ca nu ma asteptam la asta!

Hai ca nemtoiaca se uita la mine, tre sa lucrez. Mai scriu, sper diseara de acasa, desi nu stiu daca apuc, pt ca "perechea" are gripa si boleste la pat, si eu tre sa ma descurc cu copilul!

Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

Mergi la inceput