Bebelusi de martie - aprilie 2005 (60)
Raspunsuri - Pagina 10

oanamaria_luiza spune:
Buna fetelor,
se duse si meeting-ul de azi cu seful...ce ma enerveaza cel mai mult e ca eu stau si ma pregatesc, imi fac tema cat de constincios pot pentru rahaturile astea de sedinte si nu o data mi s-a intamplat sa nu apuc sa-i prezint decat jumate din ce am lucrat ca el trebuie sa plece si ma lasa pe mine sa continui cu un linge papucii de aghiotant...Dar daca se intampla sa nu prea am ce prezenta atunci are timpppp si despica firul in patru de numa-numa...
Mamacita, noi metoda plansului progresiv am aplicat-o inca de cand Rares avea in jur de 4.5 luni...a tinut cam o luna (timp in care numai in vreo doua nopti a dormit pana pe la 5-7 dimineata fara intrerupere. Apoi a inceput balciul cu tusea si cand s-a agravat chiar nu l-am mai putut lasa sa planga caci incepea sa si tuseasca in acelasi timp si apoi se mai si inceca...Acum avem cam acelasi spectacol daca plange...cred ca mai intai trebuie sa scapam complet de tuse ca sa mai exersam plansul.
Da Marox , m-am gandit si eu ca o fi un fricos(eu in copilarie imi imaginam tot felul de ciudatenii cand eram singura in pat, el e inca bebe deci probabil anxietatea se manifesta atfel)...Rares doarme in aceeasi camera cu noi (caci avem numai doua). Eu cateodata cred ca asta e marea problema: se trezeste pentru ca ne simte sau aude pe noi. Se mai intampla sa-l mai gasesc si cu buzitele uscate si atunci ii dau sa bea ceai neindulcit si trage din biberon ca nesatulul si apoi adoarme la loc. Ma gandesc ca poate i-o fi foame dar data fiind greutatea (10.3kg) si varsta sunt hotarata sa nu-i dau sa manance in timpul noptii
Adrrutzza, poate ca s-a trezit din cauza galagiei pe care o fac vecinii vostri. Inca ii mai dai CalmaBaby? Sunt alaturi de tine, pe baricade
Rp, te invidiez ca poti dormi ca un bolovan noaptea, eu sunt super toanta de o bucata de vreme...uneori se intampla sa ma trezesc chiar daca Rares doarme...atunci imi vine sa ma bat singura.
Rox, An-k, sanatate printeselor.
An-k cum se pot dona bani pentru Alina?
Daria, as vrea si eu un tricou imprimat pentru barbat'meu...se poate si altceva inafara de tricou? Trimite-mi te rog o oferta prin e-mail...asta numai in conditiile in care e posibil sa platesc prin transfer bancar de aicituturor
Oana si Rares(14.04.2005)
http://community.webshots.com/user/oml10
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;51;104/st/20050414/n/RARES/dt/6/k/dd5c/age.png

alessia105 spune:
Azi nu am facut nimic nimicuta ...is pe post de saltea confortabila ..sta Dl meu si doarme se trezeste ..iar doarme la mine in barate..febra mai e dar nu prea multa ca a pus mama supozitor dar ptr ca am mamica cu diverse intrebuintari azi e zi de folosita pe post de pat...noroc cu internetul ca altfel ma urcam pe pereti
Am pus pozici noi....ALBUMUL DE 9 LUNI ...cum trece timpul asta parca ieri erau niste bb-ei mici ..acum is omuleti cu personaliatate si reponsabilitati
Daria ..si ma inscriu si eu la tricoase ca as vrea sa ii trimit lui Sebi si lui mama...sarut mana si ptr site-ul de cumparaturi
..cat despre mame...ce bine ca is la distanta si mama si soacra ..ca mi-a scos fire albe mama la Sebi ..nimic nu era bine ...mama denaturata ce is
mamacita pupici lui Alexutu cel cuminte
..parca tu intrebai de Fe ...noua nu ne-a dat nimeni nimic ..o sa intreb luni cand avem controlul de luna ...
danna, An-k si Adseana ce fac Sara , Bia si Alexandra? Pai noi simpatizam dar simpatizam sa se faca printesele bine
Off am atatea sa va spun ...dar se tezi"Febrila" si ma duc sa il schimb
Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny
(02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Arata ca esti OM!Putin poate insemna ptr o fetita minunata...VEDEREA!
Specialii 2005 , Poze de pitici voinici
"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

an-k spune:
Oana, multumim pt urare, avem inca febra, maine mergem din nou la dr,
Rox multa sanatate Ioanei
Daria, multumim si va uram asemenea, ca deabia se ingrasase si Bia mea si parca iar au scazut falcutele, maine mergem la pediatra nici de aia nu-mi place neam, da pediatrul nu ma poate primi pana sapt viitoare, asa ca... ata ete
Oanamaria, nu ai activata operatiunea de PM, asa ca ti-am lasat cateva mesaje pe messenger, pe care probabil nu le-ai vazut, vreau sa incep scoala de limba in Leuven si m-am gandit ca poate stii mai multe, banutzii pt Alinuta se strang la mine prin posta in pliculet, iti pot da adresa, dar nu stiu cum nu ai activata operatiunea de PM, nu iti pot trimite decat daca o activezi, sau imi poti trimite tu PM cu un nr de tel
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
http://community.webshots.com/user/biancahugoanca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutati-o pe Alinutza sa vada

andrruzza spune:
mamacita, tkx!
oanamaria, da, ii dau seara 3 ml de calma baby si este un pic mai linistit. Cred ca se pregateste si dintisorul nr.2 sa-si faca aparitia, probabil si din cauza asta nu doarme.
laura, ai o fetitza superba!
daria, am deschis repede site-ul dat de tine, credeam ca este site-ul vostru si am dat cu chii de un cozonac cu cacao si nuca Ce face Brien?
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza
"Neasteptatul se produce intotdeauna"

andrruzza spune:
alessia, sanatate multa lui Beny, sa treaca repede!

andrruzza spune:
mai fetelor(danna si alessia), cam mic tarcul pentru Romeo si JulietaSuper pozele, pupam Sara si Beny

dariaevelin spune:
andruzza
.Alessia intrebase de un site de cumparaturi on line. A scris cateva pagini mai inainte ca ar vrea sa le afaca o surpriza mamei si lu' Sebi.
Daria si Brien
Poze frumoase cu noi

caramella spune:
MAMACITA sa o tineti tot asa!Mersi pentru linc ,am inteles esentialul.La noi nu e problema ca se trezeste si plange,se trezeste ca si-a pierdut suzeta,o caut prin patut,altadata e sub ea,si adoarme rapid.Cand nu mananca bine ziua ,in special seara ,se trezeste pe la3 noaptea si vrea lapte,am incercat sa nu ii dau, i-am dat apa,doarme mai o ora dupa care nu o mai pacalesc.Asa a facut azi noapte s-a trezit sa pape la4 ,mai odata ca si-a pierdut suzeta si la 9 a mai papat.Nu are multe treziri si adoarme rapid,dar nu a dormit niciodata neintrerupt pana dimineata.Poate pentru ca doarme cu noi,al meu sot sforaie ,ma enerveaza si pe mine.Deocamdata nu avem posibilitatea sa ii facem camera separata.samuraiului.
DARIA TE-A CHEMAT LA VACCIN?Pe noi nu,credeam ca in Timis nu trebuie obligatoriu.lui Brien
ALESSIA i-am vazut pe Romeo SI Julieta,cine stie mai incolo?lui Benny si sanatate.
LAURA ti-am vazut printesa,tare dulce.
RROX sanatate Ioanei.de la Alicia.
AN-K sa se faca bine Bia
Sa va mai povestim ce am facut noi azi.Am fost la cofetarie si Alicia s-a dat in spectacol pana a primit si ea savarina,cum piscoturi nu mai erau,deci prima prajitura a fost degustata,partea fara frisca binenteles.Apoi am fost la cumparaturi,la supermarket.Dar nici aici nu a fost linistita fata mea .s-a plictisit la fix ,cand eram la coada la casa ,asa ca ne-am bagat in fata.Acum am mancat cina paine cu unt.
V-am lasat ca nu mai tace sa o iau.

mamacita spune:
oanamaria,sper sa nu ma insel,ca am citit foarte mult pe tema asta,dar parca si-n articolele postate de mine se specifica "in afara situatiilor cand copilul e bolnav sau speriat"(deci trebuie sa-i stii plansul de sperietura)si iarasi ca,daca incerci metoda inainte de 6 luni e loterie,abia dupa 6 luni poti sa-i creezi niste obisnuinte legate de somn.Sanatate frumosului;cred ca Rares s-ar fi ingrasat si mai mult daca nu era bolnavior,ca eram cam cat Alexut,daca-mi amintesc,inainte de a se imbolnavi,si samuraiul meu budist are 11,3kg.Dar eu zic ca n-are sens sa-l tii la cura,atat timp cat ii dai sanatos si echilibrat sa manance.Obezitatea infantila se defineste dupa 2 ani.
daria,
alessia,multu de pupici si flori si le intoarcem inmiit!Sanatate vanjosului!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

mamacita spune:
Vanjos pe care acum l-am si vazut in cele mai recente ipostaze:ha,ha,criminal bebe!Sa va traiasca!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png