freak show (2)
Raspunsuri - Pagina 7
narancea spune:
aaaaaaaaa nepotzica de ce zici asa ? cum sa te uit, se poate ? 
mama banica aici ai tu dreptate , vinul rosu face bine ... la coate hahahaha
ia cu vin si ia cu peshte si ai sa vezi cum creste !
ANDREEABANICA spune:
pai sigur ca am dreptate,am o pivnita plina numa de vin rosu...pentru vremuri grele...sau grase
ANDREEABANICA spune:
...din misterele lumii...
Germanii cred ca cel mai "sexy" aliment este varza acra negatita, iar in conceptia americanilor cele mai bune afrodiziace sunt: plimbarile, excursiile, alimentatia rationala, somnul si psihoterapia.
Nu trebuie neglijat ambientul (culoarea rosie este puternic excitanta), parfumul si vinul rosu. Nu apelati sistematic la afrodiziace sintetice care determina puternice efecte toxice in timp (afecteaza comportamentul sexual pana la aparitia unor psihoze grave).
Atentie, produsele pe baza de cantarida (extras din corpul uscat al unei insecte - musca spaniola) sunt un puternic stimulent sexual, dar doza terapeutica poate fi mortala
narancea spune:
lasa lasa, ca tu si grasa ai sa fi frumoasa...
na ma duc acasa , sa avetzi o seara !
ANDREEABANICA spune:
ce meci tare la handbal...Romania vs.Danemarca...io cu cine tin?
hai Romania

...si hai Danemarca...prin alianta![]()

uki spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Banico, ai de grija! Astia-s cu ochii pe noi, si nu glumesc!
www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzunimic si drag si scump
m-a prins...e si?

dragilor, sper ca nu va deranjez, eu stau pe margine

Sarbatori
fericite!
Gabriela si
Mariuca(31 dec 2003)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63726" target="_blank"> Haideti sa ajutam!, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel de 1 an-diabetic
narancea spune:
haiiiiiiiiii au batut romancele ! mincaleas eu gura lor de fete valabile...
traiasca! traiasca! sa traiasca, Moldova, Ardealul si Tzara Romaneasca !!!!!!!!!!!!!!!!
Tzuni spune:

www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni
mic si drag si scump
ANDREEABANICA spune:
'neataaa!
asa-i au batut...luptatoarele,bravo lor!
Tzuni mic,unde ai plecat asa fara nici un cuvintel?

...