freak show (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uki spune:

neata!

am facut si io oki, am luat si o cafea la masea...

no, mey Narancea draga(vezi tu cum te apelez)... pai io care te pusei in top la "coltu cu barbati frumosi, sa-l darami si pe Cotimanis... tu ma iei cu de-astea??? pai, ce dreaku ai cu mine daca stau pe tusa? asa vrea muschii mei, na!

ps. hai lasa, nu fii trist, e bun ai argintu', nu? decat nimic...
ah, rusoaicele astea... de la vodca li se trage

Andreeooo... vrem si noi(eu) carnati!!!... io dau vinu'

Sarbatorifericite!
Gabriela si Mariuca(31 dec 2003)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63726" target="_blank"> Haideti sa ajutam!, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel de 1 an-diabetic

Mergi la inceput

tot eu...

sa aveti o saptamana

Sarbatorifericite!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63726" target="_blank"> Haideti sa ajutam!, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel de 1 an-diabetic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

'neataaaa!

ce faceti dragilor?...miss me?
...deci io's mana dreapta,ce onoare,ce onoare....hahahaha ce-mi place,ma penetrez pe alte....topicuri...hahahaha...marfa de job am...vad ca am si-un nume nou..."Balanica" hahahahaha...v-ati cam facut de cap in we asta.

...ai grija la penetrare...ca altfel te doare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

mey,mey,shefuuu' ce podoabe de Craciun,mmmm,frumos,foarte frumos....eh,sa vedem poate pregatesc si eu o podoaba ,doua

...carnati,vreti carnati,gata sunt,o bunatate,azi pregatesc toba si-n ajun sarmale si caltabosi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

'Neataaaaaa!!!
Balanico nu mai fi rea si ne face

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

SARBATORI FERICITE!!!

10 decembrie

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

ok fetele !!!!!!!!!! hai la treaba

mama balanica penetreazate pe forum si gaseste un loc de distractzie.
ne trebuie un debat unde bat apa in piua, ceva ce oricum nu da nici un rezultat de doamne ajuta, si mergem si ne asezam peste ele vorbind de cu totul altceva, si daca ne intreaba ceva noi o tzinem pe a noastra de parca aia ar fi fost discutzia ...

ne trebuie ceva action !!!!! altfel ne plictisim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

ok, acum bag seama ca modereaza iar mesajele ...

din pacate, am ajuns iar la dictatura ... pacat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Slaba miscarea azi p'aci, unde ati toti ???

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

SARBATORI FERICITE!!!

10 decembrie

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Mergi la inceput

...cre' ca Narancea (se) face si el toba......si d'aia

sst!(io ne exist)

Sarbatorifericite!

Mergi la inceput

... hmm... se vede ca fara shefu va cam e tarshala

di ce mey?

ps. surpraaaaiz!!!
m-am conversat cu "shefu" o tzara!!! ta na na naaaa...

hai, dati din taste ...

Sarbatorifericite!

Mergi la inceput